icon

Skúsenosti s rezerváciou hotelov cez Booking

bia11
26. jún 2025

Rezervovali ste uz cez booking hotel?

littledaisy
•
26. jún 2025

Áno, veľakrát 🙂

lenka188
•
26. jún 2025

@bia11 boze, tisickrat asi.. je to asi najpouzivanejsi portal na rezervovanie ubytovania. V poslednu dobu si ale vsimam, ze ceny na booking su velakrat menej vyhodne ako priamo cez hotel. Takze naposledy som rezervovala uz priamo cez hotel.

nelca0510
•
26. jún 2025

@bia11 ano

cukroska
•
26. jún 2025

@bia11 Jasné iba cez Booking vždy.

billy_jean
•
26. jún 2025

Ano, aj pracovne to robim kazdy mesiac.

marca12
•
26. jún 2025

@bia11 Jasne,ja len cez booking chodim a nikdy sme nemali zlu skusenost.

vanilkovazmrzka
•
26. jún 2025

Ano. Ale ked chces hotel, odporucam ti kontaktovat priamo ten hotel lebo booking v poslednom case vychadza v pripade hotelov drahsie nez ked ides priamo cez hotel

mircalla
•
26. jún 2025

Jedine booking

janulicek45
•
26. jún 2025

@bia11 áno od svojich 14 a teraz mám 27 a všetko vzdy v poriadku 🙂

maranco
•
26. jún 2025

@bia11 občas používam, v posledom prípade dal hotel inú horšiu izbu ako bola rezervovaná, booking nereagoval na zaslanie správy, hotel potom označil že som na ubytovanie neprišiel, takže rezervácia bola zrušená a nedala sa dať ani negatívna recenzia
na otázku bookingu či som sa ubytoval som reagoval aj priložil fotky izby aké vybavenie chýba, ale potom žiadna reakcia bookingu

alkoholik
•
27. jún 2025

Co je to booking??? Pocujem prvy krat.

miadi
•
27. jún 2025

Hotel nie tie zvyknem priamo. Ale sukromne byty ano a booking mal lekcie ceny ako Airbnb.

1sally12
•
27. jún 2025

Jasne

srandamusibyt
•
27. jún 2025

Každý rok rezervujem s bookingom.

muchotrafka298
•
27. jún 2025

Ano rezervujem, ale porovnavam si cenu aj s hotelom priamo, co to nevyjde cenovo lepsie.

vikusjk
•
27. jún 2025

Jasne, ale zvyknem pozriet aj stranku konkretneho vybrateho hotela, ci nahodou nema lepsiu cenu. Je to kedy ako, niekedy ma booking lepsiu cenu (zalezi od grade-u Genius, pripadne inej akcie zlvavovej) a niekedy ma priamo hotel lepsiu cenu. Rezervujem podla toho.

inaemre
•
27. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Ano. Ale ked chces hotel, odporucam ti kontaktovat priamo ten hotel lebo booking v poslednom case vychadza v pripade hotelov drahsie nez ked ides priamo cez hotel

@vanilkovazmrzka ak napises bookingu ze si zohnala hotel inde lacnejsie, tak ti ponuknu lepsiu cenu.

sense
•
27. jún 2025

Áno, niekoľkokrát ale poslednu dobu je to cez booking drahšie ako priamo, pokiaľ nie je zľava cez genius. Takže keď si nájdem na booking hotel napíšem potom priamo s podľa ceny buď booknem cez booking alebo priamo cez hotel

sense
•
27. jún 2025
@vanilkovazmrzka

@vanilkovazmrzka aj my tak

sifo
•
28. jún 2025

@bia11 Áno

romino
•
28. jún 2025

@bia11 pomohli sme ? Mas otazku vyriesenu ? 🙃

dianaaaaa
•
28. jún 2025