icon

Stačí trojhviezdičkový hotel v Taliansku?

michala11111
17. júl 2017

Ahojte chceme ist k moru last minute all inclusive letecky. Kedze sme v taluansku neboli rozmyslame nad siciliou alebo sardiniou no pre dvoch dospelych a dieta su to hrozne palky ked pozeram 4 hviezdickovy hotel tak cena je vyse 2000. Rada by som sa dostala s cenou nizsie tak rozmyslam nad 3 hviezdickovym hotelom no neviem ci to staci v taliansku. Za nazor dakujem

osky
•
17. júl 2017

Prave dnes sme sa vratili zo Sardinie.
Je tam uzasne.
Ale aj velmi draho.
3 a pol hviezdickovy hotel nebol hotel v pravom zmysle slova.bol to taky lomplex kde kazda izba mala vlastny vchod zvonka..taka terasovita stavba.
Nam sa velmi pacilo a boli sme spokojni.
Mali sme predplatene len ranajky lebo sme chceli okzsit tradicne jedla a nebyt odkazani na hotel.
Takze podla toho ake mas naroky.
Ale rataj s tym ze Sardinia,nech si kdekolvek,to je luxus na ktory treba peniaze.
Pobyt a let,vsetko zabezpecene agenturou..1600 ezr pre 2 osoy.
Vzali sme si 1000cku a veru sme ju tam aj nechali.
Za 5 dni!!

gab1sol
•
17. júl 2017

My sme boli v 3 hviezdach, ale na pevnine, na severe Talianska. Boli sme 6 dní a stálo nás to cca 600 EUR (dva dospelí a jedno 5-mesačné dieťa), raňajky, večere, žiadny luxus, nič extra, ale stačilo, keďže celý deň sme boli von a na hoteli sme len spali...

michala11111
autor
•
18. júl 2017

@osky fuuuha tisicku ste minuli? Ale tak ked ste mali len ranajky...mozno za to. Ale uz som pocula ze sardinia a sicilia su hrozne drahe no ked budeme mat all inclusive neplanujeme minat. Mozno nejaky jeden vylet, nejaky turisticky vlacik a par suvenirov...

pininka
•
18. júl 2017

@michala11111 v taliansku je aj 4* hotek hlavne co sa tyka sluzieb slabsi ako inde. Sicilia aj sardinia su brutal drahe. My sme boli v kalabrii a mali sme ultra all inclusive a v ponimani talianov to bola taka lepsia polpenzia s obedmi. Zmrzlina sa napr dala dat iba hodinu denne a nebudem predsa deti limitovat na dovolenke ako stroje. Myslim ze v taliansku sa radsej oplati ist do apartmanov. Ak chcete ist do hotela,vybrala by som inu destinaciu,aj ked osobne taliansko zboznujem.

barruna
•
18. júl 2017

Asi je pravda, ze oni tam "hviezdicky" vnimaju trochu inak ako u nas alebo v inych dovolenkovych destinaciach ale musite si uvedomit, ze dovolenku nejdete travit v tom hoteli. Prepokladam, ze budete cely den prec a na hotel sa pridete tak maximalne najest a vyspat a na to vam podla mna vystaci aj trojhviezdickovy 🙂

osky
•
19. júl 2017

@michala11111
Vyletvna osobu ten uplne najlacnejsi bol za 60 euro.
Jedlo-len 3 razy sme sa boli najest vonku,inak sme si kupili v supermarkete ale aj tak.
2 Lehatka a dazdnik na plazi 25 eur,riadna zmrzlina 4 eura...
Ale tak kuoila som si tam 2 kabelky,nieco na trhu..
Ono sa to nezda ale nazbiera sa to 🙂
V kazdom pripade to stalo za to.

mila23
•
19. júl 2017

My sme boli raz davnejsie na Sicilii a ich bufetove ranajky pozostavali z peciva - kroasanty, hrianky, rozne dzemy a pod. par platkov sunky a par rajcin. Cize na slano velmi slaby vyber - na rozdiel napr. od Grecka. takze aj ked je Taliansko krasne, myslim,ze lepsie je ist na ALL Inclusive do Grecka a ak do talianska, tak mozno skor do apartmanu, resp. inde ako na ostrovy, tkore su drahsie ako pevnina.

sintra
•
19. júl 2017

Iste zalezi aj od toho ake ma clovek naroky a ocakavania, ale ja osobne by som v krajinach ako Taliansko, Grecko, Spanielsko a pod. do trojhviezdickoveho hotela na dovolenku nesla. Tri hviezdy tam znamenaju uplne iny standard ako napr. u nas. Este ked som bola mladsia, pochodila som toho dost, penazi nebolo vela a 3 hviezdickove hotely konkretne v Taliansku pripominali nase ubytovne.

dastudastu
•
19. júl 2017

@gab1sol a kde ste boli?my teraz planujeme dofcu do talianska a nevieme moc od coho sa odrazit.ideme s 2 malymi detmi.vdaka ☺