icon

Starí rodičia chcú ísť do Tatier. Je tam ešte hrozba koronavírusu?

mareka49
7. sep 2020

Ahojte, prosim nazor, usmernenie, skusenost.
Stari rodicia (71,76) by sa teraz po lete radi pozreli do VT.
Je tam v septembri este plno?
Ubytovanie vacsi hotel.
Mali by ste obavy z virusu ci nie?
Podporit ich ci odhovorit.
Dakujem

ivkazba
7. sep 2020

Koronu môže hocikto z nás chytiť aj na nákupe v potravinách, tí čo chodia busom/vlakom tak tam. Rodičia môjho ex-kolegu prekonali obaja koronu, bez príznakov, obaja vekovo 65+.

panelacikova
7. sep 2020

@ivkazba môžem sa opýtať, ako na to prišli, že ju majú, keď nemali príznaky? Ďakujem

janka_266
7. sep 2020

Ja by som mojich podporila, predsa len nikto nevie koľko času ešte má. My sme sa tiež nechali naplašiť na začiatku leta a nešli sme k moru a veru sme mohli v júli. Treba ísť, dodržiavať pokyny a pokial sa chcú hlavne prechádzať po Tatrach a nie po nákupných centrách, tak nevidim dôvod prečo nie. 😊určite z toho budú super spomienky.

ivkazba
7. sep 2020

@panelacikova boli testovaní, lebo prišli do kontaktu s pozitívnym človekom, ktorý mal príznaky

alenamihal
7. sep 2020

V Tatrach uz vobec nie je plno.JE TU VACSINA starsia generacia ,co sa tyka turistov.POcasie tu hlasia super a hotele su uplne super zariadene ,co s tyka korony.Budu aj tak viac na cerstvom vzduchu a vela restauracii ma uz von posedenie.Takze kludne ich pustite 🙂)))

hettinka
7. sep 2020

@mareka49 boli sme na úplnom konci augusta v Sorea Hutník v Tatranských Matliaroch, v hoteli poloprázdno, večer v jedálni malo ľudí. V bazéne dme boli úplne sami.
Boli sme v Bachledke na Chodníku korunami stromov, tiez prázdno, možno každá 2. kabínka bola obsadená a spolu púšťali iba rodiny/partie. Takze nejdes v kabínke s cudzími.
Hlavným trasám sme sa inak vyhli, ale celkovo Tatry už boli vyprázdnené.