Stojí za to navštíviť New York?
Boli ste niekto v New Yorku? Oplatí sa tam ísť pozrieť?
Áno. Určite áno. NY je jedno z miest, čo by človek mal vidieť a zažiť aspoň raz za život.
Ešte aspoň raz by som sa tam chcela dostať, ale keď nie, nebudem smutná. Sú aj iné, krajšie miesta na zemi.
Brat bol asi pred 10 rokmi, nebol nadšený ale povedal že je rad že tam bol, zažil, videl. Minulý rok si dali trip Kalifornia, LA, Las Vegas, San Francisco a bol unesený, tu povedal že sa určite vrátia niekoľkokrát.
Áno. Určite áno. NY je jedno z miest, čo by človek mal vidieť a zažiť aspoň raz za život.
Ešte aspoň raz by som sa tam chcela dostať, ale keď nie, nebudem smutná. Sú aj iné, krajšie miesta na zemi.
@tilly preco by podla teba mal clovek navstvit NY aspon raz za zivot? Myslim konkretne dovody? Ja som tam vzdy chcela ist, potom som upustila od tej idey, ale zacina sa mi opat pozdavat…
No neviem, pozerať na feťákov a migrantov za mňa nič moc
@anonym_3dd12f to vidíš bežne v Nivách, pravda...
@tilly preco by podla teba mal clovek navstvit NY aspon raz za zivot? Myslim konkretne dovody? Ja som tam vzdy chcela ist, potom som upustila od tej idey, ale zacina sa mi opat pozdavat…
@anonym_0de12a za mňa sú miesta, ktoré by mal človek vidieť a NY k nim patrí. Pre taký všeobecný rozhľad a prehľad. Nech človek vidí aj niečo iné ako rodnú dedinu...
Mám viacero takých miest. Niektoré som už videla a tie ostatné pevne dúfam, že ešte uvidím.
Urcite ano a nie len NY, ja som bola tiez viackrat a vdy je tam co pozerat. A ak mozes, navstiv aj akekolvek ine mesto, co sa da, uvidis, aky je svet roznorody, pestry, aki rozlicni ludia su na zemi.
My sme boli pred mesiacom a je to zážitok .
Vidiet NYC bol moj sen a splnila som si ho 2x. Mne sa to rusne mesto paci. Vzdy som to videla vo filmoch a chcela som to vidiet nazivo. Lutujem, ze ani raz som tam nesla do divadla, to si este splnim. Naopak, moj sen bol pozriet sa na Ellis Island, kedysi vstupna brana pre migrantov, krasne muzeum, docitala som sa tam aj o Slovakoch a videla aj nejake slovenske predmety. 🙂 Isla som vyhliadku na Rockefeller center pocas zapadu slnka takze Manhattan na dlani za svetla a potom sa to zrazu vsetko rozsvietilo. Central park, super miesto na oddyvch, dalo by sa pokracovat.
@anonym_3dd12f lebo nikde inde feťákov a migrantov nestretnes
Bože to je primitívne čo si napísala.
Paradoxne v NYC sa ti migranti ľahko stratia v dave
Mne sa NYC veľmi páčilo, treba fakt zažiť. Skwela atmosféra mesta
Tiez sme boli prvy krat vo februari a tiez som mala toto mesto v zozname tych, co chcem zazit! Naozaj iny svet. Zazili sme aj snehovu kalamitu, kde sa z rusneho pulzujuceho mesta stala prazdna krajina bez pohybu na cestach. Musim sa tam este vratit! hotel sme mali na Mannhtane s vyhladom. Len sedis a sa divas. 🩷
Tiez sme boli prvy krat vo februari a tiez som mala toto mesto v zozname tych, co chcem zazit! Naozaj iny svet. Zazili sme aj snehovu kalamitu, kde sa z rusneho pulzujuceho mesta stala prazdna krajina bez pohybu na cestach. Musim sa tam este vratit! hotel sme mali na Mannhtane s vyhladom. Len sedis a sa divas. 🩷
@uglybetty1234 Nič moc a fotky z netu stiahnuté 😂 https://dynamic-media-cdn.tripadvisor.com/media...
@anonym_3dd12f lebo nikde inde feťákov a migrantov nestretnes
Bože to je primitívne čo si napísala.
Paradoxne v NYC sa ti migranti ľahko stratia v dave
Mne sa NYC veľmi páčilo, treba fakt zažiť. Skwela atmosféra mesta
@anonym_98664a tých migrantov je už aj v Bratislave celkom dosť. To nám ujo s tradičnou rodinou sľuboval, že tu nebudú 🤷♀️.
@uglybetty1234 Nič moc a fotky z netu stiahnuté 😂 https://dynamic-media-cdn.tripadvisor.com/media...
@sisska96 to su moje fotky mnou fotene!
@sisska96 tu su aj nejake horsie zabery. Pridaj svoje na porovnanie;)

@katy2704 tak určite, záleží načo tam chceš ísť. Je to úplne iná krajina, mentalita, všetko