Stojí za to navštíviť zámok Halič?
Dobry vecer. Boli ste prosím na prehliadke na zámku Halič? Cítam ze robia prehliadky v soboty a nedele. Dá sa tam potom aj nejak volne pohybovat v zamockej zahrade...prip kavicka, kolacik? Oplatí sa vidiet? Dakujem
je tam pekne, aj dnu, aj vonku, len velmi draho v tej restauracii, na to sa pripravte
Ano, draho je tam. Akože pekne, ake čakala som trošku profesionálnejší prístup personálu. Najskôr nám doniesli nesprávne nápoje (pomýlili si stôl) a potom sme na ne dosť dlho ešte čakali (išlo o 2 kávy a nealko).
Ano, draho je tam. Akože pekne, ake čakala som trošku profesionálnejší prístup personálu. Najskôr nám doniesli nesprávne nápoje (pomýlili si stôl) a potom sme na ne dosť dlho ešte čakali (išlo o 2 kávy a nealko).
@miskajerry
@anonym_9a92c4 dakujem, ano ja som si čekla uz na stránke ceny ze su pre inú kategoriu a preto sa pytam ci sa da ist len tak kava kolacik. A aj vonku po okolí zámku ste sa mohli volne pohybovat? Po prehliadke napriklad?
@miskajerry
@anonym_9a92c4 dakujem, ano ja som si čekla uz na stránke ceny ze su pre inú kategoriu a preto sa pytam ci sa da ist len tak kava kolacik. A aj vonku po okolí zámku ste sa mohli volne pohybovat? Po prehliadke napriklad?
@manus19 sme z okolia, tak sme šli len na kávu a pochodit vonku, na prehliadke sme neboli. Dá sa ísť okolo, ku jazierku...
@miskajerry
@manus19 ta prehliadka praveze stoji zato...zavisi od sprievodcu a datumu, rozne izby nam ukazali, raz tu, raz onu...niekedy aj na terasu s vyhladom na cely novohrad zavedu...v cene je potom aj kavicka a nealko pre deti...vonku sa da prechadzat bez obmedzeni, je tam velky park, aj minizoo...v jazierku sa da clnkovat, kupat nie, plus lukostrelba a workoutove ihrisko, tenis

Boli a niekolkokrat...je to zazitok na cely zivot