Tipy na lacnú a živú dovolenku pri mori
Baby chcela by som ísť s priateľom na dovolenku. Nevieme však kam, niekam kde to bude lacnejšie, ale k moru. Možno nejaký grécky ostrov, ale chceli by sme niečo živšie, nie dedinku. Máte nejaké skúsenosti/tipy? Máme 20r
@anonym_autor pokiaľ sa neviete rozhodnúť kam, tak odporúčam travelco, veľmi dobre vedia poradiť destináciu aj hotel👍
@anonym_autor Zakynthos, Malorka-okolie hlavného mesta tam to žije, Južný Cyprus
Thassos mesto Potos alebo Limenas
@anonym_autor Zakynthos, hlavne mesto Laganas. Tam je to po veceroch zive az moc. More je pekne, pieskova plaz, v meste kopa obchodov, restauracii, barov.
na party najlepsia ibiza, ale letenky tam su drahsie. spanielske ostrovy su super, ja som bol na mallorce a bola top, akurat z bratislavy nelietaju lacne lety. z viedne sa daju chytit ryanair letenky za nejakych 80e. grecko je tiez v pohode a lacnejsie ako spanielsko, aj viac letov zo slovenska. pozri si letenky cez appku tripzi deals, das si svoje domace letisko a zoradi ti najlacnejsie spiatocne lety, nie len jednosmerne. ked mas letenky, ubytko cez airbnb alebo booking a vybavene
@anonym_autor Španielsko - Galicia
Za mňa určite Zakynthos alebo Rhodos, prípadne Korfu. Tam je to živé, bary, promenáda, more, mladí ľudia, ale stále sa dá nájsť aj cenovo normálna dovolenka. My sme takto pozerali cez stahl.sk, lebo tam máš viac cestoviek pokope. Dala by som si Grécko + termín + rozpočet a možno vám niečo dobré vyskočí

Pozri sa kam lieta ryanair z BA
Korfu , Skiathos , Cyprus
Z viedne Kefalonia, Zakyntos, KOS, Rhodos.
Takzre si vyber podla toho ako vam vyhovuju lety a odtial sa pohni s bookovanim ubytka