icon

Tipy na víkendový pobyt v českých horách s dobrou stravou

29. jún 2025

Zdravim, priatel bude mat koncom leta narodeniny a chcela by som nam zaplatit vikendovy pobyt niekde v Ceskych horach, pripadne aspon v peknej prirode. Nedavno sme sa prestahovali do Prahy, tak idealne nieco do 3 hodin autom. Viete odporucit nieco prijemne, oku lahodiace s dobrym gastrom? Mam zatial vyhliadnuty penzion V bezovem udoli ale chcela by som mat viac moznosti.

13uzivatelka11
•
29. jún 2025

Adrpaske skaly?

barka1
•
29. jún 2025

My ideme do Novohradskych hor. Málo ludi a nenáročná turistika.

autor
•
29. jún 2025

Dakujem za odporucania, asi som sa nevyjadrila dostatocne spravne ale hladam tipy na fakt dobre miesta na ubytko. Nejaky vynikocny hotel alebo penzion.

barka1
•
29. jún 2025

Aha. Tak to neporadím, my nie sme velmi nároční.

adri266
•
29. jún 2025

Ved hladaj na booking 5 hviezdickove, ked hladas super miesto, alebo aspon recenzie nad 9.

matam77
•
29. jún 2025

Ahoj, môžem doporučiť Aparthotel Svatý Vavřinec - Pec pod Sněžkou

autor
•
29. jún 2025
@adri266

Ved hladaj na booking 5 hviezdickove, ked hladas super miesto, alebo aspon recenzie nad 9.

@adri266 nemusi byt nevyhnutne 5*, to vobec. Chcela som sa hlavne vyhnut velkym hotelom a skor nieco mensie esteticke, bez detskeho ihriska idealne 😀 ten penzion co som nasla sa mi zatial pozdava ako jediny ale je fakt, ze kedze to v Cesku moc nepoznam, tak ani neviem kde hladat.

@matam77 dakujem za odporucanie ale toto vobec nie je nas vibe.

adri266
•
29. jún 2025

Tak hladaj adults only.

barka1
•
29. jún 2025

Ak netrváš na ubytovaní v prirode, tak fajn hotel je Besídka v Slavonicich, tam začína Česká Kanada. Možno ten "vibe" ti vyhovovat bude. Má zaujimavy pribeh.

viestta
•
29. jún 2025

Sumava je nadherna, da sa vela pochodit a najdes aj kvalitne umytovanie

lube_zna
•
29. jún 2025

Krkonose - Spindl. Harrachov je tiez fajn, pripadne Janske Lazne

really8
•
29. jún 2025

My sme blli v ceskom svycarsku ale ani za svet si nespomeniem na nazov hotela. Ale bol taky mensi typickej architektury pre tu lokalitu