icon

Tipy na výlety a zážitky v Aténach

Včera o 10:32

Ahojte boli ste v Aténach? Páčilo sa vám? Máte nejaky tip na výlet v okoli vlakom/autobusom?😊

kiki68
Včera o 10:36

@anonym_autor ano, velmi sa pacilo, ale ja som mohla robit vyklad sama sebe, teda rodicom som dost doplnila Info. Za mna super vylet.

oceanahory
Včera o 10:39

@anonym_autor Sice my sme sa tam zdrzali iba kratko, boli sme sa pozriet iba na Akropolis, ten je naozaj nadherny a teda mesto a trhy...ale samotne mesto nas velmi neohurilo, je tam extremne spina a neporiadok, potkany sme videli na dennej baze. Ale teda jeden z najlepsich gastro zazitkov, je tam vela skvelych kultovych restauracii, my ako milovnici gastronomie sme si to uzili 😁.
Takze oplati sa vidiet, ale asi by som sa tam uz nevratila.

muchotrafka298
Včera o 10:43

Pre mna su Ateny stavka na istotu a mas tam co vidiet. Som zamilovana do stvrte Plaka a keby som sa tam este raz mala vratit, tak uz chcem ubytovanie len tam za hocijaku cenu (raz som tam byvala a potom inde a bol to mega rozdiel). Bola som tam viackrat, aj v okoli. Zalezi od toho, co Ta konkretne zaujima. Lebo za mna to nie je klasicka destinacia na kupanie, mne sa tie mestske plaze nepacia.Ja som sa pohybovala vacsinou iba v centre a pri pamiatkach a tam je to v pohode, niekde do okrajovych stvrti alebo tych, kam sa nema chodit som nesla. Autobusy hop-on/hop-off ta vedia previest aj po okoli, napriklad po Pireuse. Je tam kvantum antickych pamiatok, muzea, tam mas co robit tyzden ak si typ na tieto veci.

autor
Včera o 11:02

Napríklad také Vouliagmeni Lake - oplatí sa? Delphi sa mi ešte páči ale to bez auta asi nemožné

muchotrafka298
Včera o 11:03
@anonym_autor

Napríklad také Vouliagmeni Lake - oplatí sa? Delphi sa mi ešte páči ale to bez auta asi nemožné

@anonym_autor pozri ponuku vyletov cez Get Your Guide alebo Viator. Delfy sa daju na jeden den cez nich. Ja ked som niekde a chcem vylety, tak si kupujem cez nich. Ak sa neda ist vlakom priamo alebo je to komplikovane, napr. prestupy.

autor
Včera o 11:22
@muchotrafka298

@anonym_autor pozri ponuku vyletov cez Get Your Guide alebo Viator. Delfy sa daju na jeden den cez nich. Ja ked som niekde a chcem vylety, tak si kupujem cez nich. Ak sa neda ist vlakom priamo alebo je to komplikovane, napr. prestupy.

@muchotrafka298 ooo super dakujem aj celkom vpohode ceny 🙂

muchotrafka298
Včera o 11:33
@anonym_autor

@muchotrafka298 ooo super dakujem aj celkom vpohode ceny 🙂

@anonym_autor ja som s Get Your Guide alebo Viatorom absolvovala vela vyletov v roznych krajinach. Pre mna je vyhodne to, ze autobus ma vyzdvihne, odvezie, privezie, tam mam vyklad v AJ, vidim, nestaram sa, ze ci budem vediet prestupit, ci nezmeskam vlak a podobne.

anonym_71ee6b
Včera o 11:43

Ateny podla mna velke sklamanie a zumpa, ale tiez by som odporucil GetYourGuide a Viator vsetko poriesia, vidis do coho ides atd. Cestujem po celkom svete a nikdy nesklamali ked som si precital recenzie a dal vylet cez nich.

anonym_5d1df0
Včera o 15:45

Špina, bordel, chaos, potkany. Aj Akropolu oželiem. Nikdy viac.

muchotrafka298
Včera o 16:54
@anonym_5d1df0

Špina, bordel, chaos, potkany. Aj Akropolu oželiem. Nikdy viac.

@anonym_5d1df0 tak toto je za mna presny opis Neapolu 🙈