Tipy na zábavu a výlety s deťmi v Malage
Ahojte
bolo nám so synom 4r navrhnuté aby sme išli s rodinou na dovolenku, cca za tyzden dva
do Málagy - zvažuje sa ubytovanie Benalmadena, Torremolonis,Fuengirola proste na ten smer zatial sa vyberá čo bude fajn
avšak zvažujem či ísť nakolko na kúpanie v mori to asi nebude , reálne tam budeme celé 3dni a pol dňa pred odletom
ak máte skúsenosť čo sa dá vidieť so synom jeho pamiatky , muzea a pod nezaujíma takže bude sa dať niečo s ním popozerať alebo sa isť zabaviť ?
este pridam jednu info, ak planujete vybrat aj auto (odporucam) tak mozem odporucat Malagacar, ale maj auto uz objednane, lebo z letiska ta do autopozicovne vezmu len ak mas kod. Kamoska sa spoliehala ze ved tam sa dohodnu a nevzali ich (tam z letiska ludi odnasaju do autopozicovni mikrobusmi) a na ten den im ani na objednanie auto nevedeli dat.
Ja chodím rada do Bennalmadeny, Toremolinos je tiež fajn. V Benalmadene máš lanovku, delfinarium. Všetky tie mestečka sú spojené vlakom s Malagou, čiže viete vybehnúť i tam. Musíš počítať s chladnejším morom a vlnami, ale moja dcéra to miluje.
Ja oceňujem množstvo reštaurácií, kde večer sadneme pri mori na tapas, žije to tam i na ihriskách i o polnoci.
Veľká škoda, že zatvorili obrovský zábavný park počas covidu.

@anonym_autor ahoj, vlani sme boli na 2 tyzdne v maji. Kolegyna bola teraz na tyzden a este vravela ze este par dni by to znieslo.
Ja odporucam pozriet si Rondu, cestou spat Setenis de las Botegas (dufam ze som to spravne napisala), Benalmadena sa mi pacila, hore nad nou (aj lanovka tam ide ale boli sme autom) je take motylie udolie. Caminito del Ray je super - ale pozri si pocasie, my sme v maji boli riadne pripraveny a bolo teplo, kamoska v aprili isla nalahko a vraj tam bolo dost veterne. My sme byvali este tu jednu dedinu pred Costa del Mar, cize cca pol hodiny asi autom z Malagy, tu sme si tiez presli. Boli sme aj v SEville, Granade a este na nejakych miestach... jedine co sme vynechali bol Gibraltar... trochu lutujem, ale nevadi, mozno raz.