Tunisko a hotel Palm In
Boli ste tam niektora ,je to az taka hroza ,ako poniektore recenzie ked citam no neviem ....nehladame luxus....
my sme boli v monastire ale v inom hoteli.napisem ti to tak to ak chces odych pri mori a kupanie v bazene alebo sa odviest vlacikom tak fajn ale ak chces nieco vydiet z kulturi je to onicom aspon ja som to tak vnimala,vravia ze je lepsie ist do egipta alebo bulharska ci chorvadska.inac na personal sa stazovat nemozem velice myli ludia ale priprav sa ze stale na ulici budu otravovat s baksisom aj ked tovar od mietas a nemas zaujem cokolvek si odneho kupit.tak sme radsej chodili na vylety z hotela aby sme sa tomu vyhli.ja osobne som sa citila ako vo veznici.
@silviapb Aha no ved uvidime,mna zase chorvatsko,egypt vobec nelakaju....a ja viem byt veeeeeelmi zlaaa ked chcem 😠 co sa tyka otravnych ludi 😀
skus si pozriet diskusie na nete tam tiez pisu zazitky ako sa tam mali. 😉 neviem presne kde som to citala na nete ☹
@silviapb jasne to som citala ,ale som chcela cloveka nezaujateho co tam bol ,ale diky aj tak 😉 zistili sme totiz ,ze tam bol manzelov sef a chvalil moc ,tak som spokojna 🙂
@katarinajurikova ahoj ja som bola v tom hoteli 2x...co by ta konkretne zaujimalo?
my sme tam boli a mne sa tiež páčilo asi pred tromi rokmi , bolo suoer až na tu stravu a pláž ..🙂,...ale inak hotel bazény , animacie , páčilo sa nám tam ..🙂

este som zabudla je to oblast MONASTIR.