icon

Ubytovanie v Lopare na ostrove Rab

martinusik91
14. jún 2016

Viete mi poradit nejake ubytovanie s vyhladom na more balkonom ?Dlho som hladala kam pojdeme a toto ma dostalo podla videi na youtube je to raj pre male deti 😵 ideme v septembri uz len ubytovanie 😀

jalovec
14. jún 2016

mi ideme 1T august.
A uytka je kopa popozeraj alebo ti dam kontak kde sme zohnali mi. ak chces

martinusik91
autor
14. jún 2016

@jalovec to by bolo super dakujem najlepsie ak by boli aj nejake fotky 😵

jalovec
14. jún 2016

Prosim posli meil kam poslem foto a co ta tam najiacej zujma? coho y si rada mala fotky?
ak chces posli termin kedy idete a mozem sa popitat nasich domacich co je tam volne na vas termin.

martinusik91
autor
14. jún 2016

@jalovec matakubikova@centrum.sk no hlavne fotky ubytovania a aby to bolo blizucko tej plaze pieskovej co tam je znama kde je dlho mala vodicka.Super by bol balkon kde by sa dalo posediet a vyhlad na more.Odkedy sa da ubytovat lebo tym ze ideme na sever tak tam budeme dost skoro rano...chceme ist 9teho zo slovenska cize ubytovanie od 10 do 17teho.A hlavne cena ideme zatial 2 dospeli a dieta do 3 rokov a je mozne ze sa prida este jedna takato rodinka k nam. 😉Ako ono je toho straasne vela na internete uz ma s toho boli hlava...Ale chcem aby to bolo nieco overene na blink uz nechcem ist.Vy mate od niekoho kontakt ci si len nasiel co sa ti pozdava ? Vopred dakujem

jalovec
14. jún 2016

mi sme tam uz boli, chodime kazdy rok 2 krat od roku 2004 a od Baska KRK az po Omis. a mi sme ubytovany v strede a deti nemame tak pojdeme aj skakat na tie skaliste brehy.
nieco ti poslem na meil

martinusik91
autor
14. jún 2016

@jalovec my mame skor dole poobchadzane budem rada 😉

mirka17
14. jún 2016

@martinusik91 my chodíme každý rok do chorvátska, na Rabe v lopari sme boli dvakrát, vždy sme išli na blint, vošli sme do agentúry ktorých tam je niekoľko a tak sme splašili ubytovanie, vždy také aké sme si vybrali, na mape sme im ukazali v ktorej časti by sme chceli bývať a oni nam vždy niečo splašili, výhoda je to že ideš v septembri, kedy vlastne končí u nich sezona, čiže je tam kopec voľných miest, nižšie ceny a ked nejdeš cez agentúru ale len tak sa opýtaš či nemajú voľné izby, tak si vieš zjednať aj cenu. počas sezony je to trochu náročnejšie, lebo je to predsa len ostrov a po nich je dopyt, ale aj tak sme nemali nikdy problém zohnať ubytovanie.