icon

Priplatiť za izbu s výhľadom na more?

Dnes o 16:29

Pozeráme hotel pri mori a neviem sa rozhodnúť, či priplatiť za izbu s výhľadom na more.
Rozdiel v cene nie je úplne malý. Na jednej strane si hovorím, že na izbe aj tak veľa nebudeme. Na druhej strane ranná káva na balkóne s výhľadom znie dosť lákavo.
Len nechcem zaplatiť navyše a potom zistiť, že more vidno niekde zboku medzi stromami.
Priplácali ste si za výhľad na more? Bolo to super, alebo by ste tie peniaze dali radšej inde?

Strana
z2
anonym_4a7a72
Dnes o 16:31

Ja chodím na izbu len prespávať. Takze za mna nie. Cely deň som na plazi alwbo na nejakom výlete

biba_18
Dnes o 16:33

a tie izby bez výhľadu sú otočené kam?

anonym_ff6706
Dnes o 16:34

ak plánuješ byť pri mori a kávu si dáš napr. v kaviarni, alebo v hotelovej reštike/jedálni, tak to nemá význam. Vždy sme mali hotel s balkónom, ale využívali sme ho len na sušenie plaviek. A zvyčajne je od mora väčší hluk, pretože hotelové terasy sú otočené na stranu k moru. Okná napr. pred hotel - tam je úplný kľud a ticho, nič sa tam nedeje.

biba_18
Dnes o 16:42
@anonym_ff6706

ak plánuješ byť pri mori a kávu si dáš napr. v kaviarni, alebo v hotelovej reštike/jedálni, tak to nemá význam. Vždy sme mali hotel s balkónom, ale využívali sme ho len na sušenie plaviek. A zvyčajne je od mora väčší hluk, pretože hotelové terasy sú otočené na stranu k moru. Okná napr. pred hotel - tam je úplný kľud a ticho, nič sa tam nedeje.

@anonym_ff6706 tam zasa prichádzajú autobusy 🤷‍♀️

autor
Dnes o 16:46
@biba_18

a tie izby bez výhľadu sú otočené kam?

@biba_18 Do areálu hotela.

maca1984
Dnes o 16:48

2 x som to priplatila a dvakrát som to ľutovala. Výhľad sice bol pekný, raz priamy, druhý raz bočný ale za mňa vyhodené peniaze a viac to nepriplatím. Rannú kávu som pila buď v reštike, alebo na pláži, celý deň mimo izbu a v tme mi bolo jedno či pozerám na more ktoré ibtak vidno nebolo, alebo na stenu 😆

anonym_57016e
Dnes o 16:49

Izba s vyhladom na more neznamena automaticky vyhlad z balkona. Moze to byt bocny vyhlad, alebo vyhlad napriklad z okna kupelne. Dobre si pozri, ci si kupujes, aby si nebola sklamana. Ja som bola napr. v Egypte so Saturom a dostala som v zakladnej cene izbu s vyhladom tak, ze 2 metre mora bolo vidiet z kupelne a za toto si cast ludi zo zajazdu zaplatila nemale peniaze.

belllinka
Dnes o 16:56

Uplne zbytocne. Na more mozes pozerat na plazi. A inak, mas na izbe kavovar, ked uz planujes kavu na balkone?

slavomira236
Dnes o 17:04

@anonym_autor nie nepriplacam si vyhlad na more 2 krat s ho dostala aj bez. Ja skor chc do arealu hotela. Ja lijem rano tiez kavu na balkone vstavam skoro deti este slka a ja si davam kavu a pripravuj veci na plaz..Teraz v egypte sme mali vyhlad na stenu ineho hotela ale nad izbou sme mali bar ktory cez den nefungoval no dalo sa tam sadnut aj rano s kavou. A vuhlad uzasny.

pudinka
Dnes o 17:06

Ak chces miesto spoznavania krajiny sediet cely den na izbe, tak ano, priplat si za izbbu s vyhladom na more

simsalabim
Dnes o 17:08

V hoteli nepriplacam vobec, lebo na balkone nie sme. Ale raz sme cirou nahodou mali apartman priamo nad morom, vsetky izby aj terasa priamy vyhlad, cca 6 m od mora. To bolo neskutocne zaspavat so sumom mora a budit sa na ten vyhlad. Ranajky na terase s vyhladom, obedne citanie si, to bol uzas.

guudy
Dnes o 17:13

Zalezi od destinacie dovolenky. Maledivy, Mauricius a pod destinacie, to mame vzdy beach villa a teda sme priamo na plazi. V Turecku a pod nam na tom nezalezi, tam su velke hotely, viac ocenime klud, za ten si priplacame.

anonym_3ec84f
Dnes o 17:22

A do ktorej krajiny ideš na tú dovolenku?

beata_k
Dnes o 17:22

@anonym_autor To bude riadne draha kava. Lacnejsie ta vyjde v kaviarni...

janinah
Dnes o 17:23

Ja vzdy,vstavam vacsinou s vychodom slnka ( nie zeby som tak chcela) a tie tiche rana s vyhladom su krasa.

anonym_3ec84f
Dnes o 17:23
@janinah

Ja vzdy,vstavam vacsinou s vychodom slnka ( nie zeby som tak chcela) a tie tiche rana s vyhladom su krasa.

@janinah Aj ja vstavam skoro, musím isť hodiť uterák na lehátko 😀

pralinka25
Dnes o 17:32

My tiez na balkóne susime len plavky. Nikdy tam nevravím čas. Su omnoho zaujímavejšie moznosti. A kávu pijem v restike alebo priamo na plazi

anonym_3ec84f
Dnes o 17:33
@slavomira236

@anonym_autor nie nepriplacam si vyhlad na more 2 krat s ho dostala aj bez. Ja skor chc do arealu hotela. Ja lijem rano tiez kavu na balkone vstavam skoro deti este slka a ja si davam kavu a pripravuj veci na plaz..Teraz v egypte sme mali vyhlad na stenu ineho hotela ale nad izbou sme mali bar ktory cez den nefungoval no dalo sa tam sadnut aj rano s kavou. A vuhlad uzasny.

@slavomira236 To kde je takáto masovka? 😨

anonym_253c36
Dnes o 17:55

@anonym_autor
Som prekvapený, že tí najmudrejší slovenskí turisti nepoznajú efekt morského vánku (sea breeze), keď rozdiel teplôt medzi morom a pevninou podvečer vytvára príjemný chladný vietor od mora. Stačí otvoriť balkón smerom k moru, vychladiť izbu prirodzeným spôsobom a pritom si užívať zvuk mora.
Slovenskí mudrci však radšej zapnú klimatizáciu a pozerajú na parkovisko.
Jasné, že vždy izbu s výhľadom na more.

oceanahory
Dnes o 17:55

@anonym_autor V hoteli/rezorte by som urcite nic nepriplacala, nevidim v tom zmysel. Ja sice zboznujem ubytka s vyhladom na more, ale preferujeme apartmany a domy, tam je to o niecom inom.

autor
Dnes o 17:56
@anonym_3ec84f

A do ktorej krajiny ideš na tú dovolenku?

@anonym_3ec84f Grécko.

anonym_3ec84f
Dnes o 18:03
@anonym_autor

@anonym_3ec84f Grécko.

@anonym_autor No pozri, v Grecku si netrufam povedat ako to asi bude, lebo predsa len je to EU krajina. Ale v trošku chudobnejšich krajinach typu Turecko alebo Tunis som použil známy trik. Dal som na recepcii pri ubytovaní recepcnemu nejaké motivačné 🙂
V takom Turecku, to bolo v roku 2016, som mu dal smiešnych 5 eur spolu s pasom a povedal že chcem "Gute Zimmer". Chlapovi sa rozsvietili oči, povedal že "Du bist guter Freund" a bolo. Izba s výhladom na more 😀 Oni to tam majú ako kšeft.

anonym_5b436a
Dnes o 18:08
@anonym_3ec84f

@anonym_autor No pozri, v Grecku si netrufam povedat ako to asi bude, lebo predsa len je to EU krajina. Ale v trošku chudobnejšich krajinach typu Turecko alebo Tunis som použil známy trik. Dal som na recepcii pri ubytovaní recepcnemu nejaké motivačné 🙂
V takom Turecku, to bolo v roku 2016, som mu dal smiešnych 5 eur spolu s pasom a povedal že chcem "Gute Zimmer". Chlapovi sa rozsvietili oči, povedal že "Du bist guter Freund" a bolo. Izba s výhladom na more 😀 Oni to tam majú ako kšeft.

@anonym_3ec84f netrep blbosti, cestovka ma dopredu urcene izby a uz ked si objednavas izbu, tak platis podla toho, aku dostanes izbu.

anonym_1b5efc
Dnes o 18:24

@anonym_autor podla mna je to zbytocnost a ako pises mozes mat vyhlad na more zboku alebo cez stromy to bude zavisiet od obsadenosti hotela, nikto ti nezaruci, ze ten vyhlad bude ako z filmu

sense
Dnes o 18:29

M vždy berieme s výhľadom na more. A je jedno či priamy alebo bočný . Mám rada balkón a vyhlad na more. Vždy sa idem ráno prejsť a potom si čítam na balkóne a vychutnávam tu rannú atmosféru, kým sa ostatní o pol ôsmej zobudia

slavomira236
Dnes o 18:43
@anonym_3ec84f

@slavomira236 To kde je takáto masovka? 😨

@anonym_3ec84f v egypte..ono sa zda ze su tie lehatka na sebe ale su ok.

pralinka25
Dnes o 18:44
@anonym_253c36

@anonym_autor
Som prekvapený, že tí najmudrejší slovenskí turisti nepoznajú efekt morského vánku (sea breeze), keď rozdiel teplôt medzi morom a pevninou podvečer vytvára príjemný chladný vietor od mora. Stačí otvoriť balkón smerom k moru, vychladiť izbu prirodzeným spôsobom a pritom si užívať zvuk mora.
Slovenskí mudrci však radšej zapnú klimatizáciu a pozerajú na parkovisko.
Jasné, že vždy izbu s výhľadom na more.

@anonym_253c36 ale prosim ta. pokial nejdes niekam kde siroko daleko nic nie je tak v rezorte to vacsinou nefunguje takto romanticky. do polnoci diskoteky, bary pootvarane, decka zurujuce, ked chytis v hoteli anglicanov rad si zavries. o hlucnych cikadach a komaroch pomlcim. zozeru ta komari zaziva aj ked to tam striekaju. uplny nonsens.
ked si niekde v apartmane viac na samote mozno.

anonym_c18c47
Dnes o 18:54

Jedna znama si priplatila s vyhladom na more a dostala toto... izbu ma nad strechou, kde su klimatizacne jednotky a huci to ako na letisku. Vyhlad na more (cervena sipka) sice je, ale urcite to nie je vhodna izba pre hosti.

terina25
Dnes o 19:00

@anonym_autor ak sa da,vzdy priplatim izbu s vyhladom na more. Nie je nic krajsie ako sa rano zobudit a pocut zvuk mora a vidiet vychod slnka . Nadhera ♥️

terina25
Dnes o 19:02

Vyhlad min.rok

Strana
z2