icon

Ubytovanie v Zakopanom

2. jan 2022

Boli ste niekto teraz ubytovani v Zakopanom? Ak ano ake su opatrenia? Dakujem.

sorciera24
•
2. jan 2022

my sme boli v Krakowe (nasli sme lacnejsie a viac volneho ubytka nez v Zak.), ale v PL su opatrenia akurat v pocte ludi....oni nic take ako OP, OTP a pod. nemaju, ani nic nekontroluju.....hotely, rrestiky, muzea, aquaparky, vsetko je otvorene...... mozes sa dobrovolne preukazat covidpassom, ale je to len pre nich, lebo vtedy mozu pustit 100%, inak menej

autor
•
2. jan 2022

@sorciera24 a ked ste prisli domov tak ste museli byt tych 14 dni v karantene?

sorciera24
•
2. jan 2022

my sme ocko, takze nie...ale inak je karantena 10 dni, alebo na 5.den test, ak je negativny (tak karantena konci)....ale na hraniciach ani nohy...

emka123456
•
2. jan 2022

Ahoj ja som bola pred vcerom, bol silvester, cca 40tisic ludi v meste, cakali sme pol hod vonku pred restikou aby sme sa dostali na rad, opatrenia ziadne 🙂 vsetko otvorene

ross137
•
30. dec 2022

Ahoj, ja odporúčam Radisson, boli sme veľmi spokojní, so stravou, izbami aj wellnessom. Aj dobrá poloha a parkovisko. Inak, tipy ohľadom Zakopaného som spísala aj do blogu, nech sú pokpe, možno sa to bude niekomu hodiť. 🙂 https://www.shemakesmetravel.com/sk/zakopane-po...

stanulienkat
•
30. dec 2022

@ross137 vyborne blogy. Dakujem.
Vies este poradit? Z letiska sa viem dostat do centra Warsavy?

ross137
•
6. jan 2023

@stanulienkat ahoj, vo Varšave som ešte nebola, tak neviem, ale predpokladám, že áno, ono to nebýva v takýchto mestách problém. odporúčam hľadať spojenie napríklad na stránke rome2rio.com 🙂