Zlé zážitky z dovoleniek: Ako sa im vyhnúť?
Ahojte, sme teda boli sme vasnivi cestovatelia. Posledne dovolenky sme vsak uz zazili par skaredych veci. Teda nie zazili, ale videli. Iba zopar z nich vymenujem: vypadnute dieta z lanovky, pochramany teenager po skoku na lyziach, mrtva lyziarka po pade zo schodov, uropene dieta v bazene, mrtva zena utopena v mori a mozem pokracovat. Vsetko sa stalo ked sme boli pri tom ako rodina.
@anonym_443567 Zas tak chudobná nie, nerobte z SK Ugandu. S Ryanair alebo Wizz air sa dá kúpiť akciová letenka za pár eur.
@anonym_908b2a ... a čo potom??
@anonym_autor Seďte doma, prinášate nešťastie, námet na temný horor;).
Myslím že cestujeme dosť a nič také som za tie roky nezažila.okrem horiaceho auta na diaľnici, resp skôr na krajnici
@anonym_443567 Tu riešime Slovensko, nie 80 percent sveta . Lietanie je dnes uplne bežná vec. Tiež ma pobavila ta akože cesta na letisko. To je čo za náklad? 😀 Ešte čo tam zarátame?
Navyše ak aj by nešla lietadlom na dovolenku ale autom alebo autobusom, musela by rovnako platiť za dopravu. A pri dnešných cenách benzínu, naozaj neviem či sa to lietadlo niekedy neoplatí viac 😉
@anonym_908b2a Si nepochopila pointu. Žiješ v bubline.
Čo na to povedať...na jednej dovolenke sa nám pokazilo lietadlo,museli nás vrátiť na letisko. Následne sa na výlete začala potápať loď, prestúpili sme na inú. Pri návšteve Údolia kráľov v Egypte sa pokazil vláčik.
A to všetko na jednej dovolenke..ani mi nenapadlo,že by ma to malo odradiť.
Čitala som ,že na niekoho,kto šiel normálne po ulici, spadol balkón..
Keď sa má niečo stať, veľmi tomu nezabránis.
Tiež som alergická na vetu: "Veď cestovať sa dnes dá za pár eur". Akože navštívila som vyše 25 rôznych krajín, ale mám čoskoro 50-tku. Nestihla som to do 30tky. A nie, cestovanie nie je vôbec lacné. Prvé náklady začínajú už cestou na letisko, keďže nežijeme v hlavnom meste ani jeho okolí. Tiež nie som ochotná na poznávačke jesť 3 dni bagetu z benzínky. A čo sa týka otázky - nedávno som zažila pri ceste domov z Malorky, že do lietadla nevpustili opitého (aj vulgárneho a hlučného) slovenského cestujúceho. Vyložili mu batožinu a nechali ho tam. Lietadlo odletelo bez neho. Verím, že z toho rýchlo vytriezvel.
@anonym_autor ako sa im vyhnuť ? Nevyhneš, či ako to chápať ? Ostaň doma, ale aj tam sa môže, čokolvek stať žial
No pri ich ,,,stasti,,,este aj lietadlo uvidia spadnut.No pri takom to ,,,stasti,,,by som uz ozaj sedela doma na riti.Predsa len je to bezpecnejsie.
Baby,necudujte sa kopu ludi nikdy neletelo,alebo prvy krat sa kazdy rok najde kopec ludi.Ved letisko v Ba letisko ma kazdy rok novy a novy rekord v odbaveni cestujucich.
@anonym_e8c5af To ste akože ešte nikdy neletela lietadlom? To fakt ako?
@anonym_908b2a ja som prvýkrát letela ako 53 ročná 😃 dovtedy sme cestovali autom, no ale do Ameriky sa nedá 😃
@anonym_908b2a nie, a ešte raz nie. Lebo v opačnom prípade sa buď nejde nikde, alebo sa šlo niekam kam majú deti lístok na vlak zadarmo, a netreba platiť taxík ani ubytovanie, iba stravu niekde pobliž v potravinách. Napríklad kamaráti majú chalupu neďaleko jazera, tam som bola s deťmi už tri krát. Ale v triede nebolo moje dieťa jediné, ktoré v 14tych ešte nevidelo more.
Dristy pises 🙈
Typicky MK, autorka sa nieco pyta, a 80% komentov je uplne mimo temu....
@autorka v prvom rade by som sa vyhla dovolenkam spojenych s lyzovackou, ta je sama o sebe nebezpecna to sa ani necudujem ze si videla tolko zraneni.. K moru by som chodila na nejake opustene plaze, tam je mensia pravdepodobnost ze sa niekto utopi ako niekde kde je tritisic ludi hlava na hlave. A samozrejme dala si vycistit karmu :D ak na take veci veris, lebo urcite nie je bezne zazit tolko negativnych zazitkov.. Inak neviem co ocakavas aby ti ludia poradili, okrem "necestovat doma sediet" 🙂
@anonym_443567 Tu riešime Slovensko, nie 80 percent sveta . Lietanie je dnes uplne bežná vec. Tiež ma pobavila ta akože cesta na letisko. To je čo za náklad? 😀 Ešte čo tam zarátame?
Navyše ak aj by nešla lietadlom na dovolenku ale autom alebo autobusom, musela by rovnako platiť za dopravu. A pri dnešných cenách benzínu, naozaj neviem či sa to lietadlo niekedy neoplatí viac 😉
@anonym_908b2a tak ked niekto zaraba 1000 eur a je sam s dietatom napriklad, tak asi ani na dovolenku nenasetri, inak ja som tiez uz poriadne dlho neletela, neznasam lietadla, chuta ma panika a hroza
@anonym_908b2a a čo je na tom, že niekto nikdy neletel?? Možno ani nechce, je veľa takých ľudí. Ja som zas nikdy nebola na túre v tatrách a ani nepôjdem - a nie je to pre mňa o peniazoch, ale jednoducho nemám záujem, nebaví ma to, nechcem. A niekto takto nepotrebuje lietať.
Ale tak pre teba je možno highlight tvojho života, že si sedela v lietadle a na nič viac sa za celý život nezmôžeš, no.
@anonym_autor Samotna lyzovacka je rizikovy sport, hlavne pri preplnenych svahoch. Takmer kazdy den som videla ze znasaju niekoho v nosidlach dole z kopca. Mrtva lyziarka po pade zo schodov? To ako lyzovala na schodoch? Po pade zo schodov mozes umriet aj doma a nemusis mat obute lyziarky. Ostat doma a nikam nechodit nic nevyriesi.
na našej letnej dovolenke sa utopil mladý chlapec...a to sme boli na Slovensku...ale ani na sekundu by ma nenapadlo, že kvôli tomu by som mala zanevrieť na danú lokalitu alebo cestovanie ako také...ja cestovanie milujem, najmä cestovanie letecky, každý rok musím mať takýto výlet s BFF (niekedy sa podaria aj dva do roka😀) bez toho si už život neviem predstaviť.
Ahojte, pozeram, ze sa to tu zvrhlo. Nadpis mi upravil admin, vobec som sa nepytala ako sa vyhnut. Skor ma zaujimalo, ci ste aj vy take zazili. Pozeram ze su tu hadky o lietanie. Tu poslednu mrtvolu z mora som si uz povedala, ze mam dost. Stalo sa to v 5hviezdickovom rezorte na sukromnej plazi, kde zas raz zlyhali plavcici. Co sa tyka tych lyzovaciek, tak ano je to rizikovy sport ale vacsina tych veci sa udiala nie v preplnenom stredisku ale na miestach kde lyzuje zopar ludi, su to take ine destinacie, nie jasna ani rakusko preplnene. Nezanevrela som na cestovanie ake mam dost mrtvol, toto vsetko sa stalo za posledne dva roky. A verte mi vidiet to nestastie, ozivovanie s v mnohych pripadoch zufale kricanie rodiny plus obhliadaca mrtvil nenecha nikoho chladneho. Moj mu si mysli ze taketo veci sa deju. Ja si myslim ze je to zla karma.
Sedte doma , s dcérou pôjdeme radi namiesto vás, rada by vyskúšala cestu lietadlom
@anonym_e8c5af zober ju na natidky BA-KE za dvacku

@anonym_908b2a Určite je kopec ľudí, čo nikdy z rôznych príčin neleteli. Nepredstaviteľné? 🙂 No tak....