icon

24-hodinová cesta s 18-mesačným dieťaťom

4. jan 2023

Košice -grecko
Išli by ste dotoho?
Ja pravdepodobne nie muž prehovára že to zvládneme jedná sa o zájazd s autobusom

Strana
z3
lily246
4. jan 2023

Určite nie, nepohodlné, nebezpečné. Dovolenky sme absolvovali od bábätkovského veku, ale takto teda ani náhodou.

zara0201
4. jan 2023

Autom áno,išla som s menším. Busom nie.

fiafia
4. jan 2023

Som zvedavá na komentáre. Ja teda určite nie

autor
4. jan 2023

Dievčatá ja s tým tiež niesom stotožnená skôr o rok až

blancheporte
4. jan 2023

Busom nikdy.Nepohodlne,stiesnene....male babo este.

nenne9
4. jan 2023

Coze?tato otazka je myslena vazne????

ankare
4. jan 2023

Preboha, jasné,že nie. Chuda dieťa.

autor
4. jan 2023

Čítate po sebe niektorá komentáre aké chúďa dieťa aké preboha normálna otázka kto nemá skúsenosti nech nekomentuje je január ešte sme doma dokonale ženy....

mata1988
4. jan 2023

Pre dospeleho narocne nie to pre dieta. Chodte s nim autobusom KE - BA najskor a bude muzovi stacit, aby pochopil.. 🙂

nenne9
4. jan 2023

Sorry ale 18mesacne dieta trepat busom 24hodin....no nepride mi to normalne.a aku skusenost mas na mysli????cestujeme cely zivot, aj ked boli deti male, ale kedze ich mam rada a som pricetna, takuto skusenost teda nemame.

cyberk
4. jan 2023

Joj ved sa len spytala na skusenosti.. klud zeny, ani ja by som nesla, autobusom je to velmi narocne pre dospelaka a nie to este pre take dieta :/

anjelicek26
4. jan 2023

Zbytocne sa hnevas, ten napad je absurdny 🙄 Nielen, ze ty budes na prasky, dieta bude na prasky, ale aj vsetci spolucestujuci... skus si dieta doma posadit na stolicku vedla seba na tak dlhu dobu a uvidis, ci to zvladnete, je to dobry "test"... my cestujeme s detmi od narodenia, ale toto proste nespravim este ani pubertiakom, dodnes cestujeme trasy pod 10h... proste vsetko nad to je strasne vela... Ked chcete ist na dovolenku autobusom, tak je Taliansko ci Chorvatsko - alebo naopak sever nemecka-polska (ano aj tam je krasne more a pieskova plaz a aj teplo v lete!) najdostupnejsia varianta...

zuzinka888
4. jan 2023

Vies, ono to v tom autobuse bede mix ludi- hluk..... A je to dlho. Dieta moze byt nervozne= nervozny rodic= uplakane dieta. Zazila som 3 hodinovy let kde dieta cely cas plakalo. Bol to des a hroza. Bolo mi luto toho dietatka - jeho mamky- otecko moc nepomohol iba blbe komentare - preco furt reve, urob s nim nieco. To ho nevies uspat?! -... Bolo mi luto mna a ostatnych cestujucich. Ludia chcu cestu prespat, citat alebo inak skratit cas. Nie pocuvat uplakane babo a este hadku rodicov. Takze skuste nieco kratsie uvidite, pochopite...

juliet86
4. jan 2023

preco to partner chce? preco nie letecky? financie? boji sa lietat?

amiaja
4. jan 2023

Normalna otazka, tu uz clovek aby sa nic nepytal 🙄
A k veci.. nie, neisla by som. Je to narocne aj pre dospelych, nie este pre dieta. Myslim ze po troch hodinach by ste mali dost😄 ved vyskusajte ako tu bolo spomenute ist niekam blizsie, take dve hodinky, daj ho na starost muzovi a uvidis.. si to zrejme rozmysli

janezz
4. jan 2023

My sme boli s mužom busom v Holandsku ešte keď sme spolu iba chodili a bol to masaker. Toto si s deťmi predstaviť neviem. Potom so staršou sme boli v Chorvátsku busom a pohoda, ale to mala už 4 roky. Toto je pre takého drobca veľa, máme presne takého starého doma.

nelca0510
4. jan 2023

Nie..dlho pre také malé dieťa. Manžel nech sa iný návrh.

simonkazga
4. jan 2023

Nerob to, prosím! Na takéto zàjazdy nechodím, ale raz som sa nechala prehovoriť. Krátky výlet 2hodinová cesta. Až nato, že sa autobus pokazil a trčali sme tam ďalšie 3hodiny na krajnici, kým ho opravili. Deti plakali, ich rodičia hulákali.... nikdy viac!

lorin29
4. jan 2023

Nie..

smilingwoman
4. jan 2023

Nesla by som.

janulkaa82
4. jan 2023

Autobusom nie, bolo by to veľa pre dieťatko.
Ak sa vám nedá ísť autom alebo lietadlom. Skúste vlakom. My sme s troma malými deťmi chodili veľmi často vlakom i do zahraničia. V kupé si pospali, pobehali, zabrali hry, poskakali, keď bolo dlho prešli sme sa s nimi po vlaku.

diewcatqoo
4. jan 2023

Autobusom do Grecka by som nikdy nesla ani sama, nie to este s dietatom. Mam dost, ked cestujem obcas 13 hodin autobusom, a to som taka rozbita, ze potrebujem dalsi den na to, kym sa pozbieram.
V lete som uvazovala nad tym, ze by sme tu cestu (13 hod) dali s 5 rocnym synom, ale ked si predstavim, ze by mi tam vkuse hovoril, ze sa nudi, kedy tam uz budeme a pod, tak sme radsej sli autom... a ked si spomeniem, aky nepokojny bol, ked mal pol roka a cestovali sme casto autom SR-CR, ze by som s nim vtedy mala cestovat 24 hodin busom, tak po par hodinach by som z toho busu asi vyskocila dobrovolne 🙂

svetlonos
4. jan 2023

Muz je vtipny! Keby dam takyto sialeny navrh mojmu muzovi, zrejme by zacal pochybovat o mojom zdravom rozume.
Je tam vela cudzich ludi, nepohoda, neprejde sa, no nie. My sme chodili tiez akomale 4 a 6 rocne autobusom do Talismska, Spanielska. Nam sa pacilo. Ale ked si predstavim s nasim malym v 18 mesiacoch taku cestu - to by som musela byt na uteku aby som to absolvovala dobrovolne.
Muz nema velmi realisticke zmyslanie. Vlak nie je zly napad. Alebo urcite let, isli sme ta s dvojrocnym a nivorodencom do USA, dlhe lety 2 prestupy ale tiez v oohode pre deti.
Toto by maly len pretrpel. Prajem aby ste sa dohodli a mali peknu dovolenku.

vlado818
4. jan 2023

Len pre zaujimavost aka je cena listka na taky autobus?
Lietadlo stoji par €. A 18 mesacny neplati este letenku. Treba to naplanovat aby pri ceste spat nemal 2 roky.
Som chlap ale toto je aj pre mna nelogicke 24 hodin.
A to sa este chodi vobec?

nyusika
4. jan 2023

Nešla by som ani bez dieťaťa, chudák ostatní cestujúci.
Manžel nech si užije cestu autobusom, ty chod lietadlom a stretnete sa v Grécku.
Kks, to čo za chorú hlavu toto vôbec navrhne?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
petronellla87
4. jan 2023

Ja mam 35 a nesla by som😀 nie este take malicke dietatko... Raz sme sli 24hod do ciernej hory a vtedy som si povedala nikdy viac. Skor vam odporucam ist letecky

trgypadl
4. jan 2023

Nam by po prvych 100 km zastavili bus, otvorili dvere, odovzdali cennosti a peniaze, aby sme co najrýchlejšie opustili autobus, tak toto by sme nedali pri plnom psychickom zdravi😂🤪🤭

jaskolka
4. jan 2023

Ani náhodou. Šla som tak už skoro ako dospelá, myslela som, že sa zbláznim, a to som mala už 16 rokov. Odvtedy som povedala, že nikdy nikto na na takú dlhú cestu už nedostane, teda autobusom.
Neviem si predstaviť, ako by ste sa cítili vy, ako to dieťa a ako ostatní v buse.
Bud choďte letecky, alebo len niečo bližšie na Slovensku. Toto by bola čisté utrpenie pre všetkých

jazula
4. jan 2023

Určite nie, mne stačilo s dcerkou (18m) hodina v autobuse (presun medzi letiskom a hotelom). Oni sú teraz strašne aktívne, nevydrží ti sedieť a nemôžeš ho nechať aspoň v uličke sa prejst, ako v lietadle.

Strana
z3