Aké je vaše úplne najobľúbenejšie miesto v Chorvátsku?
Pozeráme nejaké nehnuteľnosti, máme nejaké tipy, ale zaujímalo by ma na aké miesta sa ešte zamerať. Kde sa vám veľmi veľmi páčilo, že by ste si tam dovolenku kľudne zopakovali viackrát?
@kikulienkadd ano boli sme minuly rok ☺️. A kde presne chodievate?
@autorka ...chodievame do oblasti Lozice. Na dovolenke preferujem skôr pokojné miesta ako ruch.
Ostrov Vir,boli sme tam 3x a ešte tam určite pojdeme..
Aj Šibenik bol fajn
Kamoška nedávno riešila kúpu nehnuteľnosti v Chorvátsku. Ak to chceš investične tak sa viac oplatí niečo okolo Tatier a máš to celoročne. Tento rok brat dostaval 5 apartmánov v Novi Vinodolski a vela veľa starosti. Prenájom tak v sezóne na max 6 mesiacov. Takže treba si dobre investíciu a návratnosť zvážiť...
@nicicka mali sme dve nehnutelnosti v Tatrach. Ani jedno nebolo “terno”, rozhodne to nebolo prenajate cely rok, tiez to ma svoju sezonu. Mat 6 mesiacov prenajaty apartman v Chorvatsku, s tym ani nepocitam. Aj 4 mesiace by boli super. Nieco tu mame ale uz viac nechceme investovat na Slovensku. V com mal brat konkretne vela starosti? I ked verim ze med lizat to urcite nie je 😊
@kacenocka2 do ktorej oblasti chodievate?
No ma 5 apartmánov. Upratuje si to zatiaľ vo vlastnej réžii. Čiže sa musí obracať...
Podgora
Brač - Sumartin
Ostrov Krk,Šibenik,bibinje,ostrov Vir,Pula..na Vire bolo najkrajšie
@nicicka aha no tak to ano. Ked uz robi niekto tak velky projekt, asi by mal na to mysliet prv nez sa do toho pusti. Ak je to investicia a nie pre vlastne byvanie, upratovanie a hostia su alfa omega. Ale drzim silno prsty, nech mu to tam funguje, je to odvaha ked slovak tam stavia, urcite musel prejst trnistou cestou kym sa to podarilo 😀
@kacenocka2 myslela som, ze do ktorej oblasti na Vire. Ze kde sa ti tam konkretne pacilo 😉
Vir neje rozdelený na oblasti pokiaľ viem..🙂
U nás Pag. 6 rokov po sebe (každý raz ine miesto) a kľudne by som išla aj dalších 6x
@pauli89 vazne? A kde tam ste boli?
Mandre 2x, Povljana 3x, Proboj 1x... Ale pochodeny mame komplet cely ostrov. Keby mám kúpiť nehnuteľnosť, tak určite Povljana abo Mandre

Ahoj, poznáš ostrov Vir? To je moja srdcovka ❤️