icon

Aké je vaše úplne najobľúbenejšie miesto v Chorvátsku?

28. aug 2023

Pozeráme nejaké nehnuteľnosti, máme nejaké tipy, ale zaujímalo by ma na aké miesta sa ešte zamerať. Kde sa vám veľmi veľmi páčilo, že by ste si tam dovolenku kľudne zopakovali viackrát?

Strana
z2
kikulienkadd
29. aug 2023

Ahoj, poznáš ostrov Vir? To je moja srdcovka ❤️

autor
29. aug 2023

@kikulienkadd ano boli sme minuly rok ☺️. A kde presne chodievate?

kikulienkadd
29. aug 2023

@autorka ...chodievame do oblasti Lozice. Na dovolenke preferujem skôr pokojné miesta ako ruch.

kacenocka2
29. aug 2023

Ostrov Vir,boli sme tam 3x a ešte tam určite pojdeme..
Aj Šibenik bol fajn

nicicka
29. aug 2023

Kamoška nedávno riešila kúpu nehnuteľnosti v Chorvátsku. Ak to chceš investične tak sa viac oplatí niečo okolo Tatier a máš to celoročne. Tento rok brat dostaval 5 apartmánov v Novi Vinodolski a vela veľa starosti. Prenájom tak v sezóne na max 6 mesiacov. Takže treba si dobre investíciu a návratnosť zvážiť...

autor
29. aug 2023

@nicicka mali sme dve nehnutelnosti v Tatrach. Ani jedno nebolo “terno”, rozhodne to nebolo prenajate cely rok, tiez to ma svoju sezonu. Mat 6 mesiacov prenajaty apartman v Chorvatsku, s tym ani nepocitam. Aj 4 mesiace by boli super. Nieco tu mame ale uz viac nechceme investovat na Slovensku. V com mal brat konkretne vela starosti? I ked verim ze med lizat to urcite nie je 😊

autor
29. aug 2023

@kacenocka2 do ktorej oblasti chodievate?

nicicka
30. aug 2023

No ma 5 apartmánov. Upratuje si to zatiaľ vo vlastnej réžii. Čiže sa musí obracať...

ivana11155
30. aug 2023

Podgora

cecilia29
30. aug 2023

Brač - Sumartin

kacenocka2
30. aug 2023

Ostrov Krk,Šibenik,bibinje,ostrov Vir,Pula..na Vire bolo najkrajšie

autor
30. aug 2023

@nicicka aha no tak to ano. Ked uz robi niekto tak velky projekt, asi by mal na to mysliet prv nez sa do toho pusti. Ak je to investicia a nie pre vlastne byvanie, upratovanie a hostia su alfa omega. Ale drzim silno prsty, nech mu to tam funguje, je to odvaha ked slovak tam stavia, urcite musel prejst trnistou cestou kym sa to podarilo 😀

autor
30. aug 2023

@kacenocka2 myslela som, ze do ktorej oblasti na Vire. Ze kde sa ti tam konkretne pacilo 😉

tiezjedna
30. aug 2023

@cecilia29 Brač je krásny👍

kacenocka2
30. aug 2023

Vir neje rozdelený na oblasti pokiaľ viem..🙂

pauli89
30. aug 2023

U nás Pag. 6 rokov po sebe (každý raz ine miesto) a kľudne by som išla aj dalších 6x

autor
8. sep 2023

@pauli89 vazne? A kde tam ste boli?

pauli89
9. sep 2023

Mandre 2x, Povljana 3x, Proboj 1x... Ale pochodeny mame komplet cely ostrov. Keby mám kúpiť nehnuteľnosť, tak určite Povljana abo Mandre

Strana
z2