icon

Aké máte skúsenosti s CK Daka?

ebaba
17. feb 2023

Dobry den,mate aj zle skusenosti z CK Daka?

lelya
11. sep 2024

Neodporúčam obchodovať s touto spoločnosťou. mal s nimi zlé skúsenosti.

nika12010
13. sep 2024

@lelya napiste mi vas fb pridam vas do skupiny

malena
30. sep 2024

@chiarka2202 my sme boli s dcérou v Paríži na zájazde v júni tohto roku a žiadne ploštice tam neboli... ono je ľahko len tak ohovoriť, aký máte dôkaz ?

chiarka2202
30. sep 2024

@malena pozrite si komentáre a fotky v tejto diskusii vyššie, posielali sme ck daka

chiarka2202
30. sep 2024

@malena Matrace s plošticami sme ukázali aj personálu hotela, svoju vinu aj uznali

blueeyeska
3. okt 2024

@chiarka2202 čo myslite že v iných hoteloch plostice nikdy neboli a nebudú? Boli aj budú aj v 5* , osobná skúsenosť aj na Slovensku a teraz čo, hotel majú zavrieť? Fungujú ďalej a ani o tom neviete . Spraví sa deratizácia a verte že ani nie celého hotela ale iba toho “postihnutého” poschodia .. čo čakáte že cestovka zruší ten hotel kde ste akurat vy mali smolu keď ste tam boli? Ci čakáte že hotel bude úplne zavretý? To by boli aj hotely aj Penzióny na Slovensku skoro všetky. Pri tom množstve ľudí čo sa v hoteloch premelie sa to bohužiaľ stáva a verte tomu že tie plostice takmer vždy prinesie hosť a nie je to vôbec zlou hygienou hotela

blueeyeska
3. okt 2024

@chiarka2202 pardon dezinsekcia

chiarka2202
3. okt 2024

@blueeyeska Po týchto našich skúsenostiach zavoláme do takéhoto hotela Hygienu a budú musieť hotel zatvoriť a zaplatiť pokutu v niekoľkých tisícoch. Vy si ani neviete predstaviť, čo takého štípance a dovoz tejto hávede do vlastnej domácnosti obnáša. Nech sa Vám darí, želáme Vám všetko dobré.

pekelo
3. okt 2024
pekelo
3. okt 2024

Za30 rokov cestovania po celom svete rôznými CK som sa ešte nestretol s touto katastrofou menom DAKA Pozor!!!! táto CK je vzorom neserioznosti .ak nechcete prisť o peniaze ,nervy a nekompetentnosť tak rychlo ruky preč od týchto amatérov. Objednal som si zájazd z ponuky svojvolne mi znenili termín ,žiadna zmluva žiadne ospravedlnenie a keď som žiadal za neuskutocnený zajazd peniaze resp.čiastočnu kompenzaciu za neopodstatneny zisk tak nič.Týchto podvedenych je tu veĺa .Dal som ich za ich podnikateĺsky nedóstojný "ritberger " na súd a na posúdenie ich podnikatelských podrazov na ŠOI.
Ešte raz POZOOOOOR !!!!!!!

blueeyeska
4. okt 2024

@chiarka2202 to vám držím palce, keď sa vám podarí na základe vašej skúsenosti v Paríži zavrieť hotel 🙈 ten kto nepracoval v hotelierstve a figuruje ako hosť nemá sajnu o tom čo tu pise.. ešte žiaden hotel ani Penzion nebol zavretý pre plostice .. keď ich máte v byte odstahujete sa?

oliviabb
4. okt 2024

@pekelo bolo by dobre potom zverejniť záver ŠOI aj súdu. Prajem nech je to vo Váš prospech. Pre ostatné, ktoré ste sa spojili na fb, tiež by bolo fajn potom sem uverejniť, že ste boli úspešné. Bude to slúžiť pre ostatných a tiež, že sa majú vyhnúť tejto cestovke.

pekelo
4. okt 2024

@zuzubar To nie je cestovka to je nanajvýš prepravná kancelaria z bodu A do bod B.. Indivídium DaKa ktoré da tvári ako ck je v skutočnosti autobusova preprava.
Nidy viac Pozor ĺudia !!! pri výbere zajazdu!!! Sú to obyčajní hochštapleri v cestovnom ruchu...

pekelo
4. okt 2024

Pridávam sa k poškodením pri obednavani zajazdu
tato akože CK vyhradne pracuje s nadchazajucim pripraveným podvodom na klienta stači si iba pozriet stranku a pripadne nezaväzne objednať zajazd v tomto pripade tejto ck iba prepravu a znezaväznej obj.ako je to bežné u všetkých solídných ck u tejto menom DaCa začnú od vas vymahať peniaze a hroziť súdom...takychto poškodenych na tychto stránkach sú desiatky (prosím nečitajte recenzie z ich portálu tie sú bezchybné ak je niečo negatívne administrator to znaže..) osobny prípad 1/2 roka som bol ptihlaseny na zajazd do poslednrj chvile tvrdili že bude a týždeň pred zajazdom keď som žiadal pokyny oznamili ze sa nekona 2 mesiace mi trvalo po veĺkých urgenciach ,aby mi vratili peniaze ...Chrapúnska sutobusova spoločnost źiadna Ck .!!!!!

za

lullabbyy
5. okt 2024

@pekelo pekne ste to napísali, moju druhú reklamáciu ani nezaznamenali, majú ešte pár dní a potom budem konať ďalej.

pekelo
12. okt 2024

@lullabbyy mám to iste na reklamacie zásadne neodpovedajú a keď ,až pod hrozbou podnetu na ŠOI
a to tak ,že do nekonečna budú tvrdit svoju pravdu Konkr.pripad objednal som si u nich zájazd na určitý termin podĺa všetkeho nebol dostatocny počet cestujucich ,svojvolne zmenili termin na iny , bez toho
aby to vedel klient.Samozrejme že som to nevedel a na zájazd som nenastupil z priíčiny ,ich vedomého zlyhania.výhovorka - vaša chyba ...oznámili sme vam to mailom bez toho aby som súhlasil so zmenou terminu. Žiadne vrátenie peňazí ,žiadna kompenzá⁸cia ani ďalšia komunikacia k veci.Výsledok podanie na ŠOI
Môžte sa všetci ďalši oklamaní pripojiť koho táto
podarená " akože CK" v minulosti podviedla a môžme spísať hromadnú žalobu na tohto autobusoveho prepravcu, ktory si pomýlil cestovanie s okrádaním klientov - podnety pisať na mail peter.fajtl@gmail.com

pekelo
12. okt 2024

@blueeyeska odpovedám na Váš prispevok aká dobrá je ck na inych recenziach - mali ste zrejme recenzie samotnej CK kde si píše recenzie kazdý autobusár z daky ,aki sú svetoví šampiony v CR môžem iba potvrdiť to, čo tu píšú mnohí klienti ,ak si tam najdu zlé hodnotenie do 2 dní je vymazané ( môj osobny prípad)

mikina53
19. okt 2024

@ckdaka nie je hneď záväzná,je to rezervačný systém ,takže je to záväzná rezervácia na určitý čas, co obchadzate a klamete. Ale to musí skončiť.

mikina53
19. okt 2024

Rada sa pridám k trestnému podnetu na ck daka a ich praktikám, pri ktorých sa obohacujú o financie na ktoré nemajú nárok. Ak tu niekto dáva dokopy všetky podnety dajte mi vedieť. Som tiež v súdnom spore.

mikina53
19. okt 2024

@lia503 ja sa tiež súdom, dajte mi vediet ako to riešite.

lullabbyy
25. okt 2024

@pekelo presne toto sa mi stalo, termín 30 dní nič, až na 4x po upozornení na SOI, no keďže si idú len svoje bla, bla, nedostala som adekvátnu odpoveď na svoje otázky, tak SOI+Európske spotrebiteľské centrum v SR.

suzanne919
4. nov 2024

@dajana555 môžem sa opýtať ako to dopadlo?

dajana555
4. nov 2024

@suzanne919 ako čo dopadlo?Neviem čo tým myslíte?

ckdaka
5. nov 2024

@mikina53 Dobrý deň, v poslednom kroku je napísané "Potvrdiť objednávku a zaplatiť". Nikde nie je uvedené, že si robíte kalkuláciu alebo rezerváciu. Ak kliknete v poslednom kroku na potvrdenie objednávky, zájazd sa stáva záväzným. Pekný deň prajem.

zuzubar
5. nov 2024

@ckdaka EŠTE RAZ SA VÁS PÝTAM : AKO SI OVERUJETE IDENTITU ZAKAZNÍKA ???????

lullabbyy
23. nov 2024

Tak som sa dnes konečne dopracovala k tomu, že som
napísala na SOI, i keď si myslím a tým nechcem nikoho obviniť ani uraziť, že prepojené nádoby existujú.

babika112
5. apr 2025

@ckdaka nesplňate podmienky online objednávania.

hraha
14. apr 2025

@ckdaka prepáčte a to len jediným odkliknutím? Ako viete, že to bol ten zákazník? Čo ak to niekto iný odklikol? Mne sa zdá takéto objednávanie zájazdu veľmi nekorektné. Takto sa robia podvody na ľuďoch. A ako čítam vaša cestovná kancelária sa stáva čím viac nedôveryhodná a takýmto vynucovaním peňazí prichádzate o veľmi veľa klientov. Len jedno kliknutie??? a hneď je niečo záväzné??? No a takto získavate nelegálne peniaze od klientov???? Že vám nie je hanba !!!!!!

hraha
14. apr 2025

@mikina53 aj ja sa rada pridám ku súdnemu sporu s cestovkou DAKA, pretože fakt si vynucujú peniaze na klientoch veľmi neserioznym spôsobom. Tiež sme s kamarátkou na nich doplatili a to sme si len zájazd preverovali a hneď nás chytili ako rybu na udicu.

hraha
14. apr 2025

@mikina53 tiež by bolo dobré ich dať do TV Občan za dverami, nech sa hanbia a treba im odobrať licenciu na organizovanie zájazdov.