Aké sú pláže a atmosféra na Srí Lanke?
Zdravím, kto tam bol som zvedavá na názor ako je tam pláže atmosféra zaujímavosti ďakujem.
@kaddy bud si to tam zamilujes alebo zatratis.My sme pripad c.2.
Určite odporúčam cestovať,nie do 1 hotela,to nie je destinácia na lehnenie, potom sa tam ľuďom nepáči,kedze slovo "luxus" je tam v súvislosti s prírodou,pamiatkami a zážitkami.
Mam u mňa články (2.cesta nedopisana,ale chystám sa🙂)
Určite odporúčam cestovať,nie do 1 hotela,to nie je destinácia na lehnenie, potom sa tam ľuďom nepáči,kedze slovo "luxus" je tam v súvislosti s prírodou,pamiatkami a zážitkami.
@amel a ktorá oblasť tá východnejšie prosím?V Marci sme boli na Maldivách a tie pláže boli čarovné ale boli sme len dvaja a to je destinácia na relax , teraz hladám aj dobrodružstvo výlety, šnorchel čítala som aj o Safari Yala 😇
@amel jak vy prípad č.2 ?
Zatratíš ?
Takže ste zatratili ?
@amel a ktorá oblasť tá východnejšie prosím?V Marci sme boli na Maldivách a tie pláže boli čarovné ale boli sme len dvaja a to je destinácia na relax , teraz hladám aj dobrodružstvo výlety, šnorchel čítala som aj o Safari Yala 😇
@kaddy východnejšie?Nerozumiem...východnejšie je práva strana ostrova.Teraz je sezóna na severe,v decembri konci monzun na juhu.
V Yala sme neboli,išli me cez,ale Safari sme nevyužili.Snorchel na vybraných plážach,s korytnačkami napr.Kupat sa nedá hocikde.
Precitaj,co som písala,urobíš si prehľad.Ak nieco,rada odpoviem.
Maledivy sú uplne nieco ine.Tam by nas mrle zobrali,ale letisko majú parádne,som myslela,ze skončím v oceane🤣
@amel šak toto sa mi kua nezdalo.
Môj muž hltal tvoje príspevky a reku zrazu taký obrat ?
Sa mi až srdco zastavilo 🤣
@maca1984 upokoj Tvojho muža,ze šicko je v poradecku a hned,ako sa bude dat (dcera je v 9.)🤯 ,letíme zasa!🤣
I keď ja poskulujem i po Filipínach,len moj muz furt na Cejlon.zTak možno raz urobim ústupok a potom Filipiny
@maca1984 upokoj Tvojho muža,ze šicko je v poradecku a hned,ako sa bude dat (dcera je v 9.)🤯 ,letíme zasa!🤣
I keď ja poskulujem i po Filipínach,len moj muz furt na Cejlon.zTak možno raz urobim ústupok a potom Filipiny
@amel už mňa prešiel infarkt 🤣 mužovi som toto tu nestihla povedať 🤣
Šak by ho asi aj šlahlo.
A to nemóže,ideme v sept.na dofču, on ide potápať 🤣
@maca1984 ty nepotapas?
Ja tiez len snorchel, pred potapanim mam respekt, co nemam pod kontrolou, tak nechcem
@tenerifka inak sa budeš smiat,ja som v decembri 1.x snorchlovala.Boli sme v cca 10m vode, plávali sme od brehu hodný kus a potom sa naháňali hore dole a naháňali korytnačky.
Kým som sa zžila s tou trubicou a plutvami,par korytnaciek dostalo po hlave (doslova)-doteraz sa divim,ze ma žiadna neuhryzla a párkrát som sa skoro utopila,inak v pohode🤣
Boli sme cca 1,5 hodiny vo vode a ked som vyliezla,vyzerala som asi ako Robinson Crusoe,ked ho vyhodilo na sus.
Ešteže to nikto nekameroval🤣 Ale zazitok parádny teda.
@tenerifka inak sa budeš smiat,ja som v decembri 1.x snorchlovala.Boli sme v cca 10m vode, plávali sme od brehu hodný kus a potom sa naháňali hore dole a naháňali korytnačky.
Kým som sa zžila s tou trubicou a plutvami,par korytnaciek dostalo po hlave (doslova)-doteraz sa divim,ze ma žiadna neuhryzla a párkrát som sa skoro utopila,inak v pohode🤣
Boli sme cca 1,5 hodiny vo vode a ked som vyliezla,vyzerala som asi ako Robinson Crusoe,ked ho vyhodilo na sus.
Ešteže to nikto nekameroval🤣 Ale zazitok parádny teda.
@amel mne sa po snorchlovani toci hlava a taha ma do strany, najma ak su vlny. Na Fiji som sa skoro povracala na lodi, boli sme na otvorenom mori a v ten deñ boli velke vlny, silny prud a mña po vyjdeni z vody motalo. Preto mam respekt pred potapanim…

Dovolím si označiť @amel