icon

Ako často chodíte na dlhé zahraničné dovolenky?

23. feb 2025

Zaujímajú ma zahraničné dovolenky s dĺžkou 7 dní a viac. Za posledných 10 rokov boli ste na takej dovolenke každý rok, alebo 7 rokov áno a 3 nie alebo 5 krát? Teda či chodíte na takú dovolenku každý rok a prípadne aj viackrát alebo skoro každý, alebo raz áno raz nie alebo ojedinele alebo prípadne ste neboli vôbec?

Strana
z2
mamina7070
23. feb 2025

posledne roky chodime dva krat do roka na 14 dni, kedysi sme chodili len na tyzden ale ked letis dalej lepsie sa vyplati na tie dva tyzdne

klementinka58
23. feb 2025

boli sme asi 4x isli by sme aj castejsie keby medzitym nebolo tehotenstvo a male dieta, chodime cca kazde 2 roky do zahranicia na striedacku jeden rok slovensko, jeden zahranicie..medzitym zahranicne vikendy a prazdniny ale to su skor poznavacky, pripadne welness vikendy na slovensku cca 3x rocne

ariannazara
23. feb 2025

Nechodíme nikde boli sme naposledy Zanzibar 2018 stavali sme dom, ten rok by sme chceli niekde ist ale keď nepôjdeme nic sa nestane ja to nepreživam pre mna nieje dovolenka číslo 1 na zozname 😃

sorciera24
23. feb 2025

každý rok chodíme, posledné roky aj na 2, ale riesime si vsetko sami, žiadna CK (asi 2krat sme dovcu vynechali - lebo raz to boli prac. dovody manzela a potom vázne rodinne a zdrav. dovody)

simsalabim
23. feb 2025

Kazdy rok, 1-2 dovolenky rocne, bez cestovky (mozno raz?) s cestovkou.

euka210
23. feb 2025

Este sme v zahranici neboli, len na SR zatial chodime.

lianka123
23. feb 2025

Ahoj, neviem ci ti to pomoze, ale my sme borci v cestovani. 3 tyzdne v zime non stop lyzujeme, byvame na hoteli. V novembri a aprili vzdy tyzden Dubaj, v lete 10 dni Spanielsko, a potom vzdy tyzdenna poznavacka. Medzitym 4-5 dnove vylety po Europe. To vsetko v jednom roku. Cestujeme s detmi aj bez deti

procrastique
23. feb 2025

Každú zimu na celý február už roky po sebe... Po Eu už nechodíme, boli sme snáď všade a všade bolo nekonečno ľudí alebo blbé počasie, lebo už nebola sezóna.

guudy
23. feb 2025

Mna by zaujimal dovod tejto otazky… co tym autorka sledujes?

ivangeline
23. feb 2025

Nechodím. ;D Neláka ma a s deťmi už vôbec nie. :D

wodanka
23. feb 2025

@lianka123 kam do Španielska chodíte? Máte obľúbenú destináciu či to obmieňate?

diewcatqoo
23. feb 2025

Rozmyslam, ze odkedy mame deti, asi ani nechodime na dovolenky, ktore su dlhsie, nez 7 dni (ak neratam, ked ideme na Slovensko za rodicmi - nebyvame na Slovensku). Nie ze by sme si nemohli dovolit, ale mne tych 7 dni s dietatom niekde mimo bohato staci a uz mi po tom tyzdni aj chyba domov - take to, ze vsade dibre, ale doma najlepsie. No a potom sa vratim domov, ubehne tyzden, dva a uz ma mrle zeru, ze chcem ist niekde prec z domu 🙂

dankabetka
23. feb 2025

Ahoj, na taku dlhu 7-9 dnovu chodime 2 krat za rok, na zaciatku leta a na konci, a na take kratke 4-5 dnove viac krat za rok, ale to mame poznavacky a bez deti, priznam sa bez mucenia deti do lietadla neberiem.... S nimi len autom, aby sme sa vedeli otocit domov v pripade potreby, inak my s muzom lietame.

martinka13
23. feb 2025

2-3x do roka

andaluzia12
23. feb 2025

Chodili sme každý rok v lete more, v zime Alpy, pomedzi to 2,3 pobyty v rámci SR. Aktuálne mame mesačne bábätko, uvidíme či budeme vyrážať niekam s ním …

sasa1310
23. feb 2025

minulý rok 3x na 8 dní cez cestovku v zahraničí. 2x z toho exotika. A predtým každý rok 1x ročne zahraničná, niekedy aj 2x zahraničná cez 8 dní a k tomu buď Slovensko alebo tu okolité štáty

pe_mi
23. feb 2025

Sme spolu 11rokov,
2 deti, 6 a 11rokov.
Na dovolenke v zahraničí sme boli 2x (8 dňové dovolenky)

tehulka2011
23. feb 2025

@lianka123 zavidim tolko tyzdnov dovolenky 🙂

martinkatinka
23. feb 2025

A to mate tolko volna v praci?

lucik194
23. feb 2025

kazdy rok (okrem korony) chodime v lete do zahranicia na 2 tyzdne
na SK nechodime na 2 tyzdne nikdy

sasa1310
23. feb 2025

@martinkatinka 20 prenášam z každého roka. Mám 30 dní dovolenky každý rok a 4 dni zdravotné voľno k tomu

llaurita
23. feb 2025

Na dlhsie dovolenky ako 7 dni nechodime asi vobec, pre nas je tych 7 dni maximum. Inak chodime viac krat do roka na kratsie, ale iba do Europy prip. na Slovensko. A cez CK vobec nechodime, vzdy si naplanujeme my

abbey1
23. feb 2025

Chodíme každý rok. K moru sa snažíme na 10-15 dní. Zistili sme, že 7 je nám malo. Chodíme bez cestovky. Mimo klasickej dovolenky ešte niekde mimo Svk, spojíme to napr s koncertom a podobne. Plus chodíme na dlhšie pobyty do UK niekoľkokrát ročne. Ale to už neberieme ani ako dovolenku.

katkaseiner
23. feb 2025

chodime kazdy rok, posledne 3roky na 2 tyzdne, predtym len na tyzden. Asi okrem pandemie sa vzdy snazime ist do zahranicia. Netvrdim ze Slovensko pozname naspamäť, ale je to tu brutalne predrazene takze keď uz mam vela minut, nech je to na dlhsie, zahranicie, idealne more aj poznavačka v kope. Posledne 3 roky uz nechodime cez cestovky, predtym sme chodili na AI

petamich
23. feb 2025

Chodime kazdy rok, zvycajne 2x, za poslednych 10 rokov sme boli kazdy rok, okrem tych myslim dvoch covidovych (2020 covid a 2021 som rodila v lete a zaroven covid) a potom este ideme na zopar predlzenych vikendov 3-4 noci, zvacsa lyzovat do Rakuska, wellness u nas alebo Madarsko, Polsko ako nam to vyjde, s dovolenkou aj financne

belllinka
23. feb 2025

@lianka123 asi nepracujes?

sofiia87
23. feb 2025

2x do roka

autor
23. feb 2025

@guudy Nič konkrétne nesledujem, len čo poznám ľudí chodia asi podobne ako tu, bud raz ročne a viac alebo vôbec respektíve výnimočne, tuším iba jedna odpoved je že jeden rok ráno a druhý len tie kratšie bližšie. Ja patrím k tým, čo tiež chodia raz ročne posledné roky, je to pre mňa super oddych, teším sa, ale je to už aj také trocha všedné v niečom a aj mi napadlo, či si nedať niekedy rok prestávku a ten rok ísť len nejaké blízke mesto na 3-4 dni ako Praha, Viedeň a Slovensko pár dní. Ale nejako som sa k tomu zatiaľ neodhodlala, proste zvyk je železná košeľa a aj tento rok je už dovolenka objednaná.

kristinka92
23. feb 2025

@martinkatinka existuje aj neplatené volno

martinkatinka
23. feb 2025

@kristinka92 to viem 😉

Strana
z2