icon

Ako často chodíte na dlhé zahraničné dovolenky?

23. feb 2025

Zaujímajú ma zahraničné dovolenky s dĺžkou 7 dní a viac. Za posledných 10 rokov boli ste na takej dovolenke každý rok, alebo 7 rokov áno a 3 nie alebo 5 krát? Teda či chodíte na takú dovolenku každý rok a prípadne aj viackrát alebo skoro každý, alebo raz áno raz nie alebo ojedinele alebo prípadne ste neboli vôbec?

Strana
z2
lucia13022023
23. feb 2025

Teraz s dieťaťom je to o nieco komplikovanejšie, ale stále chodíme pomerne často.
Teraz nás čaká v marci Omán, tam ideme na 13 dní, v lete Curacao na dva týždne, v septembri Toskánsko, tam sme aj tri týždne, mame tam kúpený apartmán, a v zime Tatry, ale tak to nie je zahraničie. Na výlety po Európe chodíme po celý rok.

zobaka
23. feb 2025

raz do roka, ale chcela by som sa dopracovat na aspon 2 x do roka

autor
23. feb 2025

@martinkatinka známa bezdetná robí v obchode a využíva sviatky alebo ak má voľno v práci (robí krátky/dlhý týždeň) a tak proste cestujú veľa a nechýbajú jej dni, lebo veľká časť dní čo precestujú je ked má voľno alebo ked je sviatok a obchod zatvorený. Ak sú financie a chuť dá sa to nejako naplánovať.

4stanka4
23. feb 2025

Chodíme raz do roka na týždeň, dlhšie nie. Stačí nám ten týždeň. Snažíme sa chodiť každý rok, neboli sme len raz keď mala dcéra 2 roky ale to som ani nechcela nikam ísť lebo ci by sme ju naháňali doma alebo na dovolenke bolo úplne jedno 😀

pieksamaki
23. feb 2025

Chodíme raz za rok. . Viackrát to nezvládam.......rada by som však ukázala deťom viac.....ale nedá sa.

gab1sol
23. feb 2025

Nie sme veľkí plánovači a preto som rada, že ideme aspoň raz za rok na týždeň k moru. Je to moja podmienka na muža, že ten čas v práci si musí proste nájsť, keďže more pomáha dcére na ekzém. Ale snažíme sa veľa cestovať na predĺžené víkendy, či už do hôr, alebo k moru.

katica06
23. feb 2025

Na dovolenku dlhšiu ako sedem dní som za posledných desať rokov nebola, ani nikde letenky. Nie každý si taký luxus môže dovoliť.
Na dovolenku síce chodíme , no zrejme nie takú pre teba....

guudy
23. feb 2025

Autorka, no najlepsie je chodit tak, ako vam vyhovuje (a na co mate napr financie a cas), ako to maju ostatni je dost jedno. Vzdy sa najde rodina, ktora bude chodit castejsie alebo menej casto ako vy…

cafelatte
23. feb 2025

Chodíme na 3 týždne v novembri do tepla plus 2x na 14 dni v roku, ale nepracujeme v systéme, sme na volnej nohe.

bubinko1506
23. feb 2025

Chodievame v lete na 11 - 14 dni k moru a v zime na tyzden lyzovat, bud do Alp alebo do Tatier. Okrem toho chodievame na predlzene vikendy niekam, najcastejsie do Rakuska alebo do Chorvatska, vacsinou aj s detmi, na jeden vikend ideme bez deti.

vilma7
23. feb 2025

Tak my sme v zahraničí a na dovolenku (rozumej Slovensko) chodíme 2x do roka, alebo 3 aby si starí rodicia videli vnúčatá. Deti boli v lete 6 týždňov, 3 so mnou a 3 s manželom. Naposledy na Vianoce a už teraz sa pýtajú, kedy pôjdeme zas. Po svete budeme flákať, keď opadne záujem o Svk.
Víkendové pobyty nerátam ako dovolenka, ani na 3-4 dní. To je voľno.

biba_18
24. feb 2025

keď sme mali dieťa doma tak sme chodili na 2 týždne v lete more a týždeň v zime lyže… bez neho k moru na 2 týždne nechodíme, to je už strata času, už dávame prednosť krátkym výletom, skôr poznávačky a ja veľa víkendových žensko aktívnych, občas ide aj muž so mnou ale nie často, toľko ženskej spoločnosti nepotrebuje…

buberova
24. feb 2025

Bola pri mori som bola 2009, 2012, 2023 🙂 a to keď som mala 3 roky tu nejdem písať 🤣🤣 nepotrebujem to nutné k životu

tenerifka
24. feb 2025

2-krat rocne na dlhu dovolenku (2-3 tyzdne), ale pre mña nie je podstata ist k moru (zijem pri mori), ale niekam, kde to bude nove a nepoznane, kde budem mat vela zazitkov, ktore sa budu striedat. Vacsinou exoticke krajiny, kde bude ine jedlo, ludia, kultura.... ale som aj za Europu, ak sa jedna o zaujimave miesta. Vsetko hladam a rezervujem sama.

annanoriska
24. feb 2025

My ideme raz do roka na týždeň k moru, teda pokiaľ sú peniaze, keď nie tak nejdeme. A ešte v lete na týždeň alebo viac k rodičom- bývame ďaľej. Potom mávame už len nejaké predĺžené víkendy na horách.

mk1111111111
24. feb 2025

Ja by som aj mohla, ale uz ma to akosi nebavi, vydrzim max 6 dn aj s cestoui a uz ma mrle zeru. Tak radsej viackrat . A to sme chodievali aj na 2 mesiace v kuse s presunmi. Teraz by som aj isla na Maledivy, ale, to by som bola za divnu, 2 dni cesta a 4 dni pri mori 🙈🙄🤣

mateson2004
24. feb 2025

@sasa1310 keď máš nárok na 30 a 20 prenesieš tak si si reálne vybrala v tom.roku 10 dní. To nejako nesedí potom na tú dovolenku. Čo jeden rok ideš a druhý nie?

brigitte93
24. feb 2025

Väčšinou chodime k moru raz za rok , posledné 2 roky sa nam podarilo 2x (raz letecky a potom autom). Keď pôjdeme autom dovcu rezervujeme cez booking keď letecky tak iba cez CK. Okrem toho chodievame na 1dnove vylety (Maďarsko,Rakúsko,Slovensko a Česko)

katty123456
24. feb 2025

S rodinou raz do roka na klasický týždeň more..za14dni by som zdochla od nudy.. a ešte dáke wellnes víkendy po sk.

sashulla
24. feb 2025

Záleží. Niektorý rok nejdem vobec, len vikendve tripy . A niekedy aj mesiac. Môžem si prácu vziať so sebou.. Ale nechodím na dovolenky typu ležať na plazi. Skôr cestovať a poznávať nové miesta.

evansova
24. feb 2025

Roky sme chodili po pamiatkach v zahraničí, dva razy rocne, na jar a na jeseň. V lete 7-14 dni na Slovensku. Pred casom som mala tazky uraz a bolo cestovani. Teraz uz len kupelna liecba. Lenze tam uz len s manželom, predtym sme chodili tri manzelske pary spolu.

princess59
24. feb 2025

1 x ročne na cca 2 týždne k moru, vynechali sme len keď som v lete rodila. 🫣, v zime lyže a ešte 1x nejaký predĺžený víkend 4-5 dní tiež niekam v rámci Európy

lianka123
26. feb 2025

@belllinka ale ano, ale iba na skrateny

lianka123
26. feb 2025

@wodanka vies co, asi 8 rokov po sebe Mallorca ale koncime

Strana
z2