Ako postupovať pri hľadaní zubára na dovolenke v Taliansku?
ahojte som v procese riesenia mrtveho zuba, cistia mi kanalik a davaju vlozku, mam ist na dovolenku a chcem sa pripravit aky je postup pri vyhladani lekara? Fnuguje s kartickou VSZP alebo mam aj cestovne poistenie od CSOB. Mozte mi prosim napisat niekto postup? Pridem lekarovi zapaltim? Preplatia doma? MOc vam budem vdacna za vsetky rady
Poprosim rady aky je zakonyn postup pri vyhladani zdrav pomoci, zubara. Dakujem
Ak ta zacne boliet zub v cestovnom poisteni je plnenie 100 eur. A je pravdepodobne ze nebudu nijak liecit riesit,len trhat
uz mam nejaku liecivu vlozku, vsetky nervy a co treba je von, a dokym pojdem na dovolenku by sa to malo ustalit ale lekarka bola velmi nahnevana ze naco mam komercne poistenie ked mi nepreplati pripadne vyvrtanie zuba keby ma bolel...a povedala mi, ze som nemala hovorit pravdu...
Ale ved uz neries, ak nastane ta najhorsia mozna situacia, ze budes musiet ist v Ita k zubarovi, tak pojdes, zaplatis a ak budes mat stastie, po navrate preplatia, ak nie, tak si zaplatila 100 ci 120 eur..... U nas v Spain je napriklad zubar cenovo lepsie ako velakrat citam, co baby pisu, ze im uctovali na Sk

My sme boli v IT s malym na pohotovosti ale nie zubar. Neplatili sme nic. Ani v rámci EU sme nikde neplatili ani € a to dokonca na Kréte prisiel lekar 2x az na izbu. Poistujeme sa v Alianz. Ale otec je poisteny ČSOB aj s priatelkou, oni vacsinou riesili úrazy na lyžovačke aj v IT a tiez neplatili na mieste nic.