Ako riešiť diskrimináciu cestujúcich s nadváhou v lietadlách?
Odkedy som porodila je mi ťažké zhodiť na vahe. S manželom sme išli lietadlom do Egypta a strašne ma serie že letecké spoločnosti neposkytujú aj sedadla pre nás ktorí nemáme take šťastie byt chudí. Prečo sú tie sedadla take malé?!! Plus keď letuška sa chodila pýtať ľudí či by si niečo dali, tak mna sa ani len nespytala. Hlavne že chudsim vo vedľajších sedadlách áno. Pekne rasisticke od nej. Viem že tu niekto bude písať že mám schudnúť a blablabla ale take blbe komentáre si nechajte doma pre psa. Ja sa pytam keď sme taká inkluzivna moderna spoločnosť prečo nezačať myslieť aj na objemnejších ľudí?! Som nasrata, ja za to nemôžem že nemôžem schudnúť už som skúšala aj keto aj carnivore diétu, tak opakujem ze hlúpe komentáre radiace nech schudnem si nechajte na doma. Keď je normálne uvoľniť sedadlo staršiemu v mhd tak nech je normálne myslieť aj na nás!!!
@dadkagatka Ak nie si troll, tak ti vysvetlim uplne jednoduchu matematiku. Keby si mala narok bez priplatku na sedadlo, kde sa normalne zmestia 2-3 ludia, letenky by sa predrazili pre vsetkych. Ak ma letecka spolocnost nejake naklady na let, a tie su vysoke, musi tie naklady pokryt letenkami. Cim menej ludi v lietadle, tym drahsia letenka pre kazdeho. A ja nie som ochotna platit 3x tolko za cestu, len preto, ze ty nevies prestat zrat. Nezmestis sa do lietadla, bola to tvoja volba, ze si sa dopracovala do takychto rozmerov, tak bud schudni, alebo sed doma.

@dadkagatka tak nizkonakladovka potrebuje čo najviac sedadiel natrepať. Ak sa ti nepáči priplat si pohodlnejšie a drahšie lietadlo. Ja som nízka a chudsia a zase ma ignorujú dvere na fotobunku všade. Musím čakať kým niekto ide alebo mávať na dvere ako šialená. Mám sa teraz cítiť diskriminovana?