Ako riešiť situáciu s dcérou na dovolenke?
Mám rezervovaný apartmán 4+2 , a zrazu 17r dcéra ktorá ešte včera chcela ísť s nami zrazu nechce. Dovolenka v práci nahlásená odsúdená. Teraz by nám stačilo ubytovanie pre troch.
@guudy ani nesprávam, môj drzý chlapec by mi to ani nedovolil. Sú ale isté hranice a tou je spoločná dovolenka. Je to náš spoločný čas. On to akceptuje. Inokedy je s kamošmi, či s frajerkou. A samého ho nikam do zahraničia nepustím. Minule šiel len do rybárskeho tábora a vrátil sa so zlomeným členkom. Neviem si predstaviť, že by šiel s partiou neikam do zahraničia. Som toho názoru, že aké povinnosti, také práva. A podľa toho povoľujem pomyslené lano.
@zazka666 no moja lieta sama do zahranicia a je to v pohode ;) Vacsinou na sutaze. Onedlho ideme na dovolenku do Emiratov a dcera prileti za nami po tyzdni, co bude doma sama. Resp cast z toho tyzdna bude na celoslovenskom kole olympiady ;)
Ale tak my lietame niekolkokrat rocne, deti su zvyknute odmalicka. Starsia sama tiez lietala medzi UK a SVK od 16. cca 5x rocne, kedze v UK studovala na SS. A stal sa nam do toho covid. Takze nejaky zlomeny clenok mna naozaj nerozhodi ;)
Na pohotovost aj tak s urazom musi ist v mieste tabora/akcie, co si mu ako matka pomohla na dialku? ;) Ci ho uz nepustis ani do toho tabora najblizsie?
@doriiis jj, presne. 17 r dieta uz nie je ziaden sopliak.
@princezna_bosorka ....a vidíš.Niektore matky však radšej donútia dieťa ísť na dovolenku ako keby ich nechali doma týždeň- dva

@zazka666 snazila som sa ti napisat, ze k takmer dospelemu dietatu sa nemozes spravat ako k malemu decku… teda nemala by si sa…. ;)