Ako sa balíte na pláž?

11. apr 2023

Prosím aké tašky a ako sa balite na pláž? Myslím logistiku. Treba mi deku, snorchle, okuliare, osušky, trochu jedla+vodu, veci na hranie, stan. Pre 6 ľudí... poraďte šikovnú veľkú tašku, prípadne niečo na kolieskach. Vozík nie, máme schody. Ďakujem.

sinda11
11. apr 2023

Ja som si kúpila veľkú plážovú termotasku v nayelektrodome a ešte sme nosili malú cestovku cez rameno s oblečením. Išli sme ako vianočný stromček ale došli sme vždycky.

autor
11. apr 2023

@sinda11 môjmu mužovi to vadí, že ideme ovesani ale keď tých veci je toľko. Uz len plutvy, okuliare a to som ešte zabudla na nafukovačky. Tie vždy nosíme nafúknuté, bývame blízko... ideálne by bolo šikovné veľké 3 tašky ako niekoľko malých...

compra
11. apr 2023

Snotchle plutvy okuliare by som davala do sietovanej tasky na to urcenej. Najdes to aj ako tasku na abc. Ostatne veci okrem nafuciek by som davala do velkej plazovej/ nakupnej tasky. Ja mam oblubene znacky handedby. Je aj cesky eshop. Su velke, nevadi im pripadne namocenie. Maju fakt velku nosnost. A drzia tvar.

luccija
11. apr 2023

Mám tašku na kolieskach z IKEA a tam všetko zabalím plus plážovu tašku ja a muž

riskoh
11. apr 2023

Mame vozik-karicku ,tam sa zmesti vsetko vratane deti

jaroe
11. apr 2023

My tiež chodíme ovešaní, ale čo sa dá robiť. S jednou trendy plážovou taskou a s karimatkou pod pazuchou, až keď deti odrastú...

lucpro1
12. apr 2023

inak to nejde, ked chcete brat tolko veci, my tiez ked sme isli na plaz, tak jedna termotaska s jedlom, vodou, druha taska na snorchle a taketo a dalsia na penazenku, na nejake kremy a taketo.

puplatko
12. apr 2023

Podľa mňa chodí na pláž ovešaný skoro každý. Predsa len nikomu sa nechce behať hore dole po každú maličkosť

ysseba
12. apr 2023

Normálne, tiež chodíme nabalení. Keď to tvojmu mužovi vadí, tak nech vymyslí niečo, čo jeho bohorodiu nebude vadiť.

lusilla
14. apr 2023

Mám takú obrovskú plážovú tašku z ikea kde dávam uteráky, topánky do vody, šnorchle, krémy, knihy a krížovky, je tam v nútri taká malá taštička tam mám peniaze prípadne kľúč od auta/apartmánu. Namiesto plážovej deky nosím plachtu lebo sa lepšie udržiava a je skladnejšia takže tá je v tej veľkej taške. Namiesto stanu nosíme slnečník, to je zvášť, aj karimatky. Na jedlo mám termo tašku v ktorej je jedlo a na fľaše máme zasa len termo tašku. Ja nesiem tú veľkú tašku zvyčajne, deti tú potravinovú, nápojovú a slnečník plus karimatky, muž nosí pedlbord zvyčajne, keď ho nemá nesie veci za deti. Ano sme ovešaní ale menej ako keď boli deti menšie a boli tam aj plienky, utierky, hračky kolesá a podobne. Skúšali sme aj variant kedy si každý niesol svoje veci ale to sme boli podla mňa ovešaní ešte viac a viac vecí sme zabudli keď to bolo rozkúskované.

kp7333
14. apr 2023

Mam 2 velke plazove tasky - do jednej zbalim plavky a uteraky a do druhej plavacie a sportove potreby, nafukovacky (vyfuknute), topanky do mora. K tomu piknikova deka, ktora sa bali ako taska. Jedlo nezvyknem nosit, max nejake krekry a termosku s vodou, do ktorej si potom capujeme vodu z vodovodu. Ak nemame obed zabezpeceny v ubytovani, tak si kupime nieco na plazi.

ninusa221
11. máj 2023

Každý máme svoju tašku už od deti sme si vždy brali svoje osusky nikdy nám to rodičia nevlacili takže zas tak obvesani nejdeme nafukovacku berieme max 2 nikomu sa viac vlacit nechce prestriedame sa.

autor
12. máj 2023

@kp7333 a to zakaždým nafukuje a sfukujete?

@ninusa221 u nás tiež každý sám. Tento rok idú s nami aj rodičia, takže plus 2 ja ľudia