Ako ste na tom s poriadkom na dovolenke?
Ako ste na tom s poriadkom na dovolenke? Tak ja som z toho trochu na prášky, bo Piesok vsade-najradsej by som zamerala 3x denne, veci po stole - napr.pohare.ktore sa momentálne používajú, v kútiku nafukovačky - o ktoré dakto zákopne tak padne na zem. Nemám problém poupratovať, len už tým rodine leziem na nervy a som v konečnom dôsledku unavená, pretože všetci oddychujú a ja furt dakde pobehujem.
Upratujem pri odchode.ked balíme.Inak len tak bodajbolo.
Piesok sme tak robili tiez som zametala ale u nas sa.kazdy vyzuval.pri dverach tympadom sanerozniesol piesok vsade..nafukovacky sme nechavali vonku na terase alebo v chodbe ak sa dalo a upratovanie bezne pohare a tak ako doma ak sa nepouzivaju umyjem ;)
🤦🏻♀️.....na dovolenke upratovať stále.Toto je snáď zart
na dovolenke za mna upratuje upratovacka 😁
To vazne upratujes? Ja som doma tiez ako robot kde smietka beham utieram,vysavam,ale na dovolenke teda nie. Platim full jedlo nech nemusim varit,starat sa o nic a na hoteli mi predsa upratovacka uprace
Sprav si kávu a vyloz nohy, nič sa nestane, k budú poháre dva dni na jednom mieste, ani keď budeš mat v izbe piesok. Si na dovolenke, oddychuj.
Tak ja chodím do hotelov, uprace každý deň upratovačka. Ale prvé dni mám všade všetko porozkladané, hocijako pohádzané, trvá pár dní kým sa zabývam a nájdem miesto kde čo uložím a bude to po ruke. Potom už mám na izbe pekne, usporiadane.
Na dovolenke neupratujem. Iba tak,aby som o to nezakopla😂
Neupratujem na dovolenke. Kuchynsky kut zbezne a pozametam vecer pripadne rano. Kedy by som mala cas 3x denne zamerat,ked sme stale vonku. Neblazni a uzivaj si volno a oddych!
Juuuj ty si ako moj muz 😆🙏 a potom sa stazuje, ze on nic nestiha… minule som sa ho pytala, ci sa boji, ze ho ta jedna miska v dreze kusne do prsta, ked tam bude pol dna 😂😂😂😂😂
Ano, on toto robi aj na dovolenkach 🤷♀️ zvykla som si, neriesim. Ked chce nech aj prach na dovolenke 3x do dna poutiera… ale ja to na dovolenke teda riesit nebudem. A ano, aj ty aj moj muz ste sisi 🙊
Ked sme na dovolenke, tak sme skoro stale mimo ubytovania. Co sa piesku tyka, tak od malicka sme deti ucili, aby sa minimum piesku donieslo dnu. A ano, doma by som to zametala asi 2-krat za den, ale na dovolenke ma monkovska natura opusta priam okamzite. Takze klud, daj si nieco dobre, chladene a vyloz nozky😉
tebe je tuším zbytočné chodiť na dovolenku, na dovolenke sa oddychuje!
Keď ja tak neznášam piesok. A keď sa mi lepí na nohy 🙈
Tak sa obuj do slapiek 🤷♀️ Upratovat na dovolenke 🙈
Veď poupratujete na konci pobytu🙂oddychuj od toho je dovolenka
Daj si pred vchod/na terasu metlicku a ked pridete z plaze, tak nou poometaj nohy a ak treba, tak aj cele telo. Vyzut sa, vonku vysprchovat slapky, poometat vsetko a tak ist dnu. Taky problem?
Ja to robim aj ked mala vyjde z pieskoviska a nemam po celom dome piesok.
Z plaze sme sa v prvom kole osprchovali na plazi. Vsetko z plaze ostava na terase. Este som nezazila aby sa stratilo. Na niektorych plážach sa daju odlozit nafukovacky a nafukovacie detske člny priamo do takych kontajnerov a na druhy den si stade vyberies. Tiez nam nikdy nic nezmizlo. Riad to je v pohode, 4 taniere a 4 poháre upraceme za 5 min.. Varime len na obed, to je jeden hrniec, max. dva, to tiez len preto, lebo kam chodime je siesta ked prideme z plaze a restiky otvárajú o 14:30 hod.. Vecer jeme vonku. Vecer max. zvyknem pozametat vnutri a vonku na terase. Ale to sa bavíme o dovolenke v domčekoch, ak sme v hotely tak nic neupratujem, nie je s cim 🤣🤣🤣. Na dovolenke oddychuj aj ty. Daj si ponozky alebo slapky a nebudes citit piesok 🤣🤣🤣
rozumiem ti, ze ta piesok na zemi otrauje, naj je naucit kazdeho clena rodiny, aby sa postaral o to, aby piesok do apartmanu nepriniesol, aby si po sebe odlozili riad atd.....ako tu uz napisali-pri odchode z plaze sa osprchovat, vsetko umyt a vytrepat, veci nechat na terase....a budete mat o 90% spiny menej
My sme boli na izbe minimalne. Vsetko som napratala do skrin a bol pokoj
Nabudúce choďte niekam kde sú kamienkove pláže. Ja to mám tiež tak, že nenávidím piesok na dlážke, na nohách, v šľapkách, proste všade. Snažili sme sa všetko osprchovať na pláži pred odchodom, ale aj tak sa niečo navláči dnu. Inak sme boli zväčša vonku, takže stacilo pozmetat tak maximálne raz denne. Ostatné veci moc neriešime. Máme oveľa radšej apartmány ako hotel s upratovačku, takže ucime deti nehádzat veci pod nohy

Tak si sadni. Zeny, to vazne? Na dovolenke zametat 3x do dna? Rozum sa mi zastavil.