Ako vystaviť piesok z dovoleniek?
Ahojte, mam doma piesok z viacerých dovoleniek v plastových fľašiach a rada by som si ich niekde vystavila. Neviete mi poradiť nejaké pekné fľaštičky, do ktorých by som si ho dala? Prípadne ako to mate vy doma?
Rozmýšľam aj nad nejakou magnetickou mapou sveta, kde by som si mohla značiť, kde som bola a pridať nejaké fotky. Ak by ste mali nejaké, tipy, inšpiráciu, budem Vám vďačná. Ďakujem
Ak mas v rozumnom okoli, zajdi sa inspirovat aj do Kinekusu. Ale su aj firmy/predajne zaoberajuce sa sklenymi flasami/nadobami v "umeleckopriemyselnom" style - pogoogli. Dalsia moznost - pohladaj na heureke - skusaj rozne klucove slova a urcite najdes inspiraciu.
To je super skoda ze mna v lete nenapadlo brat piesok z plazi kde sme boli. Tohto roku donesiem. No uz nebude taky pekny ako bol na cypre
Kedysi som kupila v obi ale predtym sa to volalo inak nemozem si spomenut 😉🤦🏻♀️
Ja ich mám v kúpeľni. A mám presne tú istú maličkú fľaštičku v tvare srdiečka.
@jaja20 presne túto istú mám aj ja.
Ja ich kupujem v Tedi.
Tedi ma pekne flasky
@elenajezova majú ich aj teraz v Tedi?
Nedávno som tam bola a áno mali.
my máme takú nalepovaciu drevenú mapu sveta a do tej si zapichujeme vlajočky, vypadá to super👍
@tiezjedna niečo takéto hľadám. Odkiaľ ste kupovali? Môžeš poslať aj fotku, ako vyzerá?ďakujem
@autorka máme niečo takéto, odkaz tu https://www.3dmapasveta.cz/product/3d-drevena-m...
@tiezjedna ako ste to montovali na stenu?
@tiezjedna a z koľkých kusov sa to skladá? Tie veľké kusy sú v celku? S čím ste to lepili?
@tiezjedna takže to každý jeden kus treba lepiť?🤔
Piesok si nenosím, ale tiež chcem obrovskú mapu sveta. Ešte niekedy v lete som našla takú tapetu, ale už to nikde neviem nájsť. Bolo to cca 270 na výšku a 2 alebo tri metre na šírku, cca 450 eur to stálo.
Nevideli ste to niekto niekde?

Ahoj,ja ho mám v takýchto ❤️ fľaštičkách, ale sú sklenené.
V niektorých mám aj mušle.
Na internete dostať tie vyškrabávacie mapy,kde si zaznačiš,kde si už bola,ale myslím, že tam nie je miesto na fotky.