icon

Ako zariadiť apartmán, aby bol príťažlivý pre rodiny s deťmi?

viktoriaandrascik
18. aug 2025

Ahojte,
zariaďujem apartmán ktorý budem prenajímať cez booking a chcela by som prilákať hlavne rodiny s deťmi. Zaujíma ma aké vybavenie by Vás prilákala že si poviete tento apartmán to má tak poďme radšej tam. Predpokladám že detská stolička k jedálenskému stolu je základ. Asi aj detská postieľka? Alebo si na cesty nosíte nejakú cestovnú? A čo hračky a vybavenie kuchyne?
Ja deti nemám tak som v tomto smere neskúsená. Mamičky poraďte 🙂

Strana
z3
anonym_068457
18. aug 2025

@viktoriaandrascik priláka nás vždy okolie a nie samostatný apartmán, samozrejme aj ten musí dobre vyzerať. Hračky si nosíme vždy svoje.

michaelam2
18. aug 2025

@viktoriaandrascik ano detska postielka a stolicka su urcite bonus. Hracky nie. Inak mi nic specialne nenapada co by sme potrebovali.

lucia13022023
18. aug 2025

Postieľka, stolička a napríklad maly mal v jednom apartmáne bazénik s gulickami, a keď sme išli opäť do tatier tak chcel ísť opäť tam, kde sú gulicky.

tramtada31
18. aug 2025

Detska postielka a stolicka sú podľa mna štandard, ale ja by som hracky, pripadne maly detsky kutik s nejakou detskou kuchynkou ocenila

balerina2025
18. aug 2025

ludi s detmi dost zaujima ci v okoli chaty/apartmanu je napr detske ihrisko. ci hojdačky ci bazen. napriklad. aby sa mali kde ''vysantit'' ale bazen ci virivky hraju prim, hlavne v lete. ako sa pise vyssie detsila postielka, ci stolicka, stupienok na zachod..mozno redukcia na zachod..klasika

erikaeb
18. aug 2025

@viktoriaandrascik detská stolička a u nás veľmi využívaný stupienok napr k umývadlu. Na dovolenke nám chýbal..

biba_18
18. aug 2025

okrem stoličky a postieľky by som ponúkla redukciu alebo schodíky na wecko
detské taniere a príbory
samozrejme rýchlovarná kanvica
bezpečnostné prvky - na šuflíky, na zásuvky
ak aj nie hračky - alebo zopár hej - tak podložka na hranie - ale to by som dala skôr že je možnosť ju rozložiť ... alebo aj tá kuchynka alebo nejaký extra stôl na farbenie ...
a nejaký bonus by som im ponúkla - omaľovanku a pár farbičiek ...
a ak nemáte bezprostredne ihrisko blízko - aspoň dať tipy že kde ho môžu nájsť ...

anonym_36fa9d
18. aug 2025

Hlavne kuchyňa aby bola kompletne zariadená, to vždy pritiahne rodiny s deťmi, keďže mamky často varia a sitko na špagety, strúhadlo, denko, misky, kanvicu, hrniec, panvicu, atď. asi nebudú ťahať so sebou. Plus vyslovene pre deti postieľka. A ešte aspoň na 1-2 okná sitko.

andrea_82
18. aug 2025

Postielku urcite ano. My sice mame svoju cestovnu, ale ak ju nemusim brat, tak mi to v aute usetri mega vela miesta.

anonym_36fa9d
18. aug 2025
@anonym_36fa9d

Hlavne kuchyňa aby bola kompletne zariadená, to vždy pritiahne rodiny s deťmi, keďže mamky často varia a sitko na špagety, strúhadlo, denko, misky, kanvicu, hrniec, panvicu, atď. asi nebudú ťahať so sebou. Plus vyslovene pre deti postieľka. A ešte aspoň na 1-2 okná sitko.

*sieťku na okná som myslela
@anonym_36fa9d

biba_18
18. aug 2025

a ešte mi napadlo - maj dostupné zásuvky na nabíjačky - nič ma nevie nasrdiť viac ako keď nemám dostupnú zásuvku a musím hľadať, odťahovať nábytok a podobne ...

modrahruska
18. aug 2025

Musi byt na dobrom mieste, to je prvorade, lebo mozes mat akekolvek vybavenie ak tam nie je co podniknut s detmi. V zahrade/blizkosti urcite ihrisko. Z vnutorneho vybavenia postielka urcite, jedalenska stolicka, schodik do kupelne, nejakych par hraciek ako knizky, hry, farbicky, omalovanky, nieco na von lopta…Ak su tam schody, tak detska zabrana. Ak je balkon, tak nejaky bezpecnostny zamok, resp. aj ine bezpecnostne prvky ako ochrana zasuviek a podobne.

anonym_2cdfa3
18. aug 2025

Mame ubytovacie zariadenie (apartmanova forma) a nasou cielovou skupinou a vernymi zakaznikmi su rodiny s detmi (90% vsetkych ubytovanych). Stolicky a postielky su zaklad. Ale my mame aj ine vnutorne priestory a cely vonkajsi areal orientovany a zariadeny pre deti, takze... Dolezite je aj okolie. Ak mas cisto len apartman a okolo nic, zbytocne budes davat na ubytko detsky riad ci pastelky (to my matky - ak potrebujeme - i tak vsade nosime na vylety a dovolenky).

malaopicka
18. aug 2025

Stolička, postielka, detská kozmetika v mini verzii (niečo bez parfumov), vlastná osuška a uterák, detský pribor a riad, nočník, redukcia na wc, schodík k umývadlu. Nič iné nemusí byť, nevyužili by sme.

viktoriaandrascik
autor
18. aug 2025

Super ženy, ďakujem dali ste mi veľa nápadov ! 🙂

abbey1
18. aug 2025
@viktoriaandrascik

Super ženy, ďakujem dali ste mi veľa nápadov ! 🙂

@viktoriaandrascik Pre nás je top, ak sú k dispozícii bicykle.

minesasubu
18. aug 2025

Detský stupienok do kupelne, detská vanička, nočník, ak je kuchyna tak detský riad
postielka je samozrejmosť, miesto na kočík v apartmáne by bolo fajn ,raz sme mali v kupelni taký minikošík pre syna -uterák, kačička do vody, mydielko veľmi nás to potešilo
redukcia na wc a mini detský stolik so stoličkou

js652
18. aug 2025

My sme teraz mali napríklad aj prebalovaci pult aj ked sme ho už nepotrebovali, nočník, redukciu na wc, schodik k umyvadlu ,ponorný mixér ak sa dieťaťu mixuje nech sa nemusí brat z domu...mini svetielko na chodbe nech sa nezrube zo schodov, tak isto aj osvetlené WC cely cas mini svetlom , hracky boli tiez ale to tiez nemuselo byt tie sme sli brali ale pastelky a papiere sme zabudli to je tiez fajn, je fajn zábrana na posteli ak dieťa nespi v prenosnej postieľke alebo medzi rodicmi...a zástrčky, my sme mali kameru so sebou aby som nemusela byť cely cas s nim v izbe ale aj vonku s ostatnými, lebo počuť by som ho nepočula a takto som ho mala pod dohľadom nonstop, a cez zimu je fajn ak sa da vyhriat kúpeľňa...🫣🫣🫣

lucia13022023
Autor odpoveď zmazal
klotildabazarik
18. aug 2025

@viktoriaandrascik ja si myslim ze nic specialne tam nejak netreba ved aj tak tam budu len spat a maximálne varit, vacsinu casu budu aj tak po vyletoch

hefo
18. aug 2025

Čo nám často v apartmánoch chýbalo, boli dostatočne funkčné rolety a závesy, aby sa celý apartmán dal zatemniť aj cez deň - to je dôležité nielen pri deťoch cez deň, ale počas letných rán pre všetkých. Je otravné zobudiť sa kvôli svetlu o pol šiestej a nemôcť už zaspať...

terezka1947
18. aug 2025

Vieš čo?a to píšem ako mama deti....všetko sa dá prepáčiť,či nemať na apartmáne,jedine,čo však odmietam tolerovať,je špina.
akonshle vidím čistú kuchyňu,čisté wc,či sprchu,keby neviem čo chýbalo,všetko preoacim.
Môže byť apartmán luxusne vybavený,ale špinavá kuchyňa,wc a sprcha,či vnútro chladničky........

terezka1947
18. aug 2025

Inak,hračky sme si nosili vždy svoje. Tie apartmánové hračky predsa nebudem umývať a riesit,kto bol pred nami a čo s nimi robil. Pochybujem,že ich po každom hosťovi prišli,či čistili😄

anonym_792a11
18. aug 2025

@viktoriaandrascik tiež ma nikdy neprilákalo vybavenie apartmánu, hračky sme nosili svoje, stolička, posteľka stačia, možno ešte prebaľovací pult a stupienok k umývadlu

beata_k
18. aug 2025

@viktoriaandrascik Pre mna bolo dolezite aby gauc nebol textilny, ale kozenkovy. Aby ma nemusel oblievat pot, ze ho dieta nejak extra zaspini a tepovanie mi daju preplatit.

anonym_e0b8ae
18. aug 2025

@viktoriaandrascik okrem okolia skor to, aby to bolo ciste a bezpecne, cize dost aj volneho priestoru a idealne bez ostrych rohov. Postielka, stolicka, pripadne nocnik alebo redukcia.

emka530
18. aug 2025

@viktoriaandrascik neviem presne kde sa tvoj apartmán nachádza, ale my, nakoľko sami máme malé deti, nemáme ani postieľku a ani stoličku na kŕmenie. Máme poschodovu posteľ kde sú zábrany, mám malý stolík so stoličkami kde si môžu deti kresliť alebo jesť, schodik k umyvadlu, mám detský riad, príbor..nechávam vždy klientom kyblíky a hračky do piesku..deky, detské vankúše a prikrývky. Máme záhradku ktorá sa dá uzamknúť aby nevybehli na ulicu. Ale to je všetko, už som mala veľa rodín s malými deťmi a zatiaľ nikomu nič nechýbalo 😉
Aha a ešte ponorný mixér, plne zariadenej kuchyňu, pre mamičky ktoré varia a mixuju deťom prikrmy 🙂

miskakyska
18. aug 2025

Ja len že držím palce a želám veľa spokojných zákazníkov, ktorí Ti ho hneď nerozbombardujú..🙃

Ja sa uskromním všade..som nenaročná😄ale teraz cez dovolenku mi chýbali sieťky na oknách a riady "v plne vybavenej kuchynke"🙄..👇plne vybavená kuchynka🥴

gabca025
18. aug 2025

Mna by, okrem spomenutých veci, potesila zabrana na postel

gladys_07
18. aug 2025

Zaslepky na zastrcky

Strana
z3