Ako zrušiť dovolenku zo zdravotných dôvodov?
Mate niekto skusenost so stornom dovolenky (zaciatkom roka sme kupilu dovolenku do Egypta) Termin odletu je 21.8. posledne dva tyzdne sa muzovi zhorsil zdravotny stav. V case ked sme kupovali dovolenku bol ok. pred par dnami skoncil na pohotovosti samozrejme nic mu nezistili. Ide o to ze posledne 2 tyzdne je na diete ma zavraty je mu mdlo zle spi a intenzivne riesime jeho stav. momentalne bol na neuro poslali ho aj na krcne aj na ortopediu aj na ocne a pod. Proste komplet vsetko co sa da. Terminy k lekarom mame take ake mame (nevyberame si) ma strasne vela priznakov od busenia srdca tlakov na hrudi az po tocenie hlavy ci sumenie v usiach plus hnacka a zle od zaludka. Momentalne je na HO aby ako tak pracoval. ked to na neho pride musi ist ma vecko plus lahnut si zvykne mat aj zimnicu.
dnes sme sa rozhodli ze oznamime cestovne ze musime zrusit zo zdravotnych dovodov dovolenku.
1300 storno 🤦🏽♀️ skoro som odpadla
zajazd mame poisteny. Len otazka uznaju nam potvrdenie od lekara ked vlastne jemu nikto nic nepotvrdil len ho posielaju od dveri k dveram?
@katika85 ved v poriadku, kazdy si kupuje taku dovolenku, aka mu vyhovuje. A velmi sa myslis, ze nemas co vidiet v Turecku, Tunisku alebo v Egypte. Mas. To je ale teraz jedno, pretoze zajazd nepredas. Musi s tym suhlasit CK a tiez by si musela najst niekoho, kto bude ochotny Ti ten zajazd zaplatit a kupit si ho kvazi od teba. V roznych cestovatelskych skupinach sa objavuju aj taketo inzeraty, vacsinou ale neuspesne.
@nelka93 generali a uz sme pisali do cestovky (boli sme v tom ze vsak kopec casu do odletu) kedze posledne dni boli vselijake. nie je to pacient na hospitalizaciu a neberie atb. ale ked ho chyti ten stav ze odpadava trasie sa hnackuje!!!a ma zimnicu tak asi tazko sa da cestovat. mame vyssie poistenie neviem sa nikde docitat k nicomu co by mi pomohlo. a dostali sme odpoved ze 1300 je storno. to este nemame vyoplatenu celu dovolenku. v podstate je to skoro 50%. Momentalne chodime po lekaroch na rozne vysetrenia.
@katika85 ja som teraz riešila storno do Turecka, mali sme poistené storno. Ja som na dlhodobej PN lekárka vypísala potvrdenie storna, ktoré mi dali v cestovke a do týždňa som mala peniaze od poisťovne na účte .. 30% mi zaplatila CK a zvyšok poisťovňa samozrejme znížená o sumu poistenie, ale to sa dá prežiť tiež sme mali zálohu len zaplatenú

@katika85 uz sme si to overili 50e zmena osoby. a nas termin je vypredany.