Ako zvládli vaše deti prvý let lietadlom?
Ahojte ako zvládli vaše male deti prvý let lietadlom? Ďakujem za podporu a rady.
Deti zvládli super to mne šlo na grcanie skoro cely čas 😁😃 ale ten pohľad z okna stojí zato
Zalezi od toho ako stare dieta 🤷♀️ ked mal rok, jeden len prespal a druhy chcel "chodit" v lietadle, ked mal dva tak jeden let prespal a druhy sme ho museli zabavat, ten bol narocnejsi, minuly a tento rok pozeral cez okno alebo spal.
Syn mal 2 roky cca a super, nikto nevedel, ze tam mame dieta.
Záleží od veku a dĺžky letu 🙂 syn keď mal rok, prespal väčšinu 2hod let tam aj späť - nakojila som a po zaspan sme nasadili sluchátka proti hluku, nech ho nezobudila hlásenia kapitána.
Necelé 2r, uz všetko skúmal, ale v pohode, aj si chvíľku pospal. Manžel s ním občas poťapal po lietadle.
2r, let New York. Cesta tam super, hral sa, pozeral tv, spinkal, pohodička. Cesta naspäť peklo, nevyšlo mu to moc dobre so spankami 😃
Tesili sa, len záleží od dĺžky letu, mladšiemu boli tie 2,5 hodiny dlho
Prvy let ako 5,5r a super.chvilu usi citila ale nic hrozne .
Zalezi od povahy dietata. Starsie dieta mi zvladalo lety perfektne - ked bolo male tak preslo prahom lietadla, usadilo sa a spalo. Mozno raz plakalo pri vzlete - co mi aspon odpudilo spolusediaceho, co sa zlakol a odsadol si a mali sme klud. Ked bolo vacsie tak som kupila vzdy nejake knizky s aktivitami a dieta sedelo a prehralo sa. Pre mladsie ked sme zapli pas to bol znak, ze treba robit vsetko mozne aby sa oslobodilo - cize vzlety a pristavanie = nocna mora = vzpinajuce a placuce dieta, ked sme uz boli vo vzduchu tak prakticky cely let sme sa prechadzali v ulicke, ked uz vedelo chodit od tych 2-3r som ho len pustila a pozerala ako pochoduje po ulicke. Potom v 4-5 rokoch sa uz ukludnilo aj mladsie a pekne boli schopni obidvaja sediet a prebavit sa, bez toho zeby vyvadzali.
Syn prespal celý let, horší bol taký 3. let to mal asi 2 roky, mal vtedy obdobie kedy nemal rád veľa ľudí v interiéri no a teda lietadlo bol preňho extrém, čiže nástup a usadenie bolo náročné potom už zaspal a prespal celý let 😊 mladšia dcéra tá to vôbec nevníma nerieši jej to je jedno či ide lietadlom či autobusom, ona ale zas nikdy v lietadle nezaspí a keď sú nočné lety alebo dlhé lety tak nevie čo so sebou je nervózna
@anonym_autor to je uplne nahodka podla mna, zalezi aky den bude dieta mat. Dcera letela prvykrat, ked mala necely rok a pol, bol to kratky let. Cestou tam pocurala manzelovi gate, akosi prepustila plienka 😂 a cestou spat sme zabudli cumlik v lietadle, tak sa aspon odnaucila. Mladsi letel svoj prvy let cestvo trojrocny a rovno vyse 12 hodin. Mala som respekt, zvladol to na jednotku.

Dcéra mala vtedy 8 mesiacov, syn 4,5 roka. Syn zvládol let tam aj späť super, dcéra let tam dobre, späť sme leteli okolo polnoci, bola unavená a plakala počas vzletu. Potom celý zvyšok letu prespala. Teraz sme leteli po 2 rokoch opäť, dcéra má už 2,5 a syn 6,5 a obidvaja zvládli na jednotku aj napriek tomu, že sme leteli ráno o 5 a vstávali sme kvôli tomu o 1 ráno.