Ako zvládnuť cestu do Chorvátska s aktívnym 20-mesačným dieťaťom
Ahojte moja otázka znie mám veľmi živého chlapčeka keď hovorim veľmi tak to znamená že predsedu tak max pól hodinu inak len uteka… a máme ist do chorvatska o 3-4 ráno vyrazit … rozhodujem sa či ísť či nie.. keďže on keď dostane amok je neutisitelny aj hodinu dve… keď neni podľa neho.. strašne rada by som šla k moru ale brzdí ma on.. keďže viem že to je s ním masaker už tam by to bolo fajn chodime takto na víkendy do tatier na pobit a je tam fakt super prehra sa .. ale tak cesta.. neviem chcela som da spýtať na nejakú radu ak išla nejaká mamicka s takým akčným dieťatkom ako to zvládali a čo pomáhalo ukľudniť dieťa..
@mk1111111111 to beriem ak neradi šoférujú v noci, ale ak nechcú zastať tam kde sú preliezky nech sa.dketa chvíľu vybehá tak to nechápem.
A samozrejme môžu ísť sólo a ja osobne by som to tak spravila ak by sa nechceli v ničom prispôsobiť tak malému dieťaťu
Ale súhlasím s tým čo tu bolo napísané, keď zbadajú čo sa cestou deje, sami zastanú na preliezkach, neverím ze budú radšej počúvať rev
A teda už keď musíte ísť, tak dieťa hlavne poriadne pripútaj, utiahni dobre pásy...verím že sa ešte vozí v protismere, inak by som s takým malým bábom už dupľom nikam nešla. Tak snáď to celé prespí. ;)
Ahoj ja mam tri deti vsetky velmi neposedne najmensia ma 2 roky a po slovensku ked cestujeme v aute ide ma z nej porazit aky cirkus robi co nechce sediet. My sme cestovali teraz v sobotu vecer do chorvatska sli sme na noc a prespala skoro celu cestu. Takze ak s avam da ist na noc bude to lepsie jednak s a vyhnete kolonam a statiam v teple a za druhe ona sa uz zobudi pri mori.

A kolko hodin pojdete?My tiez chodievame o 3-4 z doma a za mna je to najlepsie.Sofer sa aspon trocha vyspi a nie je unaveny.
Maleho obliect na spanok do oblecenia na cestu a len preniest do auta. My chodime s 3 detmi,prenasame uz len najmladsieho. Deti pospia kludne aj do 8. Ked sa zobudia, zastavime naranajkovat sa. Ideme na wc,dame kavu a ideme dalej, bud bez prestavky do ciela, alebo zastavime v nejakom inom, zaujimavom meste po ceste, kde si nieco pozrieme, dame obed a zmrzku. Potom je to uz len kratsi usek a to uz daju. My mame pre nich ked je zle tablet s rozpravkami, plus sluchadla. Ine hracky a zabavky do auta sa nam neosvedcili. Neradi sa s niecim hraju v aute.