Ako zvládnuť let lietadlom s 3-mesačným bábätkom?
Ahojte, v auguste sa chystame s nasim 3mesacnym babätkom na dovolenku lietadlom z Viedne na Malorku. Chcela by som sa opytat, ze ci tu je nkekto kto letel s tak malym babätkom z Viedne z letiska. Zaujimalo by ma ako to funguje pri kontrole, kedze nas maly je na umelom mlieku.
Dakujem.
@jessi_ca uplne v pohode my sme leteli s polročným tiež na Malorku, tiež na um, oni si to iba skontrolujú co to je, pre dieta mozes mat aj viac tekutiny my sme mali plus caj
@jessi_ca uplne v pohode my sme leteli s polročným tiež na Malorku, tiež na um, oni si to iba skontrolujú co to je, pre dieta mozes mat aj viac tekutiny my sme mali plus caj
@elenka1907 dakujem pekne za tvoj komentar 🙂 cize ak napriklad vypije 120 ml na jedno jedenie, tak si mozem zobrat napriklad tri flasky s vodou, kde to mam odmerane a nebude problem?
Super,ze tiez na Malorku 🙂 Mali ste tiez z letiska transfer na Hotel? Alebo ako ste isli z letiska na Hotel? Nas hotel je od letiska 4 km, ale zaujimalo by ma ze ak ste isli transferom alebo Taxi ako ste riesili autosedacku? Stacil by nosic?
@elenka1907 dakujem pekne za tvoj komentar 🙂 cize ak napriklad vypije 120 ml na jedno jedenie, tak si mozem zobrat napriklad tri flasky s vodou, kde to mam odmerane a nebude problem?
Super,ze tiez na Malorku 🙂 Mali ste tiez z letiska transfer na Hotel? Alebo ako ste isli z letiska na Hotel? Nas hotel je od letiska 4 km, ale zaujimalo by ma ze ak ste isli transferom alebo Taxi ako ste riesili autosedacku? Stacil by nosic?
@jessi_ca myslím si ze urcite môžeš, ja som mala mlieko v odmerkach a asi aj väčšiu flasu s vodou a v pohode, maximálne to otvoria a pozrú co to je, my sme mali transfer autobusom a bolo to viacej neviem ci aj nie hodinu a pol pokial všetkých vyložil 🙈 ale maly pozeral vsetko naokolo, neviem aký beriete kocik no my sme dávali az pri lietadle len keď sa šlo cez tie kontroly tak som ho vzdy musela zložiť atd a aj keď maly spal takže by som asi zobrala aj nosic ak využívate, my sme nepoužívali.
@jessi_ca sedačku sme nemali ani sme nebrali, ale s ami zda ze si viete kupit miesto v lietadle a dieta moze cestovať vo vajíčku ale to si preverte
@jessi_ca sedačku sme nemali ani sme nebrali, ale s ami zda ze si viete kupit miesto v lietadle a dieta moze cestovať vo vajíčku ale to si preverte
@elenka1907 cize v autobuse si mala babätko na sebe? Kocik mame taky do lietadla extra kupeny a vajicko som nezvazovala len som si myslela,ze je potrebne v autobuse pri transferi.
Ako si to riesila na Malorke s dojcenskou vodou? Brala Si tolko flias v kufri alebo si kupovala Tam?
@elenka1907 cize v autobuse si mala babätko na sebe? Kocik mame taky do lietadla extra kupeny a vajicko som nezvazovala len som si myslela,ze je potrebne v autobuse pri transferi.
Ako si to riesila na Malorke s dojcenskou vodou? Brala Si tolko flias v kufri alebo si kupovala Tam?
@jessi_ca hej v autobuse bol na mne a nas uz aj sedet začínal takze to bolo fajn, no vodu som pre istotu brala odtialto lrbo som nevedela ci tam bude a tak istota ved aj tak dieta ma nárok na batožinu takže sme to niak rozdelili.
@jessi_ca hej v autobuse bol na mne a nas uz aj sedet začínal takze to bolo fajn, no vodu som pre istotu brala odtialto lrbo som nevedela ci tam bude a tak istota ved aj tak dieta ma nárok na batožinu takže sme to niak rozdelili.
@elenka1907 a ako ste to mali vy s batozinou? Ja a manzel mame 2x20 kg a pre maleho ste mali aku batozinou? Tiez do 20kg a do podpalubia ale mensi kufor do lietadla? Plus teda budeme brat kocik a jeden ruksak do lietadla.
@elenka1907 a ako ste to mali vy s batozinou? Ja a manzel mame 2x20 kg a pre maleho ste mali aku batozinou? Tiez do 20kg a do podpalubia ale mensi kufor do lietadla? Plus teda budeme brat kocik a jeden ruksak do lietadla.
@jessi_ca hej my sme mali po 20 kg x2 a maly mal nárok na 10 kg, bolo to písané v papieroch tak. Samozrejme ze aj my sme brali väčšiu tasku na palubu kde som mala veci pre malého plus klasický batoch.hlavne nezabudnite si vziať náhradné oblecenie, uz by som aj pre dospelého brala bola menšia nehoda 😂🙈
My sme leteli minuly rok s 3m do spanielska. Let v pohode, vacsinu bol v nosici. Vzala by som si jednu vodu (napr teplu v termoske) plus dalsiu chladnu a budes si odlievat do flias kde to rozrobis s UM.
My sme mali na 10 dni jednu 20kg batozinu spolu, uplne dostacujuce.
Kontrola uplne v pohode, pre deti mozes mat vodu aj jedlo (ked uz bude vacsie), vsade sme isli s babom prioritne.
Urcite neber v kufri dojcensku vodu, podla mna zbytocne, vsetko zozenies tam.
@jessi_ca na kazdom letisku mas family security, kde chod automaticky a rodiny s detmi maju prednost, detske jedlo, dnacky, aj umele mlieko v davkovaci absolutne nieje problem, len to treba vyložiť, voda sa da kupit za kontrolou a v lietadle tiež, žiadny problem zohreju flašu v horucej vode a ty dosypeš UM. ( leteli sme pred tyždňom). V ruksaku som mala zabudnutu pol litrovu flašu a tiež nebol problem, skontrolovali a vratili, takže v podstate môžeš zobrat aj dojcensku vodu.
Baby, dakujem pekne. Teraz otazkam trochu pomimo.Neviete nahodou, ze ci si do lietadla mozem zobrat aj fenistil kvapky? Dakujem 🙂
Baby, dakujem pekne. Teraz otazkam trochu pomimo.Neviete nahodou, ze ci si do lietadla mozem zobrat aj fenistil kvapky? Dakujem 🙂
@jessi_ca ja si myslím ze môžeš, lebo aj keď by si mala v príručnej niake lieky tak najlepšie v priesvitnom obale a hlavne vyložiť
@jessi_ca mam brata hemofilika a on si pichá do žili tak on bral do lietadla takéto inekcie a nebol problém. Bol s nami na dovolenke
Najlepsi let aky som kedy letela - dieta zaspalo hned po vzlete, zobudilo sa tesne pred priletom. Nebolo treba brat kopec hraciek. Do jednej tasky si pripravis vodu teplu do termosky, nadavkovane mlieko, plienky, vlhcene obrusky, veci na prezelcenie - ak by nieco. Nejaku tenku deku/plachtu. Ja som brala klokanku/nosic a kocik, kedze som brala hlboky, som fakturovala. Isla som sama tak som sa snazila mat vsetko v co najmenej taskach - jeden batoh
@jessi_ca mala som 2 termosky s vodou na UM + fľašu na pitie a kapsičky. Normálne som im povedala ktorá flasa je na mlieko ktorá na pitie. Tekutiny vrátane krémov som akurát musela vybrať z tašky na kontrole, a kocik zlozit aby prešiel scanerom takže babo musíš mat v tu chvíľu na rukach

Prepac, ja skusenost nemam, len ti chcem povedat, ze toto dost obdivujem, lebo ja by som to nedala 😂