icon

Ako zvládnuť let s chorým dieťaťom?

10. júl 2024

Zajtra letíme z dovolenky domov a syn nám ochorel. Má 39-40. Strašne sa bojim, či to zvládne. Let trvá 5hod a spolu s presunmi na letisko až domov trvá cesta takmer celý deň. Syn má 3r. Lieky od teploty mám ale bojím sa celkového vyčerpania.

Strana
z3
eleanor2510
12. júl 2024

@autorka doma mas sediet ty, take arogantne kravy by mali mat zakaz vstupu do lietadla. Ludi, co s tebou nesúhlasia, mas u riti? Ty si najmúdrejšia na svete? Tak potom naco ti bol lekar, ked vies vsetko najlepsie? Tvojho dietata mi je luto. A uprimne ti prajem, aby si nabudúce dobre ochorela od rovnako nezodpovednych ludi, ako si ty, ked ti to pripada take normalne a mas v riti, ze niekto chyti soplik. Tak ho mozes chytit aj ty, no nie?

vierkainka
12. júl 2024

Ahoj,ja som necitala všetky komentáre....chcem sa len opýtať...uz ste doma?Nakoniec je všetko ok? Zvládli ste let,aj tie presuny?Prajem skoré uzdravenie 🙂

mapa
12. júl 2024

@abbey1 ked si tu citam tie tvoje dramaticke pribehy z lietania a letisk, ktore si udajne vsetky zazila a prezila (dokonca si presne vedela o mamicke s chorym deckom z konika, ktora akurat pri tebe v lietadle letela na tu istu dovolenku) tak mam intenzivny pocit, ze si proste vymyslas a nejake urban stories vydavas za vlastne zazitky, pripadne si ich upravis podla vlastnej potreby... Vsimla som si to uz pri mnohych inych temach, ale toto tu je uz fakt smiesne priezracne...

abbey1
12. júl 2024

@mapa Jej, už dávno si si neprišla vyventilovať svoje mindráky na mne.
Keby si lepšie sliedila, našla by si aj moju komunikáciu s danou mamičkou, ktorá do toho Tuniska s nami letela. Skús hľadať, keď ťa to tak trápi.
Ak ta zaujíma prípeh z letiska v BA, môžem ti dať konkrétny dátum, kedy sa to stalo a obrať sa priamo na letisko s dotazom. Sú to necelé 2 roky, možno ešte bude záznam.
Alebo si otvor fľašu vína, pripadne pridaj tabletku.
Ty možno sedíš celé dni doma a potrebuješ telenovelu, aby si niečo zažila. Bežne ľudia zažívajú mnohé príjemné i nepríjemné situácie v bežnom živote

mapa
12. júl 2024

@abbey1 dobre 😁

milanm12
Odpoveď bola odstránená
katusskaa
14. júl 2024

toto bolo velmi slusne...

milanm12
14. júl 2024

@katusskaa myslím, že keby si prečítaš všetko čo dotyčná píše v príspevku tak budeš hľadať oveľa vhodnejšie slovo. Ja som napísal prvé čo ma napadlo. 😊

autor
Odpoveď bola odstránená
katusskaa
15. júl 2024

@milanm12 ja som nereagovala na teba ale na nu.... nechapem tu potrebu celkovo tu na MK takto agresivne sa vyjadrovat

Strana
z3