icon

Akú plážovú deku?

lilitela
25. júl 2019

Ahojte, poraďte plážovú deku, s ktorou ste spokojné? Nech sa nechytá špina, alebo piesok, nech nekúše, keď sa zapotíte, nech rýchlo schne, nech sa na ňu človek neprilepí, ked si ľahne, nech je proste príjemná a dostatočne mäkká, a tak. Vôbec neviem, čo je teraz na trhu, samozrejme vidím na webe, ale tak prax je prax, naposledy som na klasickej laryse ležala pred 30 rokmi? Odvtedy buď lehátka alebo osuška, ale teraz s deckami by som chcela vybrať zase deku, len snáď už je aj niečo lepšie, ako deka, ktorá sa nedá vyprášiť, keď ju položíte na breh jazera. Či nie je?

luliu
25. júl 2019

Kupujem v Lidl, už som ich mala viacero a je super

viellik
25. júl 2019

Ja som kupovala v sportisime, stala ma nieco okolo 20 eciek 🙂 Len neni to nejako velmi makke, co sme mali predtym bola makkucka, ale nedala sa dobre vyprasit aj ked predavacka, ked som kupovala mi naslubovala hory doly ako nebude problem s prasenim 😉

rainbow82
26. júl 2019

V Lidl majú super plážové deky 😉

cacianka
26. júl 2019

Ja ma super osusky z decathlonu.hladké nechytaju smeti krasne vyprasim aj od piesku pranie super a rychle uschnu.len to nie je klasická hruba deka.su tenke a 2ks zaberu menej miesta v kufri ako 1 frote.maju rozne velkosti a stoja cca 10e.

lilitela
autor
26. júl 2019

@luliu To bude asi iba ked maju akciu vsak?
@rainbow82

@viellik Ano, pozerala som na internete, aj som tam chcela ist...

lilitela
autor
27. júl 2019

@luliu A je tam dolezita ta spodna vrstva nepremokava a odolna podla teba? lebo ked pozeram ten material, tak to je nieco na sposob posltelnych prehozov, ze by som kupila ten, lebo predpokladam, ze tak skoro v lidli akcia nebude a oni tusim na SK eshop nemaju.

luliu
27. júl 2019

@lilitela áno len keď je akcia. Ta spodná vrstva je vodeodolna, neprepusta. Ale kľudne si viem predstaviť deku aj bez toho