Akým miestam sa máme na dovolenke v Chorvátsku vyhnúť?
Zdravím vás,
Akým miestam v Chorvátsku by ste odporúčali vyhnúť sa pri plánovaní letnej dovolenky? A na čo si dať pozor? Oplatí sa podľa vás cestovať tento rok do Chorvátska?
Oplatí sa vyhnúť Chorvátsku 😄
Osobne sa.vyhybame vacsim letoviskam. Uprednostnujeme mensie dedinky, mensie apartmanove domy, kde.na plazi,nie je vela.ludi.
Inak vzdy vsetko bolo v poriadku. Chodievame do chorvatska roky.
Ceny uplne v pohode, more sme mali vzdy ciste, aj ubytovanie, domaci prijemni......osobne nemam.co vytknut a.to som pobehala.pol sveta.za.mladi.,
Vodice hlava na hlave, to Makarska je nic oproti tomu
Ahoj, za mna v Chorvatsku neodporucam Medulin, Vodice a Makarsku - Medulin nas vobec neoslovil, Vodice a Makarska hlava na hlave. Pacilo sa nam v Primostene, Biograde alebo v Poreci. Kriteria sme mali - prirodny tien na plazi, promenada, moznost prechadzok vecer, stanky, restauracie, viac vacsich obchodov s potravinami.Ak mate radi klud, hladaj skor mensie dedinky. Nam sa pacilo aj v Pirovaci alebo v Premanture (na plaz sme ale chodili autom do Stinjanu alebo Fazany).
@jaja20 preco nie vir prosim? Lebo zvazujeme. 🙂 dakujem
@kacenocka2 vyhnut sa Krku? Ake skaly? 😁 perfektne je na Krku dole v Baske Vode a tiez v Malinskej aj v Njiviciach. Max treba ale zvazit, ci chcem dovolenku kde je vela ludi, alebo nieco pokludnejsie.
Autorka vyhla by som sa Zadaru a Dubrovniku. Kvoli splaskom v mori.
A nepacilo sa mi ake sme mali more v Poreci, ale to tiez asi treba len najst lepsie miesto.
@snowflakenel Ahoj, je to takpovediac zapadákov, málo nákupných možností a reštaurácií, škaredá pláž ( tá krajšia je ďaleko od "centra" a po hroznej ceste ).
Určite niekto nebude súhlasiť, veď samozrejme,100 ľudí 100 chutí, ale ak chceš, pridám ťa do skupiny Chorvátsko, naša dovolenka a tam si môžeš na túto oblasť prečítať veľa negatívnych recenzií.
My sme boli v 8 častiach HR a najkrajšie bolo za nás na Vire..
za mna Vir je strasny zapadakov a nie je tam co robit
@lucik194 čo tam treba robiť?!Kto a ako;ja si chodím na dovolenky oddýchnuť🙃
@misienka123 Bolo to asi myslené tak, že tam nie je historické centrum ani promenáda na prechádzky. Nám to chýbalo.
Nam sa pacilo na plazi v Primostene, aj Trogir fajn, len teda okrem krasneho mora nic moc (v tom trogire skor len to mini mesto, to more skor len v Primostene).mozno by som isla mimo sezonu v septembri nech su ceny uz normalnejsie ale popravde neviem ci aj pocasie vydrzi... este odporucam Plitvice....ale za mna raz stačí
Záleží co preferujes ci kľudnu dofcu alebo aktívnu ale určite sa vyhnúť makarskej boli sme tam mesto pekne vsetko ale plnka hlava na hlave to nás odradilo my chodíme Bibinje pag privlaka krk baška tento rok ideme Zadar pozrieť a pag a Bibinje ale tak 100 ľudí 100 chuti ako s a povie
Tribunj je super a keď sme chceli trh,disko alebo ruch zašli sme si peši do Vodíc
Vir neodporúčam cca od 15. Júna do 10. Septembra, je to tam ako na púti, nevieš sa najesť, nakúpiť ani prejsť. Pokiaľ je mimoriadne teplo ako bolo v posledných rokoch, v mori sa tvoria riasy. Voda je zavedená len v časti ostrova tzn. je potrebné kupovať balenú vodu. V sezóne je v obchodoch neustále plno a treba počítať s dlhým čakaním v radoch.
Na Vire je v auguste každý rok vírus, ktorý spôsobuje vracanie a hnačky. Je to zapríčinené obrovským množstvom turistov v sezóne a tým, že zatiaľ nie sú zavedené na celom ostrove vodovod a kanalizácia (zavedené len na menšej časti ostrova). Voda je tak už koncom sezóny v studniach kontaminovaná a táto voda tečie z kohútikov.
Máte niekto skúsenosti s Petrčane?
Plaz Donje , plaz punta radman , pláž pineta.

My cestujeme každý rok,ostrov Vir,Krk,Šibenik,Bibinje,na Vire sme boli už 5x,je tam nádherne..Ak máte malé deti,Krk ostrov neodporúčam,lebo v mori veľa kameňov a okolie skaly..nevidím dôvod prečo by sa neoplatilo..cenovo sa tiež oplatí,to len médiá zverejňujú že tam je draho,nieje to pravda..