icon

Koľko stojí apartmán pri pláži v Chorvátsku?

29. júl 2024

Pred pár dňami sme sa vrátili z Chorvátska, každý sa ma pýta na ceny, väčšina zhrozaná. Vzhľadom k tomu že sme pred tým nikdy v Chorvátsku neboli, neviem aká je ideálna cena, koľko vás vyšiel klimatizovaný apartmán pre 4 os. (Prípadne 4+1) na juhu Chorvátska do 50m do plaže?

veronicka1901
29. júl 2024

My sme mali ísť do Chorvátska, ale tie náklady sa tak nabalovali, že sme nakoniec boli radšej v Kalabrii na All inclusive za cenu Chorvátska, úplná paráda (5 ľudí za 2800 eur plus poistka 100). Vo štvrtok sme sa vrátili, nezabudnuteľná dovolenka.

nairobi
29. júl 2024

@veronicka1901 ste sli cez CK ci nejak cez booking? a letecky ci autom?

gelifil
29. júl 2024

@tiezjedna a odkial vies, ze nie je?!😉....nie kazdy sa potrebuje chvalit

veronicka1901
29. júl 2024

@nairobi letecky. Zájazd nám našla Invia, išli sme cez Cedok.

tiezjedna
29. júl 2024

@gelifil to je dobre, užívaj si to😉

cafelatte
29. júl 2024

@tiezjedna ked porovnás more Chorvastko verzus Turecko, čo Ti vychádza? My sme sa vrátili z Chorvatska a chceme isť ešte do Turecka.

tiezjedna
30. júl 2024

@cafelatte za mňa jednoznačne Jadran, pretože more tam je proste prekrásne. V Turecko som také nazažila, ale aby som bola objektívna, nebola som v Turecku na toľkých miestach ako v CRO.

marinecka95
30. júl 2024

@nairobi môžem poprosiť kontakt? 😉

asocial
30. júl 2024

Bezna cena. My sa teraz vraciame z Umagu, 5 minut do centra, ale 20 minut na peknú pláž. Dve deti, dvaja dospelí - 4 noci, rovnych 500 eur. Apartmán čistý, klima, moderný nábytok, no bývalá garáž;). Proste klasika. Rezervované bolo len na začiatku júla.

lulistek
30. júl 2024

My sme išli na dve miesta, 2 noci Drašnice ubytovanie priamo na pláž pre 4 osoby 230eur za celý pobyt a teraz sa presúvame do Lokva Rogoznica, budeme 50m od plaze a 360 na štyri noci. My chodievame každý rok cez Adriatic a po pár rokoch je tam zľava plus hľadám vždy Last minute alebo first minute

petronela1305
30. júl 2024

Netreba chodit cez booking. Minulý rok sme boli keď sme odchádzali spýtali sme sa domácich ci sa nedá mimo booking, bez problémov. 2 dospelý 2 deti 10 a 13 Mame 2 izby kuchyňa kúpeľňa klíma a platili sme 400 eur na 6 nocí,samozrejme vlastne parkovanie. A najlepšie je ze sme asi 5 - 10min od pláže ako je hotel kvarner to je ingo pre tých co nám neuveria. Ceny v meste ešte lacnejšie ako v Blave.kava na plazí 2,40 zmrzka 1,60 až 2 euri. 100 eur dat za noc zbytočne vyhodené peniaze

autor
30. júl 2024

@petronela1305 neboli sme cez booking, nevem.kde si to vyčítala, pochodili sme toho veľa a nikde nebola zmrzlina pod 2€. Desať min od pláže a mať pláž priamo pod oknami je tiež rozdiel. Čo som sa informovala v porovnaní s vlaňajškom všade šli cenami hore. Pred rokom sme boli v Taliansku aj tam sa zvyšovala cena cca o10%

petronela1305
30. júl 2024

Deti chodia každý deň na zmzku priamo na plazi 2 eura asi 100 metrov od nás robia klasické chute tam 1,60 keď neveríš od fotím ti a pošleš. Aký rozdiel možno len že sa vycapis na Facebook aby si sa chválila pred známymi

11bodka11
30. júl 2024

Tucepi 20m od plaze 120 eur za app 3+2. Praveze kazdy sa cudoval aky lacny. Zmrzka od 1,50 do 1,80. Svagrina boli v Rovinj a zmrzka 1€.

11bodka11
30. júl 2024

@zorkahorka no to urcite. A keby aj HR je 100x krajsie ako Turecko

beronsche
30. júl 2024

Zase ďalšia téma o cenách v Chorvátsku, neverending story...
A záleží na tom, že niekto bol zhrozený z ceny, ak vám sa páčilo?

Nie len Chorvátsko išlo hore, rovnako zdraželi aj iné dovolenkové destinácie.

petronela1305
30. júl 2024

@beronsche už pár rokov sa vedie antikampan na Chorvátsko raz je to cena diaľnice raz sú to splasky potom zvieratá a kadečo iné. Zvyčajne to začína v TV Markíza odpad žurnalistiky. Prečo nikto nevie ale ani raz nedali aka je drahá dovolenka na Slovensku. Včera sme boli aquapark Aquacolors Poreč cena 36 eur vstup dospelý podobný ako tatralandia

beronsche
30. júl 2024

@petronela1305 áno, sledujem to... Je to smiešne..
Najmä, keď chorvátskou drahotou argumentujú ľudia, čo v slovenskej reštaurácii nejedli ako je rok dlhý a ani po výletoch tu nechodia.

Podľa mňa, dovolenka sa vyberá aj podľa iných kritérií ako je výlučne a len cena, aj keď cena je samozrejme tiež dôležitá.

Napr.min rok ma dovolenka v HR vyšla presne toľko ako moju kamarátku All inclusive v Turecku.
My sme bývali v dome 3 min od nepreplnenej pláže na brehu priezracneho mora, jedli v reštaurácii, po večeroch buď grilovali, alebo sa prechadzali krásnym mesteckom.
Oni mali naozaj plny hotel (cakacky na jedlo a pod.,) a mimo rezortu nemali kam ísť. Ale samozrejme, užívali si výhody All inclusive.

Nedá sa povedať, čo je lepšie, pretože každý má iné preferencie.
Za mňa určite Chorvátsko, ale vyberať múdro, pretože áno, niektoré oblasti sú preplnené..

zuzulkika
30. júl 2024

@beronsche aleze preplnené...prišli sme z Bašky.A tam to,že brutal hlava na hlave...ráno o 7hod.sme chodili rozkladat veci....aj večer ,kopa ludi....

autor
30. júl 2024

@petronela1305 to je tak úbohé. Trafila si vedľa s tým FB ako s bookingom

veronicka1901
30. júl 2024

@petronela1305 Môj brat s rodinou takmer 15 rokov už nedovolenkuje inde, než v Chorvátsku. Vždy idú na iné miesto. Ale po tejto sezóne vraj už nepôjdu. Kvôli neskutočným davom ľudí všade, zápche na diaľnici, ktorá už býva cez týždeň, atď.
Ja som bola v Chorvátsku roky dozadu. Chceli sme ísť tento rok, ale pomer kvalita/cena za mňa nič moc. To čo teda chcú aj súkromníci za ubytovanie je celkom pálka.
Celý rok varím, aspoň týždeň si chcem oddýchnuť, ale žiadne poriadne ponuky so stravou sme nenašli. Jedine naozaj veľmi drahé hotely.

beronsche
30. júl 2024

@zuzulkika áno, my sme napr. boli pozrieť výchyrenu plaz Zlatni Rat - Bol (Brač) a tam je to hrozne preplnene, celé davy.. nič pre mňa.
Ale stačilo prejsť na inú časť ostrova a už to bolo úplne o inom.. rozprávka 😊
Preto píšem, že vyberať múdro. a ak niekomu vadia preplnené pláže (ako mne) , tak je treba vyhýbať sa miestam ako Zadar, Trogir, či spomínaná Baska.. 🙂

dzejsik
30. júl 2024

my sme boli na Pagu, minutka peso od najblizsej plaze, 4os (ale jedno dieta 2,5r) na 8noci za 500€, apartman pekny aj klimatizovany, ale v juni, teraz by mozno cena bola vyssia, ale som rada ze sme stihli teploty do 30, more i tak uz malo 24st

beronsche
30. júl 2024

@veronicka1901 pred pár dňami sme sa vrátili, davy naozaj nie sú všade, ani zápchy nie sú vždy. Ceny ubytovaní na súkromí sa líšia, tak ako sa lisi ich kvalita.

Ale v jednom súhlasím, hotely s plnou penziou sú v HR na nič. Nevýhodný pomer cena/ kvalita/ služby.

luccija
30. júl 2024

@zuzulkika v Baske je vždy plno či sme boli na začiatku prázdnin, na konci, prvý septembrový týždeň

petronela1305
30. júl 2024

@veronicka1901 my sa každý deň stravujeme meste bud obed alebo večera žiadne prehnané ceny raňajky zbehnem do pekárne mame kusok

petronela1305
Autor odpoveď zmazal
petronela1305
Autor odpoveď zmazal
petronela1305
30. júl 2024

@beronsche poznám aj ja takých ľudí a dosť. Mudruju a najďalej boli asi v okresnom meste. My s partnerom zarábame taký priemer a už keď sme sa spoznali pred 14 rokmi my raz povedal že keď budeme mať deti nebude hladiť na peniaze a dopraje im čo najviac zážitkov nikdy nevieš čo sa stane. Tak s nimi chodíme 2 krát za mesiac restika kino tiež každé 2 týždne výlety a ešte so synom majú záľubu motokarach tam tiež 2 krát do mesiaca sú a len to je okolo 130 euro ale neľutujem nič s toho. Ešte aj odkladáme každý mesiac

veronicka1901
30. júl 2024

@beronsche jasné, preto som písala, že už dlhšie nemám osobnú skúsenosť 🙂