Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@doly7 myslim ze som zahiladol nejakych sudrznych a predpokaldam ze su tam doteraz. Trpezlivost ma presla co som cakal hodinu a rada sa nepohla a cez ten odstavny pruh preslo 100 aut a okolo mna vsade sami turek, na buduce tama pojdem hnet a ty cakaj ked chces.
@rockodendronus Sedi vec budem na Tebe pozerat ako na tych zku....ych turkov spravam sa tak ako by som si prial aby sa spravali ku mne a Tebe evidentne ucarovali svojim spravanim Turci tak bud hovado ako oni.Stastnu cestu a od Teba na mile daleko.Mas svoj vzor a trocha pomyleny.🙂
Dakujem, uvidíme ako pôjdeme naspäť. Snáď budeme mať ako lebo 80km pred cieľom stratilo auto výkon a turbo nejak vytvara podtlak a stlaca tu mäksiu gumenu hadicu. Nejak sme došli a auto je už druhy deň v servise. Snáď to nejak dobre dopadne v ramci možností.
@doly7 rob zo seba vola, ja sa od turkov predbiehat nedam a ked sme sa snazili s jednym bratislavakom ten pruh obmedzit, tak nas tam vsetci vytrubovali a isli vyliezat z aut, po hodine nam dosla trpezlivost a isli sme aj my. Keby tam boli normalny ludia tak by som sa nepchal dopredu.
@rockodendronus Nerobim len sa prisposobim situacii a turecka agresivita je mi malo blizka neznamena bez ....... Ty uz riesenie mas a to je podstatne.Teba radsej nestretnut.
Tak akurat na ceste do Pomoria KE-RO-BG momentalne za Oradeou v mensej kolonke 🙂
Super v Pomori sme este neboli..tesime sa ...a kde ste ubytovani?
Minuly víkend cez Maďarsko srbské hranice otras 6 hodín na hraniciach a Srbsko Bulharské hodinu a pol . Má niekto aktuálnu informáciu o stave na hraniciach ? Hlavne Bulharsko Srbské? Vyrazili sme z Burgasu , tak za pár hodín sme tam 🙂 ďakujem 🙂 🙂
No nic ine Vam nezostava len to konecne skusit cez to RO.Vsetky hranice aj do Bg aj z Bg do 45 min to myslim aj Bg-Ro aj Ro-Hu dokopy.Tak,ze priemerne do tych 20 min.Ale ono to je skor o tom,ze ludi laka ta dialnica cez Srbsko.
my včera prechod cez RO prechody tak do 5 minut všetky ... bulharské o 5tej poobede a RO-HU o 4 tej rano úplne v pohode ... cesta na Devu stále rozbitá 😝 kedze si manžel nedal povedať tak sme išli tamadial ale boli sme na ceste sami takže úplne v pohode sme to dali ... 15 hod. 1255km rano o 7mej sme uz parkovali pred barakom 😉
@antoniab Nikomu nevnucujem,ale cestu cez RO preferujem.Za tie roky co chodim bez vacsieho problemu.Ta Deve je rozrobena,ale aj ked sme sli domov sa to dalo.Ver,ze do buduceho roku sa to zmeni.Z roka na rok je to rumunskom idealnejsie.A tento rok som to skusil s tym prespanim aj cestou tam aj spat a bolo to idealne.Tak ako hodnotis Kranevo?Dalo sa?Moj nazor poznas,kazdy rok tak z nostalgie plaz a obed u Nika a to je vsetko.Blizkost Varny a Zlatych je super.
@doly7 kranevo v pohode neočakavala som veľa tak ma nemalo čo sklamať ubytko sme mali super boli sme velmi spokojny my nie sme tip ludí čo celí den vylehujú na pláži pol dna sme boli v bazene pri apartmane a pol pri mori ... more ma sklamalo až jeden den bolo kludné inak fest vlny a o tom ako tam bolo preplneno pomlčím ja nemam rada take davy a hlavu na hlave ... boli sme aj v albene v aqaparku super bol pre deti ideál no trocha pridrahí malo atrakcii na taku bešeňovu sa to nechytá..... varna ma očarila velmi sme si ju však nepozreli naše deti niesu ešte pripravené na nejake chodenie po pamiatkach to ich nudí a my sme z toho potom na nervy 😝 ale od delfinária sme videli dole aj pekne pláže nie take veliké a preplnené tak ak dáme bulharsko nabudúce tak varnu pravdepodobne aspoň na pár dni ... boli sme spokojny do bulharska sa vrátime do kraneva asi nie ... a zlate piesky sa mi vobec nepáčili spinavé a na pláži v kraneve mi prekážali ohorky v piesku strašne vela ich tam bolo inak dedinka celkom ok čakala som horšie .... a nabuduce asi s polpenziou alebo raňajkami aspoň obed si dáme kdekoľvek toto bolo v pohode ... 🙂
@antoniab Ja som sa Kraneva vzdal pred dvoma rokmi.Ten bordel mi prekazal.Teraz vzdy len na jeden den pozriet,prejst sa do Albeny a prec.Albena je cista a udrziavana aj co sa tyka zelene.V Kraneve sa za poslednych 10 rokov nezmenilo asi nic.Ani nevidno nejaku snahu.Preto som mal obavu,ze budes sklamana.Su aj krajsie lokality.To more tazko ovplyvnis tento rok sme mali mozno 3 krat za 15 dni vlny a tie spaky na plazi to je vizitka spravcu.Zvykli to vzdy vecer cistit traktorikom s takym sitom.Varna sa nam tiez paci tak zvazujeme,ze buduci rok tiez tyzden vo Varne.
Tak som dosiel aj tento rok stastne do Primorska... Moja cesta kosice oradea vidin sofia burgas primorsko. Cesta ako stale bez ziadneho cakani a zdrzania na hranici. Odchod z kosic o 12.00 hod prichod do primorska o 06.00 hod ..pokojna bezpecna jazda. Na dialnici 140 max.....nikdy viac na ruse........
@simone263337 ak je tu niekto a ma.zaujem kecnut tak 0903617210 chodim na severnu plaz a vecera v Panorama u Stana
@antoniab Davy a vlny su prave v case medzi 15 jula a 15 augusta. Ak to nemate radi prečo chodíte na dovolenku v tomto čase 🙂
Skuste lepšie terminy
@bulharkaneli Nam sa práve vlny veľmi páčili.
more bez vln nie je more, potom treba ist na siravu a cim vacsie tym lepsie aspon clovek vyskace tu pneumatiku okolo pasu 🙂
@bulharkaneli chodíme na dovolenku ked ju mame nie kazdy si môže vybrať kedy ma dovolenku 😉 boli sme v bulharsku 1x buď si vyberieme inú lokalitu alebo tam nepôjdeme ...
@bg2014 no vlny nie sú ideálne pre malé deti a tie ja este mam staršia v pohode mladšia mi do vody nevosla keby to bolo pol na pol tiez mi to nevadí ale jeden den kľudu bolo NÁM malo ja vlny nikomu neberiem kazdy podľa svojho gusta kazdy si dovolenku platí sám tak očakáva ze bude spĺňať jeho predstavy nie susedove ... 😉
@antoniab no preto som dal ako priklad tu siravu vacsina ludi chodi k moru okrem ineho aj koli tym vlnam aby sa vyblaznil a nemusi tym padom chodit do chlorovanych bazenov v ktorych tie vlny umelo vytvaraju, takze ocakavat praveze musis tie vlny a kludne more je len plus a nie opacne
Prosím vás cez Rumunsko treba pas?
@blackswan12 iba detom
@blackswan12 stačí občiansky preukaz dospelý, detí do 15 rokov cestovný pas
Caute.. Pisem mensi prispevok z nasej cesty 🙂, odchod z kosic o 17:00.. Nakolko sme sli do Bulharska prvykrat autom a po minule roky sme chodili do grecka tak sme zvolili cestu cez srbsko.. Cesta uplne pohodicka, akurat na Horgosi sme stali cca 1hod, neviem co sa stalo ale srbsky colnici prestali pustat auta tak sa to tam nahromadilo. Nasledne este za Burgasom cca hodinova kolona smer Slnecne pobrežie. Ubytovanie mame v dedinke Akheloy v novom komplexe Midia Grant priamo na plazi. Najprv sme mali objednane ubytko na slnecnom pobreži no ubytko ktore sme si objednali cez net vyzeralo uplne inak ako v skutocnosti a tak isto bol problem s parkovanim. Preto sme sa rozhodli pre ten Akheloy a to bola fakt super volba. Rezort disponuje velkym arealom s 2velkymi bazenmi a sukromnou plazou. Plaze ciste, udrziavane a hlavne nie hlava na hlave. Pri bazene 2 tobogany a kazdy den program pre deti. Vecer stale program na amfiteatri tzv. Morska Perla(neaky bulharsky festival!). Velke plus strazene parkovisko a krasny areal za super cenu. Pokial rozmyslate o kludnej dovolenke tak vrelo odporucam. Zajtra nas caka cesta domov ideme cez rumunsko tak snad bude vsetko fajn 🙂 drzte palce.. Oli

@rockodendronus To je naozaj rada uplne naj.Keby si to urobil mne a nebolo by mi luto auta tak Ta vytlacim z cesty.Toto robia len chrapuni a to chceme nejaku sudrznost medzi slovakmi.Najprv sa stazujes na vychodniarov v com som neprotirecil a teraz tu das takyto nezmysel.Dik za radu.