Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@patrica8 dialnica je od Botevgradu po Burgas.Dialnica je kompletne v dvoch pruhoch.
Zo serbie neni dialnica do sofie tak sa ani nenapaja
@simone263337 cakanie na hranici na Vidin je par minut....
@bosorkabb Pozri si penzion Stefka Zagorova.Ak budes mat nejake otazky radsej sukromne aby sme to tu nezahlcovali.Buduci tyzden odchadzam tak bude aj cerstve info.Sme u nej maximalne spokojny a ako pisem sme v centre Obzoru a vsade kusok.Ale to neznamena,ze to prostredie musi vyhovovat každemu.Hotel uz nechcem toho mam dost.Toto je prijemne,utulne sukromie a hlavne nove.
@simone263337 ....na Sofiu cez Rumunsko (Severin,Vidin) ? alebo prejsť do Srbska a za Belehradom na Niš??
Isiel niekto v poslednych dnoch cez most v Ruse?Len by ma zaujimalo aka tam je situacia.Posledne tri roky to bolo bez problemu aj napriek tomu ,ze sa Rumunska strana prerabala.Mozno je to o stasti ked prave pustaju tu stranu na ktorej stojite.Minuly rok aj s oboma kontrolami 14 min.
@1stano severin a vidin...zbytocne srbsko
@simone263337 Aké sú tam cesty....
@1stano neviem ci je to dialnica ale dvojprud jeden smer zacina uz pred botevgradom ides do sofie tam prejdes z A2 po ceste 18 tiez dvojprud na A1 a ides az burgas vsetko znacene navigaciu som tam ani nepotreboval ,horsie bolo s navigaciou v rumunsku ale mam aj papierovu mapu takze som sa vynasiel
dnes pocasie v primorsku do 11tej pod mrakom ale teplo potom vyslo slnko a neda sa vydrzat
@milanzethy a kadial si isiel? Ale nehody neovplyvnis, to je o stasti
@milanzethy bez kamionov take neexistuje vzdy su nejake a nieje ich malo ani cez vikendy,ale ovela menej ako cez prac., tyzden, obmedzenia a nehody to s dnom prejazdu nemaju nic spolocne,
@bg2014 V tomto suhlasim tych kamionov je cez vikend omnoho menej,ale uplny zakaz neexistuje.Cesty su pomerne prazdnejsie.Co sa mne osobne pacilo minuly rok sme chceli objazd Bucuresti urobit z opacnej strany ako sme zvyknuti teda od Brasova,isli sme z Branu.Omylom sme vosli do centra.Stvorprudova cesta bez ciar z ktorej sa pred semaforom satala aj patprudova ,ale taku toleranciu medzi vodicmi bez vytrubovania,pokrikovania som uz davno nevidel.Tlacenica,ale vsetko prebiehalo v pokojnom mode.To Rumunsko ma nieco do seba aj preto tade rad chodim.
@mirkapo Mirka zvyk je zelezna kosela.Mas pravdu mozno zmenit trasu by nebolo na skodu veci.Tento rok to mame casovo dost okliestene tak volim klasiku stredom Arad,Deva,Sibiu,Raminicu,Pitesti,este zvazujem ci obchvat,alebo Vanatori.Myslim,ze ste si to pochvalovali.Uvidim kedy dorazime k Bucuresti.Neviem kedy v sobotu vyrazime kvoli tej piatkovej svadbe.Ozvem sa buduci tyzden.
@doly7 ano mas pravdu, tym ze sme min. rok mali "cas" kedze sme prespavali kvoli Turde v Rumunsku tak sme vyskusali nove trasy. a pri Vanatorii sme boli cez den tak sme nechceli riskovat obchvat pri Bukuresti. teraz tam budeme nadranom, tak uvidime co si sofer zvoli, pravdepodobne opat Vanatorii.
@mirkapo Chceli sme prespat tak ako minuly rok,ale tlaci nas cas.Tiez budeme pri Bucuresti nadranom tak to asi risknem obchvatom.Horsie to bolo cestou spat v sobotu popoludni,ale minuly rok boli pred Stopkou pred nami tri auta tak,ze obchvat uplne plynuly.Asi to je o stasti tak ako most v Ruse.
zase bola paradna prietrz
@bg2014 no cez vikendy maju zakaz takze na ramnicu valcea nie su vobec v sobotu. ale ked si isiel na vidin tam zakaz nemaju. Nejaky kamionista to niekde pisal ale neviem ci na tomto fore ze preto chodia na vidin. Ja ked som isiel na ramnicu valcea a pitesti v sobotu tak som nevidel ani jeden a to sme uz boli tade 4 krat.
@kiralyz Asi si mal stastie,ale bezne som v noci kde tu kamion stretol a ked sa mi v kopcoch nechcelo nejako sledovat zakruty obcas sa na nejaky zavesim.Chladiarenske vozy a kamiony co prepravuju cerstve potraviny mam dojem,ze maju vynimku.Uplne bez kamionu som vikend nikdy nezazil.

@luba28 O tom je diskusia.Ja posledne styri roky zasa preferujem Obzor.Kde v Obzore ste byvali asi aj to je podstatne?Byvam skoro v centre,ale bez vecerneho hluku.Na plaz asi 150 m a vlastne vsade mam kusok.Ale ako hovorim kazdy mame svoje poziadavky a nazor.Roky som chodil Albena a Kranevo.