Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
ked tak pozeram na oblohu zase nic moc same oblaky,teplote no povedzme vlazna
@kiralyz neviem ci chodis jest aj tu,vcera som bol jedlo bolo chutne ale obsluha katastrofa,viem ze sa tu nepretrhnu ale to sa nedalo
@bg2014
@luba28 manzel soferoval do bg od svojich 18-tich niekolkokrat do roka, nakolko tam mame rodinu aj obchod.partnerov, vyskusal si cesty s roznymi odchodmi, no od kedy mame deti chodime najcastejsie na noc. ako som pisala je to o soferovi, on s tym problem nema, skor je viac unaveny ked sme isli cez den aj preto ze je teplejsie, a tie prestavky zbytocne predlzuju cestu. minulorocne spanie v rumunsku nas len viac unavilo ako pomohlo, a aj to ze sme boli o jeden den kratsie pri mori. nehovorim, ta turda bol pekny zazitok, a pocitame s tym ze ak deti budu vacsie tak tie cesty budu viac o vylete, no momentalne ide o to aby sme sa cim skor dostali do ciela.
@mirkapo to je vsetko v poriadku aj pekne,pisal som ze to nie je nezdolatelne a tiez mam vodicak uz 28 rokov,a pochodil som pol europy,len som zhodnotil podla seba a nezabudaj ze clovek starne,to co bolo minuly rok uz teraz nemusi platit,preto pisem ze ked povies ze s tym problem nema,nemusi byt pravda,
@bg2014 viem ze roky pribudaju, preto som aj pisala, ze ak uz budu deti vacsie je velmi pravdepodobne ze budeme riesit cestu inak, momentalne nam osobne ist na noc vyhovuje, a manzelovi verim, viem aky je a ak povedal ze to da, tak to da. stale je tu moznost odparkovat to ked pride unava, alebo sa vymenime.
p.s. inac to pocasie ma riadne nahrieva.. normalne zvazujem ci nevzat este jednu tasku teplejsieho oblecenia. vecer to ako vyzera? vonku v izbach?
Bože dnes mate letenky za smiešnu cenu..načo autom??zbytocne dlha cesta
@deniska652 lebo sa nam chce,lebo je to super zazitok,vidis aj to co sa s lietadla neda a zazijes zas nieco ine
@deniska652 ze smiesna suma ked je pre teba 200 ecka na hlavu nic tak pre vacsinu z nas je to suma ked to vynasobim poctom clenov rodiny a hned mas krasnu sumicku,
@deniska652 Je to relativne. Zalezi od poctu ludi. Ak si chce niekto robit vylety na dovolenke, tak ked ku cenam letenky zaratas prenajom auta, tak sa dostavas opat k uplne inej sume. A proste niekto preferuje auto pre lietadlom. 🙂 Mam nalietane hodne, ale niekto tie lietadla proste nemusi.
@luba28 neni pravda musi mat 2 dni pred odchodom odcervenie 3 dni pred odchodom kontrolu zdravotneho stavu a nie menej ako 21 dni pred odchodom ockovanie na besnotu. Samozrejme zapisane v pase a ked ides sez srbsko tak aj serologicke vysetrenie inac sa ti moze stat ze ho pri navrate na madarskych alebo cestou tam na bulharskych hraniciach daju na 21 dni do karanteny, kedze vstupujes do EU. Ale je pravda ze ked sme isli do chorvatska tak nam to ani raz nekontrolovali.

@bg2014 Ty sa daj k zverolekarom,vidiet ,ze mas k tomu vztah a doprajes kazdemu.😂😂😂