icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

doly7
20. júl 2018

@bg2014 Ty sa daj k zverolekarom,vidiet ,ze mas k tomu vztah a doprajes kazdemu.😂😂😂

bg2014
20. júl 2018
caspino
20. júl 2018

@kiralyz aj my bereme psa dake specialne ockovania mu treba?

doly7
20. júl 2018

@bg2014 Dnes opat pod mrakom zatial bez dazda,ale teplo.Dufam,ze u Vas slniecko.

bg2014
20. júl 2018

ked tak pozeram na oblohu zase nic moc same oblaky,teplote no povedzme vlazna

luba28
20. júl 2018

@bg2014 nieeee,....psi feromon ,ktory v prirodnej forme vylucuje matka steniatkam,..a v tomto sprayi je umelo vytvoreny a navodzuje pocit bezpecia ako pri maminke,....👶

bg2014
20. júl 2018

@luba28 aha to by sa zislo aj mne😀😀

luba28
20. júl 2018

@caspino nie,...len pas a cip ,..ale nas este nikdy nekontroloval nikto a ani veterinara tam sme nepotrebovali ,,,klop,klop,klop....

luba28
20. júl 2018

@bg2014 na ludi neucinkuje ,aj ked sa strieka priamo do auta ,....a co ty sa bojis??

bg2014
20. júl 2018

@luba28 ale nie len trocha srandy,

bg2014
20. júl 2018

@kiralyz neviem ci chodis jest aj tu,vcera som bol jedlo bolo chutne ale obsluha katastrofa,viem ze sa tu nepretrhnu ale to sa nedalo

https://www.google.sk/maps/place/ul.+"Hristo+Bo...

caspino
20. júl 2018

@luba28 my mame 4mes stena ze pas cip netreba len ockovanie na besnotu cez srbsko inac madarsko bulharsko je ok EU tak neviem

luba28
20. júl 2018

@caspino a cim sa preukazes,ze je ockovany pes,,,nasim ockovacim preukazom,kde rozumies len ty??...musi mat pas a cip,...tak ako novorofdenec ....aj do CR musi byt pas a cip,...povinnost

caspino
20. júl 2018

@luba28 ok dakujem ale toto mi fakt povedala veterinárka idem jej volat dakujme

mirkapo
20. júl 2018

@bg2014
@luba28 manzel soferoval do bg od svojich 18-tich niekolkokrat do roka, nakolko tam mame rodinu aj obchod.partnerov, vyskusal si cesty s roznymi odchodmi, no od kedy mame deti chodime najcastejsie na noc. ako som pisala je to o soferovi, on s tym problem nema, skor je viac unaveny ked sme isli cez den aj preto ze je teplejsie, a tie prestavky zbytocne predlzuju cestu. minulorocne spanie v rumunsku nas len viac unavilo ako pomohlo, a aj to ze sme boli o jeden den kratsie pri mori. nehovorim, ta turda bol pekny zazitok, a pocitame s tym ze ak deti budu vacsie tak tie cesty budu viac o vylete, no momentalne ide o to aby sme sa cim skor dostali do ciela.

bg2014
20. júl 2018

@mirkapo to je vsetko v poriadku aj pekne,pisal som ze to nie je nezdolatelne a tiez mam vodicak uz 28 rokov,a pochodil som pol europy,len som zhodnotil podla seba a nezabudaj ze clovek starne,to co bolo minuly rok uz teraz nemusi platit,preto pisem ze ked povies ze s tym problem nema,nemusi byt pravda,

mirkapo
20. júl 2018

@bg2014 viem ze roky pribudaju, preto som aj pisala, ze ak uz budu deti vacsie je velmi pravdepodobne ze budeme riesit cestu inak, momentalne nam osobne ist na noc vyhovuje, a manzelovi verim, viem aky je a ak povedal ze to da, tak to da. stale je tu moznost odparkovat to ked pride unava, alebo sa vymenime.
p.s. inac to pocasie ma riadne nahrieva.. normalne zvazujem ci nevzat este jednu tasku teplejsieho oblecenia. vecer to ako vyzera? vonku v izbach?

bg2014
20. júl 2018

@mirkapo vies co, rano pod mrakom teraz boli take 4 hodiny pekalindes, vecer, no co ja viem zene je aj chladno ked mame otvorene okna aby bol prievan a ideme spat, poniektory tu nosia aj mikiny, tak pre istotu, ked mas miesto v kufri tak zober aspon pre seba a deti,

mirkapo
20. júl 2018

@bg2014 mieste habadej, len ked zacnem balit tie mikiny a teplaky, tak ma prejde chut aj niekam ist 🙂

bg2014
20. júl 2018

@mirkapo aaaaale tak zase je teplo,sem tam sa zatiahne poprsi ale je to super🙂

doly7
20. júl 2018

@bg2014 Tak uz slnecno aj u nas.Neboj mi Ti s Mirkou prinesieme aj pocasie aj teplo.

bg2014
20. júl 2018

@doly7 ja som spokojny, mam vsetko co momentalne potrebujem ,idem si dat🍹🍹na zdarovie

bg2014
20. júl 2018

trosku vas navnadim, sedim si pri bazene a je mi dobre

radoko
20. júl 2018

@caspino nám veterinar odporucil tabletku proti srdcovemu cervovi. Jednu týždeň pred cestou a druhú po mesiaci. Vraj je toho na balkane dosť.

syja
20. júl 2018

@mirkapo my sme treti den v pomori a zatial sme mikiny nepotrebovali, vecer tristvrtove kratasy a kratke tricko uplne v pohode. Od kedy sme tu predpovede ze dazd ale zatial neprsalo len vcera poobede bolo dost zamracene a dnes tiez trochu ale teplo.

deniska652
20. júl 2018

Bože dnes mate letenky za smiešnu cenu..načo autom??zbytocne dlha cesta

tinusiatko
20. júl 2018

@deniska652 lebo sa nam chce,lebo je to super zazitok,vidis aj to co sa s lietadla neda a zazijes zas nieco ine

bg2014
20. júl 2018

@deniska652 ze smiesna suma ked je pre teba 200 ecka na hlavu nic tak pre vacsinu z nas je to suma ked to vynasobim poctom clenov rodiny a hned mas krasnu sumicku,

zuzanaete
20. júl 2018

@deniska652 Je to relativne. Zalezi od poctu ludi. Ak si chce niekto robit vylety na dovolenke, tak ked ku cenam letenky zaratas prenajom auta, tak sa dostavas opat k uplne inej sume. A proste niekto preferuje auto pre lietadlom. 🙂 Mam nalietane hodne, ale niekto tie lietadla proste nemusi.

kiralyz
20. júl 2018

@luba28 neni pravda musi mat 2 dni pred odchodom odcervenie 3 dni pred odchodom kontrolu zdravotneho stavu a nie menej ako 21 dni pred odchodom ockovanie na besnotu. Samozrejme zapisane v pase a ked ides sez srbsko tak aj serologicke vysetrenie inac sa ti moze stat ze ho pri navrate na madarskych alebo cestou tam na bulharskych hraniciach daju na 21 dni do karanteny, kedze vstupujes do EU. Ale je pravda ze ked sme isli do chorvatska tak nam to ani raz nekontrolovali.