Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@ma77 no nevyzerá to počasie najlepšie ☹ aj ja som troska sklamana
@45kacenka45 Hovor mi dačo sme tu od piatku a som sklamana tak istoa pritom že na SK su horučavy 34 parada malo to byt opačne ☹
@ma77 presne ako píšeš naši tiež voalAli že sa nedá žiť také teplo...
@ma77 a vy ste v obzore?
V Sozopole nic...krasne,horuco
@45kacenka45 Ano v Obzore už po druhykrat🙂
@luba28 snad sa to čoskoro zmení aj tu
@ma77 my by sme tam chceli prísť okúpať len to tam nepozname. Je tam viac plazí? Kde je dobre?
Plaž je všade pekna arovnaka ale najkarajšie je na tej centralnej plaži je tam krasny parkatrakcie pre deti kolotoče park s bazenom pre detičky vy kde ste ?
@ma77 my sme na slnecnom
@45kacenka45 Tak to maš dalej do Obzoru
@ma77 no bol som sa trochu omocit,prvy pocit z mora,nie velmi dobry,severna plaz v primorsku jednoznacne pozvolnejsi vstup ako tu o juznej ani nerozpravam,,a je tu strasne vela musli pri vstupe do mora a treba ist asi 15m kym uz je cisty piesok,toto v primorsku nieje,a mam s tym dost velky problem ,kedze moje nohy su citlive,co sa tyka sirky plaze cca narovnako,ceny zatial som sa bol najest,hned na plazi,zda sa mi trochu drahsie,ako primorsko,viac neskor
ahojte. Tak dnes sme konecne dorazili.Vyrazili sme v sobotu o 17.00 PO-Sečovce-Slov.n.mesto-Pacin-Vallaj-urziceni ( tam sme cakali presne 30min) Zalau-Pitesti-Vanatorii Mici-Ruse-Varna. Do Varny sme dorazili 9.30, dokopy sme mali asi 1,5hod-2hod pauzy s cakackou na hranici. Cez Ruse bez zdrzania rano o 7.00. Neviem ci to min.rok bolo sposobene Kinedrylom a ta cesta mi prisla fajn, ale toho roku sa mi to zdalo strasne. miestami ako v masaznom salone. Tie useky sa casto striedala katastrofa s ok cestami. Madarsko mimo dedin fajn v dedine otras. to iste po Zalau, potom to uz bolo ako tak fajn. Aut malicko, jedine okolo Rim.Valcea sme sa zdrzali za par "expertmi".
Poobede sme sa z Varny vybrali na Sv.vlas a to bolo neskutocne dlha cesta. kopec aut, dole kopcom max 20km, hore max 40-tkou, islo ma porazit a do toho prideme na ubytko a zacne prsat. Este ze to morske plody zachranili 🙂
My sa chystáme 10.8. z východu SK do BG trasou "Strážske (okr.Michalovce), Pacín, Oradea, Sebes, Pitesti, Ruse, Šumen, Varna"
Išiel niekto tou trasou? Ak áno, bolo všetko ok? Alebo boli nejaké dlhé zdržania apod...?
Za odpoveď vopred ďakujeme 😉
No je toho dost a je z čoho vyberat ale zatial som minula len na pivo a žradlo lebo len papame ani doma nemam tak pravidelnu stravu že ranajky obed večera to je pre moje telo šok🙂😉😀
@ma77 vieme ze to je ďalej ale mame auto tak možno zbehneme keď tak
Ahojte prosím vás poraďte dobre úbytko v Rumunsku cca 10 hodín cesty od Slnečného. Dobra cena, raňajky a 24 hodinova recepcia. Moc ďakujem
@anetta85 podla mna ist z Pacina na Oradeu somarina, to zbytocne budete obchadzat. skor ist na Vallaj ( ako sme isli my teraz) alebo na Satu mare. od Vallaj po Zalau bola trosku blba cesta ( bez krajnic a trosku uzka na mna) ale potom uz to bola pohoda pocas celeho rumunska. nemate sa coho bat. vam sa urcite neoplati ist na oradeu

@45kacenka45 Tak dufajme ešte som sa nekupala ☹už včera ked smešli celu cestu nam pršalo od Varny