icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

simone263337
2. aug 2018

@mirkapo ja som od kosic a tvojou trasou ako pises som bol asi 7..mozno 8x..ale okrem prirody pred Ramnicu Valcea je ostatne pre sofera zle....

mirkapo
2. aug 2018

@simone263337 kazdemu nieco ine vyhovuje, nam nevyhovuje monotonna cesta, kopec kamionov, zbytocne platit dialnicnu v madarsku na tych par km, a hlavne ked to prechadzas bez prespatia v RO a uz si nadranom unaveny vojst na dialnicu a tahat poslednych 400km po dialnici,tak to je skor na mikrospanok. isli sme min. rok do sozopolu a isli sme tak ako vzdy jedine v sumene sme isli na karnobat a nie na varnu, ale aj to len preto ze v tom case v ktorom sme isli my neisli kamiony a nebola spicka. je kopec soferov ktoremu nevadia dialnice preto idu na srbsko. netvrdim ze tie dialnice v RO nepomahaju ale aspon tam clovek neide vkuse xx km, ale je to tak na striedacku

doly7
2. aug 2018

@simone263337 Dost jednostranny nazor tiez sa pripajam k rumunsku pre mna dialnica tiez unavna viac ako to rumunsko.Je to o zvyku.A hlavne sa nikam neponahlam.

simone263337
3. aug 2018

@mirkapo ano samozrejme kazdemu nieco ine a to je tak dobre ze je na vyber.....ja cely zivot som soferoval mensie aj dlhsie trasy. 1400km nieje problem ale ano je to unavujuce

simone263337
3. aug 2018

@doly7 ja tiez idem cez rumunsko ale vyhnem sa karpatom

simone263337
3. aug 2018

@mirkapo dialnicu aj v madarsku (miskolc az debrecin) aj poplatky v Ro. BG tak ci tak musim kupit.a uz ma nebavi terigat sa za kamionmi po karpatoch 40km/hod...velka spotreba a ide do casu....samozrejme nie stale su kolony kamionov je to o stasti....

mirkapo
3. aug 2018

@simone263337 teraz co sme isli sme stretli 2 kamiony. a aj to jeden pred vodou a druhy sme obehli hned na zaciatku obchvatu za calimanesti.inac celu cestu nic ( teda aby som neklamala videli sme veela kamionov ale to hraniciach) a co si ja pamatam nikdy sme za kamionmi okolo vody neisli menej ako 80-tkou, tie kamiony to tam dobre poznaju. skor sme sa okolo vody trosku tahali za osobakmi 60-tkou ale to bolo len par metrov. ale je to aj o tom v akom case si cestu planujes. po dialnici neideme viac ako 130km/h a cesta nam trvala min.rok 16hod aj s prestavkami a teraz 17hod ale to sme na hraniciach stali 30min. cize nie je to cez tie karpaty az take zle.

45kacenka45
3. aug 2018

@janulik660 ahoj Jani písala som aj správu neviem ci došla ako ste dorazili?

lubo5
3. aug 2018

Zajtra ráno cca o 8:00 smer Pomorie. Trasa: SK - KE - Miškolc - Oradea - Gilau - Pitesti - Bucurest - Ruse - Karnobat - Pomorie. Plánujeme prespať v RO. Chceli by sme v Pitesti.
Dnes sa mi ozval kamarát ktorý vyrážal o 10:00 zo SK že v RO išiel cca 20km krokom kvôli havárii. O 10:00 nášho času sa ubytoval v Sibiu. Zajtra pokračuje do BG.

doly7
4. aug 2018

@lubo5 Spali sme v Pitesti hotel Regata 30 eur dvojpostelova.Chladnicka ,klima,cistucko a vonavo.0.7 km od centra.Parkovanie pred hotelom pod kamerami.

doly7
4. aug 2018

@simone263337 Je pravda ,ze Raminicu Ta trocha zdrzi,ale mna osobne cas netlaci a prespavam v RO tak,ze 2,3 hod nehraju rolu.Kazdy ako je zvyknuty a hlavne kazdy mame svoj styl jazdy a priebehu cesty.

1stano
4. aug 2018

Ahojte... aké máme počasie na Slnečnom?

pingu76
4. aug 2018

@1stano teplo priam horuco ale more mam pocit ze je studene ...

pingu76
4. aug 2018

@doly7 presne tak je jedno kto kade ide hlavne nech šťastne dorazí na dovolenku potom si ju poriadne užije a šťastný návrat domov ... my sme dnes dorazili na Slnečne išli sme z Ba včera v noci 4 auta zdržanie "motaji" sa zamotali na kruháčoch pred Gyorom potom sme sa stratili v Budapešti ale rýchlo našli a mastili k madarko srbskym hraniciam zdrzanie na hraniciach po 30min madarske a 20 bulharske najviac som si užil jazdu po Bulharskych dialnicach kde mi vsetky navigacie ukazovali povolenu 140ku pre nas +20 asi do pol dialnice ... inak pred Nišom sme "pochrapali" na 3hodky ... po parkoviskach stale behal straznik a policajne auto casto obehovalo .... inak sme tankovali benzin v Srbsku čo bola chyba lacnejšie 1.20 € stoji Shell Vpower+ v Bulharsku ...takže výhodne je tankovať v Maďarsku pre super kurz a potom až v Bulharsku ... inak našli sme cestou po plazi zmenaren na Lev za 1.955 tak zajtra pojdeme preverit ci nejaky poplatok tam nebude ...

lubo5
4. aug 2018

@doly7 Dosli sme do penzionu Lotru pred Ramnicu. Cesta dobra ziadne zdrzanie. Izba 2 postelova 22€. Nevyhodou je ze je pri ceste.

midamasa
4. aug 2018

V pondelok smer Bulharsko Pomorie, uz teraz mqm cestovnu horucku

lubo5
4. aug 2018

@midamasa my tam budeme zajtra

luba28
4. aug 2018

@lubo5 my v utorok vyrazame do pomoria....

lilienka2014
4. aug 2018

My sme v pomori už 2. den. Niekde vraj prasklo hlavne vodné potrubie. Tu v pomori nieje úžitková voda nejde splachovat ani sprchovat sa nedá. Niekde voda ide ale len na nízkych poschodiach. Nieje tlak v trubkach. Problém je v celom meste. Vraj sa to týka aj sv. Vlasu aj Slnečného pobrežia. Problém trvá už 24 hodín a nik nevie kedy to bude odstránené. V reštaurácia voda tečie ale len slabým prúdom nakolko sú zvyčajne na prízemiach.

pingu76
5. aug 2018

@lilienka2014 nas v Slnecnych sa to asi netyka ... u nas je vsetko ok ...sme na 2 poschodi a voda strieka jak ďas aj zo sprchy aj na toalete ....reštauraciu mame na 3 poschodí a tiež pohoda aj na toalete ...

lubo5
5. aug 2018

@lilienka2014 dufam ze to rychlo opravia

luba28
5. aug 2018

@lilienka2014 fuuha,,,dufam,ze to opravia cim skor...

bg2014
5. aug 2018

nam pre istotu vcera, rachla na celej ulici, vecer na 2 hodiny elektrina v obzore

luba28
5. aug 2018

@bg2014 elektrinu este prezijem ,,ale vodu,,,,splachovanie asi najviac ....

bg2014
5. aug 2018

@luba28 do kupelky som ledva trafil,uplna tma ani poulicne svetla nesvietili uplny vypadok,este ze notebook,trocha svietil,aby som videl aspon na mydlo

lilienka2014
5. aug 2018

@bg2014 my sme stále bez vody, kupujeme minerálky s ktorými splachujeme a umývam sa, takúto dovolenku nikomu neprajem, o 12hod že by mala byť voda ale to nám tvrdili už včera tak uvidíme

luba28
5. aug 2018

@lilienka2014 ach jaj....ale pokial ste zdravi tak sa to da...

lilienka2014
5. aug 2018

@luba28 áno začíname to brať s nadhľadom hlavne ze sme zdraví a more fajn do stredy máme zaplatené a v stredu smer Primorsko tam hádam voda bude fungovať

midamasa
5. aug 2018

@lubo5 napis prosim zkadiak idete a potom ake boli cesty, dakujem pekne

doly7
5. aug 2018

@pingu76 Ten kurz je za predaj nie za kupu.Zlate piesky 1.90,Obzor 1.91,Fibank Varna v Mall 1.949.Ten spominany kurz 1.955 je zavadzanie turistov.Vojdes dnu a da ti papier na 1.90.