Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@anetta85 ak by ste trafili do Varny do morskej zahrady tam sa deti vedia poriadne vyblaznit, je to 2,5km peso od delfinaria smerom do centra.na fotkach je len jedna cast. ta atmosfera teraz vecer je skvela, hra tu vsade ziva hudba. Dnes sme boli na Kaliakre, aj to ma svoje caro, len ta horucava.. este ze sme si vzali dazdniky 🙂
Ma niekto zaujem.pripojit sa k nam na cestu? Smer Primorsko a odchod 18 august skoro rano
No dobro dosli .....len mame vlny a vietor a synator chce ist domov ....nesli sme cez karpaty ,,,tak som rada...aj ked cesta so zakrutami bola tiez ,ale po fajn asfaltke ....
Chcem sa vás opýtať,išiel niekto z vás smerom z Oradei na Arad,a aká je tam cesta?
Ahojte zienky, rozmyslali sme ze by sme sli na dovcu do bulharska, kolko cesta autom dlho trva a myslite ze to zvladnem ked som tehu ? Boli ste uz niektora tak na dovolenke ? vydrzim taku dlhu dobu v aute ? 🙂
@kamka78 cesta je rovna ako pravitko.hihihi vacsina krizovatiek je riesena kruhacom...aj ja tade chodim
Dnes sme sa vrátili zo Slnečného,cesta tam z KK 28.7. o8:30 cez Oradea,Turda,prespali sme v Moteli Trafic v Lintesti 3os 27€ s raňajkami.Do Bg obchvatom okolo 10h,nedeľa čiže uplne v pohode.Cestou späť cez Vânătorii Mici,okolo 13h,cesta v pohode,len kratší úsek trochu rozbitý,ale dalo sa,obchvatom mi ukazovalo zdržanie 45min.Prespali sme v Turda,pozreli Salinu a pokračovali.Ziadne väčšie zdržanie nebolo ani cestou tam,ani cestou späť.Hranice tiež bez zdržania,most Ruse tam 3€,späť 2€.Prajem všetkým,ktorí sa ešte len chystajú pohodovú cestu a krásnu dovolenku
dnes sme sa sa vratili zo slnecneho,isli sme cez rumunsko az na obchat bukuresti-zdrzanie nastastie iba cca 20 minut- cesta bez drzania
@flientica my sme boli uz druhy rok mam deti 3,3, a 8 rokov, davame si pauzu v Srbsku v Belehrave v nakupnom centre Usce, najeme sa pobudneme tam tak hodku az 2, deti sa povystieraju, unavia a vecer dame do rana zostatok cesty, soferujeme s manzelom obaja na striedacku. Ta cesta nie taka strasna, da sa to zvladnut v pohode.
Tak uz sme aj my doma,cesta,ruse na 15 minut, na rumunskej strane sme vymakli colnika co isiel pozerat pasy do radu takze hned sme boli,aj ked tam bola celkom sora, obchvat som nesiel takze som to dal na vanatori mici,hranica RO-HU 5 minut,pozerali kufor

@anetta85 Este ako orientacny bod na konci trhov smerom od parkoviska je napodobenina eifelovej veze kde je dole restika.Ked sme boli v Kraneve a vecer nuda tak sme sli na Zlate tam to zije,taka ina atmosfera.