icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

majka9993
13. aug 2018

Vcera o cca o 8:00 sme dorazili do Primorska. Cesta supet, trvala cca 16 hod
Pocasie perfektne.

evelyin
13. aug 2018

@lucann 19 hodin (Obzor-Varna-Ruse-Sibiu-Ramnicu Valcea-Arad-Budapest-BA z toho 3hodiny prestavky,spolu hodina cakania na hraniciach

miro1019
13. aug 2018

@majka9993 Akou trasou ste išli ?

janake
13. aug 2018

@romaska tiež sme išli cez Transalpinu a na Devu. Ale z Oradey do Devy určite nechoďte po E79 cez Beius.......cestu vlani rekonštruovali, nedokončili a nechali tak, nerobia nič a je v hroznom stave. Známi išli z Oradey smer Arad a odbočili na 792A cez Tincu a chválili si. Inak na Turdu je to hlavný ťah, tak možno bude tá Tinca možno lepšia.

janake
13. aug 2018

Inak včera sme sa vrátili a kto má v pláne smer Sinaia - Brašov........min 2 hodinová zápcha (spájajú sa tam dva pruhy do jedného. Známi na ceste do BG tam stáli 4 hodiny. Ak sa dá, vyhnite sa tomuto úseku.

lucann
13. aug 2018

Dakujem. Dajte este niekto kolko hodin aj s prestavkami ste cestovali cez rumunsko. Len pre porovnanie ci na buduce cez RO alebo SRB.

kamka78
13. aug 2018

Zdravím všetkých,zajtra vyrážame smer Bulgaria,trasa je Prešov-Debrecin-Oradea-Arad-Deva-Sibiu-Pitesti-Vanatorii Mici-Ruse-Razgrad-Varna a naša dovolenková destinácia Obzor.Čo hovoríte na túto trasu?

anetta85
13. aug 2018

My sme šťastlivo došli,, je tu super 👍😎🌊☀️ išli sme v piatok,, HU-RO 5minut.zdržanie, RO-BG cca polhodin.zdržanie. došli sme v sob.cca 12h.😉

majka9993
13. aug 2018

@miro1019 ahoj, išli sme z KE, oradea, deva, pitesti, Bukurešť, ruse, shumen, burgas a Primorsko. Cesta super cca 16 hod aj s prestavkami (1 hod)

majka9993
13. aug 2018

@kamka78 teasa super

tritata
13. aug 2018

@lucann my 6 hodin

45kacenka45
14. aug 2018

@kamka78 ahojky presne takto sme išli my ale na slnečné

majomaxo
14. aug 2018

Nechysta sa niekto do hotela Green Paradise Deluxe Apartments?v Primorsku?

gumba
Autor odpoveď zmazal
anetta85
14. aug 2018

Otázočka: bol niekto v Delfínarii vo Varne? Ako je to s lístkami? 🤔 No na nete čítam, že sa dá online kúpiť.........

bg2014
14. aug 2018

@anetta85 ja som bol minuleho roku kupil som priamo na mieste

lucann
14. aug 2018

@tritata 6 hodin??? Letecky? Mozne to je. Moja znama letela z Ke, hodina cesta do Ke, 2 hod. na letisku pred odletom, odlozeny odlet o 5 hod. + hodina let, presun do primorska= 12 hodin od zamknutia dveri bytu na SK do ubytovania v BG. Este 5 hodin a som tam autom + usetrene letenky.

tritata
14. aug 2018

@lucann my sme sli autom

bg2014
14. aug 2018

@tritata boze vy ste ako ju a hele ty si napisala miesto 16 hodin 6h a on to asi nepochopil a preto pisal ze lietadlom

lucann
14. aug 2018

@tritata mne to bolo jasne ze autom, len som zareagoval lebo som chcel, kedze viem ze 6 hod nie je realne. A lietadlom 6 hod nestoji za chvalenie. Akou trasou ste sli? Kolko ste mali prestavky?

tritata
15. aug 2018

@lucann šli sme na Arad,Lugoj,Drobeta Turnu Severin,Vidinsli sme v nedelu bola minimalna premavka a prestavku sme mali 1x

doly7
15. aug 2018

@bg2014 Len na doplnenie a predstavu o ceste.Z Ruse ,auto na odtahovke cez RO klasika stredom cez obchvat Bucutesti,Raminicu Valcea sice sme vyrazali 21,45 hod bg casu z Ruse doma Zilina na druhy den 14.45.Autorizovana odtahovka cez poistku a co som vnimal max rychlost 110 km/hod.

bg2014
15. aug 2018

@doly7 to to asi nezabudnes do konca zivota co?4 dni ist domov

anetta85
15. aug 2018

@mirkapo ako sa volá ten park? Primotski?

doly7
15. aug 2018

@bg2014 Neboj zalozim to do svojho spomienkoveho itinerara aby som nezabudol ,ze nie vsetko je tak ako si predstavujem.

lucann
15. aug 2018

@doly7 velmi zla situacia. Ked takto cestujem len sa modlim, aby sa nic podobne nestalo. Ved mam dost uz len tu cestu a ked niekde zastavym na benzinke a ani vystupit sa neda pre horucavu aby som sa trochu ponatahoval. Radsej len toaleta a ideme dalej. A ked si predstavym este nieco taketo riesit, ani mysliet. Vela ludi takto cestuju aj s malymi detmi, no hrozne take nieco este riesit. Vravim takato cesta nieje pre kazdeho. Kto sa odhodla ist taku dialku autom mal by to byt pomerne psychicky aj fyzicky zdatny clovek, ktory sa dokaze vysporiadat s kazdou situaciou a zvladne v prvom rade odsoferovat taku dialku. Bol som v BG autom 2x tak viem o com pisem. Uz sa tesim o rok. ☺

bg2014
15. aug 2018

@lucann netvrdim ze cesta autom do BG je med lizat ale zase to az tak tragicky nevidim,a stale si ju mozes rozdelit s nejakym prespanim ked uz ide o to,ja som bol teraz autom 5x a zakazdym sa mi ta cesta paci viac a viac, a mne pre istotu odisiel kompresor klimy takze uz viem aj ako to je ked mas po ceste domov 32 stupnov a pot ti steka az za nechty na nohach,prezili sme kompresor vymeneny a uz sa tesim na buduci rok🙂

mirkapo
15. aug 2018

@anetta85 myslis vo Varne detsky kut v morskej gradine? nie som v obraze tak neviem o com sme pisali 🙂

mirkapo
15. aug 2018

@anetta85 na obrazku, tam kde je Varna Zoo ( cervena 2) je aj delfinarium, a tam kde pisu Primorsky park je pamatnik, pojdete dole peso po asfalte a tam ako je modra bodka je verejne ihrisko a cervena 1 je ten park, je to blizsie pri sebe ako to vyzera na mape. cervena 3 je vojenske muzeum, tam sa plati 4leva na dospeleho, deti mali zdarma ( ale neviem do akeho veku, da sa ist pozriet do vnutra aj vonku) ale to muzeum vidno z chodnika, tak by ste nechceli ist dnu. medzi 1a 3 mas centrum mesta.

doly7
15. aug 2018

@lucann Pozri sme doma a nastastie len dvaja dospely deti uz chodia same a tiez zabludia do BG.Stalo sa za tie roky.Vyrazili sme v piatok popoludni a dorazili v utorok 14.45.Nekonecny pribeh ale dalo sa.Psychika dostala zabrat,ale co uz.Ako som uz pisal bez poistky sa na dovolenku uz urcite nedam.Mam ju kazdy rok a teraz som to ocenil.