Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
ahojte mátie niekto link na web camery z bulharsko srbskych hranic?
@janake na mojej trase cakas na hranici cca 10 minut ak je vela aut......hihihi....
Stale mam jedno volne miesto v aute do primorska...datum premna nieje podstatny
Ahojte, viete mi poradiť ako sa dostať z Rozske na Rozske 2? Vďaka
Ahojte ide niekto do Bulharska 28.7.2019? Ideálne ces Srbsko. Radi by sme sa pridali / iba cesta /. Sme 4 členná rodinka z východu
Ahojte my ideme tento rok do BULHARSKA uz 6krat autom vzdy sme chodili cez SRBSKO prazdne cesty ale naposledy sa nam stalo ze sme cakali madarsko -srbskom prechode 3hodiny cca ,tak Vás poprosim o radu ci mate niejake skusenosti z iným prechodom napriklad tompa -ci je tam niejake obmedzenie sviatok ,vikend (som pocul že niektore prechody nie su otvorene non-stop neviem ci to je pravda)
@branoazden vobec netusim o com to pises
Ahoj si nepísal nič o cennách čo sa týka ubytovania či sa dá zohnat?
@branoazden o cenách nie iba som komusi som písal koľko platím ja za hotel ,
@branoazden Ano bavili sme sa o cenach a ako si podotkol toto su mozno akciove ceny mimo sezony myslim hlavnej a hlavne bez dopravy a asi poistenia.Skus najst all na 9 noci v 3 az 4 hviezdickovom hoteli v sezone za 120 eur.Nechcem vyvolat hadku ani si nic dokazovat ,ale v sezone mas problem za tu cenu najst vobec ubytko a nie este all.
Ahojte, pred pár rokmi sme boli v Primorsku (ale letecky), "lámem" môjho muža na cestu autom, lenže on už kúpil dovolenku do Chorvátska. A tak som rozmýšľala, či by sa to dalo spojiť. Je tu medzi vami niekto, kto niečo takéto už absolvoval? Ďakujem 🙂
Doly7 dobry den, ano jasne, že je to bez dopravy, čiže doprava individualna, neviem čo je u Vas sezona, ale tak 15.06 do 30.06. A potom 28.08 do 15.09 sa da kupit za tie cenny,stalo sa uz ale vynimocne ze bolo 1jula do 12jula za take cenny
@branoazden Nechcem polemizovat o tom co je sezona,ale jun ani september to nie je.Top sezona je prelom leta kedy aj pocasie zvykne byt ustalene.Mna len zaujalo to,ze vlastne za 9 noci aj so stravou vo forme all platite 120 eur.Ak je to tak potom je to fakt dobra cena.

Kto chodíte autom cez Srbsko.......ktorý hraničný prechod použiť, aby sme sa vyhli zápcham? Rady, potrehy?