icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

janake
2. apr 2019

Kto chodíte autom cez Srbsko.......ktorý hraničný prechod použiť, aby sme sa vyhli zápcham? Rady, potrehy?

doly7
2. apr 2019

@janake Tak to je otazka pre kuzelnika.Neda sa to takto zhodnotit Srbsko je loteria a hlavne nacasovanie.Mozete prejst plynule a cakat aj 5-6 hodin.Preto volim aj prechod RO.Je to o skusennostiach a v Srbsku o stasti a termine.Turci su nevyspytatelny a hlavne drzi a neprijemny.

nera738
Odpoveď bola odstránená
tritata
2. apr 2019

ahojte mátie niekto link na web camery z bulharsko srbskych hranic?

tritata
3. apr 2019

@bg2014 vdaka 🙂

janake
3. apr 2019

@nera738 pre nás bude najlepšia Tompa......a čo na srbsko-bulharskej hranici......tam problémy niesú?

nera738
Odpoveď bola odstránená
janake
5. apr 2019

@nera738 boli sme tam......je to krásne, len určite sa vyhnite víkendu.....vtedy sme tam chytili strašnú zápchu

nera738
Odpoveď bola odstránená
janake
6. apr 2019

Tú zápchu som myslela na Transfagarasane. Išli sme tadiaľ v sobotu a boli strašné zápchy.
@nera738

simone263337
7. apr 2019

@janake na mojej trase cakas na hranici cca 10 minut ak je vela aut......hihihi....

simone263337
7. apr 2019

Stale mam jedno volne miesto v aute do primorska...datum premna nieje podstatny

llavenderr
10. apr 2019

Ahojte, viete mi poradiť ako sa dostať z Rozske na Rozske 2? Vďaka

nera738
Odpoveď bola odstránená
storia
25. apr 2019

Ahojte ide niekto do Bulharska 28.7.2019? Ideálne ces Srbsko. Radi by sme sa pridali / iba cesta /. Sme 4 členná rodinka z východu

abdg
25. apr 2019

@storia My ideme 28.07. z BJ ,ale cez Rmunsko. Siedmykrát po sebe...

storia
26. apr 2019

@abdg
Fakt? My sme tiež z Bj. By som sa dohodla ešte s manželom či by cez Rumunsko nechcel. Dakujem pekne

doly7
26. apr 2019

@storia Asi by som to zvazil ved pre Vas z vychodu je idealnejsie rumunsko ako srbsko a idete v strede sezony,ale je to na Vas.Srbsko byva loteria a hra s casom.

branoazden
26. apr 2019

Ahojte my ideme tento rok do BULHARSKA uz 6krat autom vzdy sme chodili cez SRBSKO prazdne cesty ale naposledy sa nam stalo ze sme cakali madarsko -srbskom prechode 3hodiny cca ,tak Vás poprosim o radu ci mate niejake skusenosti z iným prechodom napriklad tompa -ci je tam niejake obmedzenie sviatok ,vikend (som pocul že niektore prechody nie su otvorene non-stop neviem ci to je pravda)

branoazden
Autor odpoveď zmazal
branoazden
26. apr 2019

@bg2014
@doly7 MY sme za osobu na 9noci10dní all inclusive- chodime najmenej na 9 noci dali vzdy na osobu max 120euro to bol bud 3 alebo 4 hviezdickovy hotel ,ale za takuto cenu su to vypredaje,bud to musi byt prelom mesiacov 26.06. - 05.07., 10 dní/9 nocí
31.08- 11.09

bg2014
26. apr 2019

@branoazden vobec netusim o com to pises

branoazden
26. apr 2019

Ahoj si nepísal nič o cennách čo sa týka ubytovania či sa dá zohnat?

bg2014
26. apr 2019

@branoazden o cenách nie iba som komusi som písal koľko platím ja za hotel ,

doly7
29. apr 2019

@branoazden Ano bavili sme sa o cenach a ako si podotkol toto su mozno akciove ceny mimo sezony myslim hlavnej a hlavne bez dopravy a asi poistenia.Skus najst all na 9 noci v 3 az 4 hviezdickovom hoteli v sezone za 120 eur.Nechcem vyvolat hadku ani si nic dokazovat ,ale v sezone mas problem za tu cenu najst vobec ubytko a nie este all.

sisasu
3. máj 2019

Ahojte, pred pár rokmi sme boli v Primorsku (ale letecky), "lámem" môjho muža na cestu autom, lenže on už kúpil dovolenku do Chorvátska. A tak som rozmýšľala, či by sa to dalo spojiť. Je tu medzi vami niekto, kto niečo takéto už absolvoval? Ďakujem 🙂

branoazden
Autor odpoveď zmazal
branoazden
3. máj 2019

Doly7 dobry den, ano jasne, že je to bez dopravy, čiže doprava individualna, neviem čo je u Vas sezona, ale tak 15.06 do 30.06. A potom 28.08 do 15.09 sa da kupit za tie cenny,stalo sa uz ale vynimocne ze bolo 1jula do 12jula za take cenny

doly7
3. máj 2019

@branoazden Nechcem polemizovat o tom co je sezona,ale jun ani september to nie je.Top sezona je prelom leta kedy aj pocasie zvykne byt ustalene.Mna len zaujalo to,ze vlastne za 9 noci aj so stravou vo forme all platite 120 eur.Ak je to tak potom je to fakt dobra cena.