icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

lucann
2. júl 2019

@romantt tiez kalotina, cez tyzden v poho ale konec tyzdna a vikend si pozri na kameru. Najhorsie druha polovica jula. Je to brutal. Radsej 30 cez dedinu v RO.

tunde1978
2. júl 2019

@bg2014 ako som písala zatiaľ po iné roky žiadny problém, ale presne ako píšeš nech mu tých 5€ padne na úžitok 😃

wieruska1
2. júl 2019

Uz 4 roky sa presviecam ze to dam autom 🙂 a kazdy rok si kupim letenky, auto prenajmem, ponadavam ako sa mi to predrazilo - z pravidla chodime na 6 tyzdnov - a opat sa presviecam ze ten dalsi pojdem autom 😂 takze buduci rok tras sa, snad opat nepodlahnem strachu- sama+ 3-4 deti

bg2014
2. júl 2019

@wieruska1 tak drzim prsty🙂

lenka_eli
2. júl 2019

Bulharská vignetka sa už dá kúpiť aj z domu cez stránku https://www.bgtoll.bg/en/ takže netreba kupovať na žiadnych divných benzínkach 🙂
Všetkým prajem šťastnú cestu a krásnu dovolenku! 🚗 🍀

romantt
2. júl 2019

@lucann Sledujem kameru, ale našťastie do BG idem vo štvrtok a späť 29.7. to je v pondelok. Tak snáď to bude aj tento rok v pohode. 🙂

romantt
2. júl 2019

@lenka_eli Mám v záložkách inú stránku na kúpu Bulharskej dialničnej známky, ale tuším táto Tvoje je lepšia 🙂 https://evinetka.bg/

lucann
2. júl 2019

@romantt drzim prsty hlavne cestou tam. Naspät by mala byt pohoda.

lucann
3. júl 2019

Neviete kde je na zlatych pieskoch strazene parkovanie?

bg2014
3. júl 2019

@lucann neviem ci bolo strazene ale som platil a bola tam rampa a ked som vychadzal musel som ukazovat listok,

bg2014
3. júl 2019

@lucann nasiel som tu som parkoval az pri mori
https://www.google.sk/maps/@43.2782843,28.04282...

bg2014
Autor odpoveď zmazal
bg2014
Autor odpoveď zmazal
jajajajka
3. júl 2019

Ahoj my ked ame boli mali ja a sesternica a bratranec rodici nas zobrali do bulharsk na aute asi 3 krat bolo to super idete po tuneloch my sme zvycajne isli vzdy v noci a to je len hodina cez tunely rôzne je to pekny zazitok . Kludne chod . Potom sme isli na aute do bulharska estw ked som bola velka a mala som maleho brata a znasal to auoer mal rok 🙂 uplna pohodicka . Naozaj 🙂 a potom sme isli do bulharska lietadlom a dvakrat busom a to uz bolo zle :D to by som uz viac neala preplneny autobus teplo ...a tak .cudzi ludia ..a lietadlo moj strach z vysok hovori za vsetko . 🙂

lucann
4. júl 2019

@bg2014 cert do toho ked ukradnu, poistenie mam. Nastvalo by ma skor nejake poskodenie.

bg2014
4. júl 2019

@lucann auta sa kradnú všade ,hlavne prémiové značky,a viac potom asi vw Group, s poškodenim je to tak isto,do bg môžeš ísť presne z takými obavami ako keď ideš u nás trebárs pred Tesco,tiež ti ho môžu ukradnúť alebo poskodit

lenulkalp
Autor odpoveď zmazal
bg2014
4. júl 2019

@lucann kedy to vlastne odchádzaš,?

lucann
4. júl 2019

@bg2014 mam tam ubytko od 12.7. ale pojdeme mozno uz pondelok, booknem nejake ubytko skor nech sme dlhsie

lucann
4. júl 2019

@bg2014 ukradnut aj poskodit mozu vsade, len akurat ked si pred teskom tak ponadavas a pojdes domov peso. V zahranici prides o nervy, proste neporovnatelne viac stsrosti a pokazena dovolenka.

bg2014
4. júl 2019

@lucann no ale to dobrodružstvo 😀😃

bg2014
Autor odpoveď zmazal
bg2014
4. júl 2019

@lucann kadiaľ si sa vlastne rozhodol ísť

bg2014
4. júl 2019

@lucann keď sa dá byť dlhšia a sú na to prostriedky treba využiť,lebo potom zase až o rok

lucann
4. júl 2019

@bg2014 2 tyzdne mozem. Urcite cez RO, z vychodu co najkratsie. Ty kedy ides a kam?

bg2014
4. júl 2019

@lucann ja vyrazam 13.7.najprv do obzoru, potom primorsko

lucann
4. júl 2019

@bg2014 pozeram ze parkovanie v Z.Pieskoch nie je lacna zalezitost, 6-8€ hocikde. V primorsku ked porovnam to bolo super casto aj zadarmo.

bg2014
4. júl 2019

@lucann tak piesky sú drahšie,a z parkovaním v prímorskú som zvedavý ako bude,pri hmojom hotely ma majiteľ 5 miest ale niekedy nevida a musím parkovať oproti hotelu na chodníku

bg2014
4. júl 2019

@lucann a od minulého roku sú už po zemi na tých miestach kde sa parkuje čísla takže keď tam chces parkovať treba ísť nahlásiť to číslo a dĺžku pobytu a vyplatiť len som zabudol že kde😀😃😄😁