Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

Ahojte,
nejak je tu ticho na fore
Mate uz niekto rezervovany pobyt v BG? My este stale cakame lebo sa nechceme dat ockovat astrou, tak bud pfizer alebo snad zmiernia podmienky.
@kiralyz rezervaciu mam ustnu ale isto tam pojdem aj ked budu nejake restrikcie, ockovanie mam, prekonal som civid tak nevidim problem
@simone263337 uz aj my mame za sebou prveho pfizera tak stihame aj druheho v pohode a leto bude zase v primorsku 🙂
Chlapi, co chodite auto. Neporadite mi? Idem.cez Srbsko. To mam po Nis prejatdene pravidelne. Nehake prekvapka ktore by ma.mohli postihnut medzi Nisom a Burgasom? Idem 28.5
Mame rezervovane Pomorie od 17.7. do 31.7. doteraz vzdy cez rumunsko, tento rok zvazujeme cez srbsko s prespanim niekde. Mate tip ? Neviem ci rozdelit casovo na dva rovnake useky. Rumunsko sme vzdy dali na jeden zatah.
cez srb sme nikdy nesli ale ked ste dali cez rumunsko na jeden zatah tak cez srb je cesta rychlejsia, skoro stale po dialnici, len neviem, ci v tom termine nepojdu aj turci, lebo to budete cakat na hraniciach dlho
ahojte milovnici Čierneho mora, konecne je pomaly ale isto covid na ustupe a kto hladate ubytovanie blizko plaze, napiste mi spravu alebo na mail: mamina42@azet. sk
tak potvrdeny termin v praci..15 augusta az 1 september ak by mal niekto zaujem pripojit sa...ciel Primorsko ak treba ubytko zabezpecim, cesta Košice,Szeged,Arad,Vidin,Sofia,Burgas
Ponukam volne sedadlo v aute. Termin 15 august smer primorsko ,navrat cca 1 sept. Plus minus 2 dni.
Ubytko viem zabezpecit
Ahojte, letím do Burgasu teraz v sobotu, manžel prijde autom s deťmi ďalšiu sobotu, budeme tam do cca septembra ja možno i október podľa počasia. Ak bude niekto potrebovať s niečím pomôcť poradiť píšte 😊pekne leto a šťastnú cestu a neváhajte, choďte k moru🇧🇬🚤🏖️🪂
@bulharkaneli Odkial letite, cim a kolko to teraz stoji? pekne leto prajem
Ešte takáto drobnosť ak si myslíte že poviete v Bg že ste očkovaní a budú všetci Heppy tak nie, taxikár co ma bežné vozí mi povedal ze domáci sa boja ockovanych a majú radšej testovaných. Tak moc s tým tam neoperovat. Oni vo všeobecnosti sa bežní ľudia tam ne očkuju a moc neveria tomu a niektorí odmietaju vziať do taxíka ockovanych. Nechcem tu rozprudit diskusiu na túto tému iba informujem správy zo včera.
@eeffka Bratislava burgas ryanair
@bulharkaneli ja taxík nepotrebujem idem svojim autom a Bulhary budú radi keď tam niekto príde aj očkovaní už budú vítaný
@maross67 tiez si myslim vlani som videl v primorsku len dve ceske a tri slovenske auta. aj u nas v hoteli bolo niekolko izieb prazdnych, tak si myslim ze budu radi ked tam dojde viac ludi. aj ked vlani bolo na plazi super nemuseli sme miesto hladat. A na ockoanie sa asi nikto tam nebude pytat podla mna
@mayca20 my sme boli pred dvoma rokmi. Nechoďte cez pracovne dni to je veľa kamiónov. Cesty sú tam dobre len niekde ešte staré rozbite no celkovo je to lepšie skončí nás. Myslím hlavne Rumunsko. My sme sli cez Rumunsko okolo rieky Olt čo je rieka ktorá ide 100km pomedzi Karpaty. Zaradíte sa tam za nejaké auto a odporúčam nepredbiehať len ist. Ide sa asi 80 tkou. Potom je stúpanie tam bola nejaká zápcha a potom klesnete to Pitešti a po diaľnici do Bukurešti. Odporúčam dve noci v Bukurešti a jeden deň si tam pozrieť pamiatky aj ten Cauceskov parlament. A potom ďalej do Bulharska cez hraničný prechod Russypusse. To už ide rýchlo. Môžete ist aj cez Srbsko ale to nemám skúsenosť. Rumunsko je krásne.
Tento rok chceme prvý krát prespať na ceste v Rumusku. Má niekto typ na prespanie niekde okolo Pitesti?