icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

macik151
20. júl 2016

Dna 22.7.2016 cca 9:00 odchadzame do Primorska neprida sa niekto Žiar nad Hronom 🙂 🙂

mokon
20. júl 2016

@laurita285 môžem sa opýtať kadiaľ ste išli - Rumunsko či Srbsko a o ktorej ste vyrážali domov, teda či ste išli ráno alebo večer. Ďakujem

kosicanka1
20. júl 2016

Ahojte, pozdravujem z Obzoru. Cesta v pohode. Z kosic cez srbsko. Na hu-srb hranici pol hodina. Na srb-bulh hranici 1hodina. Za tunelom za sofiou merali rychlost - za padesaaaat 😡. Polooblacno pofukuje, v noci treba svetrik, velke vlny dnes boli. Dovi

lubino162
20. júl 2016

Ide niekto v nedeľu 24.7.na Slnečné pobrežie -Sveti Vlas?

veaaa
20. júl 2016

necitala som diskus od zaciatku...moja otazka znie: aky je rozdiel v cene ist vmna vlastnu past/cestovka? Pozerala som cestovku last min letecky primorsko 400€=10dni,kolko by to bolo druhym sposobom?

drak23
21. júl 2016

@veaaa podľa toho koľko osôb, ale400 eur osoba letecky, je dobrá cena al je to už aj s letenkou, ináč ja som last minúte autom 2+1, 480 eur bez stravy

drak23
21. júl 2016

@veaaa ale to už mám aj s dcérou, ubytovanie stalo 218 Eur

bg2014
21. júl 2016

drak no uz som tu akurat kecam s marcelom

vivi68
21. júl 2016

Ahojte, ideme o 3 tyzdne smer Primorsko autom. Uz sme raz boli v bulharsku autom pred cca 7-8 rokmi, ale to je uz davno a moc si cestu nepamatame ☹ Preto by som potrebovala par info od tych co chodite pravidelne, alebo ste tento rok uz boli. Hlavne ohladom dialnicnych poplatkov. V madarsku je dialnicna znamka, kupuje sa na benzinke, to vieme. ale ako funguju dialnice v srbsku a bulahrsku? tiez sa kupuje znamky na benzinkach? zaplatime bezproblemov kartou alebo eurami? ci radsej si vymenit ich peniaze? dakujem

bulharkaneli
21. júl 2016

ahojte, oznamujem ešte par volných terminov do Bulharska.
Apartmán 2+1 od 45 eur/noc za apt volný od 31 jula do 14 augusta
Apartman 2+2 od 50 eur/noc za apt. volný od 11.augusta
Apartmán 4+2 od 78 eur/noc volný od 9 augusta
Apartman 2+ 2 volný od 1 do 11 augusta
pozdravujem z Obzoru 🙂

luckagu
21. júl 2016

@vivi68 Ahoj v madarsku dialnična na benzínke, srbsko sa plati mýto asi na troch miestach v pohode eurami alebo kartou, a bulharsko znamka na benzínke tiež kartou v pohode.

drak23
21. júl 2016

@bg2014 pekné od teba, čakám na pláži

natanell
21. júl 2016

Dnes som konecne videla slovenske auto ktore pravdepodobne este len doslo na dovolenku do primorska,stalo pod nasim balkonom hladali ubytko HE znacka zlte auto,,pozdreavujem uzite si dovolenku☺☺☺🌞🌞🌞🌞

bg2014
23. júl 2016

@drak23 bol som tam vcera a nebol si tam

bg2014
23. júl 2016

@drak23 zajtra pridem

drak23
23. júl 2016

@bg2014 ja chodím až okolo 14.00 a včera som bol chorý, mal som žalúdočné problémy, asi vieš Z čoho.

bg2014
23. júl 2016

@drak23 ok.pridem po14 tej

natinecka
23. júl 2016

Piatok hranica Srbsko- Bulharsko 8:50.....cakali sme 2,5 hodiny...

natanell
24. júl 2016

Poslusne hlaaasim stastny prichod do Nr ,,vyrazili sme z Primorska v sobotu rano cca 9.00 ,cesty sa dali neboli az take zapchy,sme ho valili vyzeralo to ze to dame za 15 h ale ked sme dorazili na srbsko-madarske hranice skoro nas kleplo😱😱😱😱cistyy chaos,panika.3 hodiny sme sa posuvali voon z hraniic ,,,na Budapest...faakt hroza ale to na oboch stranach bolo ....cize sme dorazili domov 03.15...
Pozdravujeem dovolenkaarov uzitee si to tam este☺☺☺

bulharkaneli
24. júl 2016

presne tak cestovať v strede leta do Bulharska neni najlepšie riešenie v juni a cca do 6 jula a potom až po 10 augusta je to v pohode. ja osobne sa vyhýbam cestovaniu autom v čase medzi 5-6.7 a do 10.8.

rasku
24. júl 2016

Ahojte. Najprv zazitky s cesty do BLG. Z KE sme vyrazili o 0,01 hod 21eho7. Bola streda, rano. Preto minutka po polnoci, aby ste si to neplietli. Madarsko v pohode, Miskolc a smer Debrecen. Mali sme smolu, lebo 45km pred Miskolcom sme sa dostali do kolony, nadrozmerny naklad. Tam sme stratili min 45min. Treba si davat pozor, subezne s hlavnou cestou je aj dialnica - a naopak. Hranica smer Oradea v pohode, 5 min. Odporucam, ist na obchvad mesta, cesta pre kamiony. Cez mesto je to trapenie - vela semaforov. Dalsia cesta na Cluj Napoca, Turda, Sebes, Sibiu, Pitesti, Giurgiu... Rumunsko v podstate bez dialnic. Co aj bolo, tak malo. Velke zdrzania v dedinach a malych mestach, kde jeden prechod pre chodcov dokaze urobit 2km kolonu. Pozor na strelcov, zavrete zakruty a plne ciary - to je rumunska specialitka. Mozno som sa mal pustit az na Bukurest a do Giurgiu ist lepsou / kvalitnejsou/ cestou. Ta moja bola cez dediny, prazdna, ale rozbita. Prechod do Ruse, cez most - kuuurva dlho. Maju tam bordel, som stratil hodinu. A pozor, radsej platit euro a v hotovosti. Maju tendenciu, ocistit ta, ked vytiahnes inu menu. Na mna to skusali. V Ruse sa treba hned za hranicou pustit na Varnu. Vyvedie ta to obchvatom, mimo centrum. Ja so mal tu cesť, ze centrum 🙂 Kupil som vinetku a jedna nadhera. Smer Burgas. Na Razgrad, Sumen, Veselicovo, jedna paradicka. Priemer 100/h. Az zrazu, kurva nepametam, lebo sa to stalo zrazu, zo slusnej cesty a fajn asfaltu, zrazu šotolina. 15 km piesok ,ktory vosiel vsade..uplne. Az do Aytosu. Potom sice po tme, aj v meste a Burgase v meste po tme, ale stastlivo, az do Pomoria. Dorazili sme v stredu , 22,08 hod bulharskeho casu. Cesta 21 hod, 4 kratke prestavky, s jednym tankovanim. Inak,keby to bolo este raz, BGL by som to skusil od Sumenu na Varnu a potom, na juh popri mori, az do Pomoria. Inak... Moj vykon. Cca 1280 km, priemer 64 km/hod a 4,7 l/100 km. Dve deti 5 a 8 a jedna bohovska manzelka, ktora navigovala 🙂 Naspäť idem a skusimcez SRB. Startujem v nedelu, rano o 9,00 hod bul, casu,smer Sofia. Ked mate nejake odporucania,buem rad a dam si poradit. Dakujem Ras

bulharkaneli
24. júl 2016

určite cez SRB -su tam prevažne dalnice, cela cesta Burgas -BA je cca 15 hod.a ak ide niekto predsa tiež cez RO do Bg samozrejme ze na Varnu a potom dole na Burgas -inak nechodte. Taktiež pozor z Burgasu na Sofiu aby ste nešli cez hory-držte sa cesty na Plovdiv-teda dalnica a potom na Sofiu inak Vas moze tahať na Sofiu cez stred Bg-teda hory a to je čistý pruser zvlášť ak mate nízky podvozok. My mame XTrial a to je dosť vysoke auto a neskúšame Bg mimo diaľnice a cesty 1 triedy.
pozdravujem a šťastnú cestu.

bg2014
24. júl 2016

@rasku trebalo zobrat navigaciu manzelka mala spat. 🙂 a neviem ale oradea cez mesto v stredu o pol 5 ,trvalo to asi 15 minut nic tazkeho,cesta v pohode,no to v podstate bez dialnic co hovoris je asi 150 km ruse trocha chaos na moste zdrzanie 1 hodina,a potom uz pohodicka len zo sumenu ides na karnobat a dialnicu na burgas a nie na ajtos

bg2014
24. júl 2016

@bg2014 cesta ,2 x tankovacka,2x male obcerstvenie,+1hodina most ruse spolu 17 hodin

vivi68
24. júl 2016

@rasku potom daj info cesty spat cez Srbsko, nas to caka o 2,5 tyzdna

kamilita25
24. júl 2016

My vyrážame zajtra poobede smer Primorsko, v urorok tam dúfam šťastne budeme a ešte pred vybalením dame prvé pivko na pláži Už sa veľmi tešíme Ideme cez Srbsko Pekne nás tam počkajte...

cukroska
25. júl 2016

Opytam sa bol niekto teraz v Primorsku hotel comlex chernomorets prosim recenzie.Dakujem

cukroska
25. júl 2016

@natanell my sme tak pred rokom čakali na srbsko maďarských v 3km kolóne 10h.a v aute teplota 45.st. :o zvládli sme to, pri našich cestovateľských zážitkoch prvý krát,ale neodradilo nás to 🙂

bg2014
25. júl 2016

@drak23 daj potom vediet ako si obstal na ruse,aby som vedel kedy vyrazit domov,

natanell
25. júl 2016

Dnes uz realita domka na SK aleee bolo supeeeer,,urcite este navstivime Primorsko🍸🍸🍸🍷🍹🍹🍹🌞🌞🌞🌞🌞