Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
tankovanie v srbsku, ano alebo radsej nie a tankovat az v bulharsku?
My sme dotankovavali v Srbsku na OMV a potom za Sofiou tusim tiez na OMV, alebo na Shell -musim sa spytat manzela. Stale tak tankujeme, len na velkych pumpach.
@inull5 určite si to tam užijete, Slnečné pobrežie je krásne. Mz sme tam strávili 11 dní a nemôžem povedať nič zlé. Na útoky nemyslí, nemyslím, že by tam niečo hrozilo.... Strava je tam rôznorodá, čiže určite si vyberieš, čo ti bude chutiť a hlavne kde.... juj, hneď by som šla späť....
@kamilita25 fúha, aspoň viem, že do Prímorska nie....ešteže my sme mali na Slnečnom
len dobré skúseností
@martinella1 dakujem.mne stačí aj zelenina😃a malemu nejakú stravu beriem pretože na tu uňho musím dávať pozor a musím vedieť čo papa. Dakujem pekne😃
Zdravím, 25.08.2016 cestujeme autom do BG - Sozopol s prenocovaním v Sofii - nepridá sa niekto ? - som síce profi-vodič, idem už 4-krát, ale viacerým je veselšie (zásadne jazdíme cez deň 🙂 - v noci sa má spať, alebo... 😉
nik nejde do Bulharska 31.8.-1.9.? 🙂
nejde niekto buduci tyzden do Bulharska autom? boli sme tam uz autom ale viacerym je veselsie 🙂
@msat67 Dalo by sa polemizovat o jazde v noci.Aj noc ma svoju moc.Uz dlho jazdime na noc a v pripade ,ze sa striedate je to celkom fajn.Menej aut,plynulejsi presun,prace na ceste sa vacsinou realizuju cez den,ak su va ute deti vacsinou spia atd....Samozrejme nocna unava sa tazko prekonava.Taktiez su zastancovia presunu pocas tyzdna ja napr volim vzdy vikend a osvedcilo sa mi to.Ale to je asi vec nazoru a skusenosti ktore pocas rokov nadobudnes.Tiez zvazujem buduci rok v Rumunsku prespat.Este otazka,ako to je s pocasim a sluzbami na konci sezony a po nej.September je uz dost pokrocila doba na dovolenku v Bulharsku.
Ahojte, vcera sme sli zo SR, cesty paradne, prazdne, jedine na srbsko-bulharskych hraniciach sme stali cca hodinu, bo vypli jeden pruh a slo sa z dvoch do jedneho. inac cesta super. Sice pocasie dnes nanic, zima, ale od zajtra sama vycasit
@doly7 ...asi "sviatočný vodič" - ja jazdím cca 500 - 800 km denne čiže 10 - 15 000 km t.j. 120 - 150 000 km ročne - o nočných jazdách viem svoje. a preto sa im snažím vyhýbať... Deti mám už dospelé... V noci treba spať, alebo venovať sa príjemnejším činnostiam ako čumiet za volantom do tmy...noc má svoju moc, neoklames ju...tá únava po prejdenej noci nestojí za to...BA-Sofia cez deň, večer hotel Sofia, prechádzka v centre, večera, pivko, ráno hotelové raňajky, odchod cca o 10.00 a príchod do Sozopolu cca16.00 svieži, vysmiaty...
@msat67 Nuz kazdy sa zivime inym a tym padom,ze najazdis denne 500-800 km urcite vies svoje.Pre Teba budu asi vsetci sviatocny vodici co neurobia Tvoje kilometre.Ako som pisal o tom by sa dalo polemizovat a su ludia ktorym vyslovene jazda v noci vyhovuje.Dakujem za vysvetlenie ake su Rumunske cesty uz nejaky rok po nich jazdim.Trocha si ma predbehol lebo prave buduci rok planujem to prespatie v rumunsku a navstevu Branu a solnej jaskyne v Turde.Tento rok ma zaskocil transfargas,totalne upchaty a cesta pod vrcholom asi styri kilometre, isli sme to cez dve hodiny.Toho nocneho volantu mas asi dost ked sa tym zivis.Ja to mam mozno dva krat do roka tak,ze si to uzijem aj nocou.Tiez mam deti dospele a je to len na kazdom z nas ako sa rozhodne,preto nezavrhujem ani dennu ani nocnu jazdu.Az sa Ti cudujem,ze nechodis letecky ked mas tolke kilometre odkrutene a neprenechas to nam chudakom sviatocnym vodicom bez skusenosti.Chodis z BA na Sofiu ja na Giurgiu-Ruse stredom Rumunska.Asi tahas cez Srbsko co zasa ja nemusim.Ta dialnica je pre mna monotonna a nevyhovuje mi.Radsej si uzijem cestou spat rumunsko cez den ked tam idem v noci.No nic v pohode kazdy mame svoj system.Tak vela stastnych kilometrova este raz dakujem za radu.
@msat67 A este dovetok k cistote Bucuresti,mozno centrum,isiel si obchvatom Bucuresti?Aj to je Bucurest a nemal som ten pocit.Doslova,co je za plotom nie je moje.Ale pri Tvojich skusenostiach to urcite poznas.Chodim do BG uz 20 rokov a poviem Ti na rovinu,ze ist v tandeme s nejakym inym autom by som urcite nevolil.Snad len styl technicka podpora.Ideme kazdy zvlast s nejakym odstupom a sme na telefone v pripade potreby.Jazda vo dvojici,alebo trojici je dost unavna a stale sa sustredujes na to aby si nestratil auto pred sebou ,alebo za sebou,ale to urcite ako profik vies ako sa ide v kolone,podla mna o nicom.To ma len tak napadlo ked si hladal niekoho do tandemu a v septembri.
@lilienka2014 ahoj, my ideme 23.8. Autom do Bulharska, sunny beach cez RO. nejdete nahodou aj Vy ten den?
@kamilita25 , Presne, aj my sme tak fotili .... 😀 Dokonca sa prechádzalo okolo parkoviska v centre a chceli sme tam zastať, že čo to popozeráme, ale žiaľ najstarší nesúhlasil, tak sme išli ďalej. No a cestou späť sme mali kultúrne pamiatky aj s "historickým výkladom" nášho juniora, cez nejakú apku 😀 😀 Takže cestu sme si fakt užívali naplno. 🙂
ahojte cestujem s rodinou 21.8...nie som rozhodnutý či cez SRB alebo RO...cestuje niekto v tom čase ?
@jardomi ...Škoda - nedá sa ...25.08. máme rezervovaný hotel v Sofii, potom som 4 dni v Sozopole, 2 dni vo Varne a 1 deň v Plovdive. Na záver 1 deň v Sofii a asi aj 1 deň v Budapešti... taká malá pracovná dovolenka 🙂 😉 už štvrtý krát tento rok...medzitým ešte Karlovo v Údolí ruží.... do BG idem cez Srbsko - je to síce nezáživné, ale najrýchlejšie...nevidíš tam nič., nič, nič... späť idem cez Rumunsko, veziem tovar - ružová kozmetika, olej... - zo Sofie na most do Vidimu nič moc cesta, a RO tiež nič extra samá dedina až po Temešvár, potom už len diaľnica až do BA.... pozri www.udolieruzi.sk, nájdeš nás na Mickiewiczovej 3 v BA...
@miro1019 ....cez Srbsko - je to síce nezáživné, ale najrýchlejšie...nevidíš tam nič., nič, nič... späť ja idem cez Rumunsko,- zo Sofie na most do Vidimu nič moc cesta - tankodrom... a RO tiež nič extra samá dedina až po Temešvár,aspoň asfalt nový... potom už len diaľnica až do BA....tento rok som to už absolvoval 3-krát...
My sme boli už aj autom v Bulharsku aj letecky, ale poviem Vám že tá cesta autom bola ako za trest. Išli sme asi 23 hodín a keď si zoberiem že lietadlom sme tam za hodinku a pol, tak už ani neriešim auto. Už by som tak nešla

ahojte, koncom leta letime do bulharska na taku babsku dovolenku, idú aj deti, aj maminy. ideme na slnečné pobrežie. čítam tu všeličo ohľadom stravy a ubytka, v podstate mi to je jedno, nie som náročná. skôr ma zaujíma info ohľadom bezpečnosti..počuli ste že bz niečo v bulharsku hrozilo, co sa týka nejakých utokov?