Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
My uz 3 roky objednávame cez booking.com a zatiaĺ sme boli spokojni
@jardomi my tiež chodíme všade cez booking.com maďarsko, bulharsko, tento rok albánsko....každé ubytovanie má nejaké recenzie tak to si prečítame, zhodnotíme a ideme. Zatiaľ bolo všetko super, dokonca, keď sme mali s jedným ubytovaním v BG problém /nevedeli sme nájsť cestovku, do ktorej sme mali ísť po kľúče od apartmánu/ tak sme im volali a hneď pomáhali.....
@bulharkaneli Byala pekná, ale sa tam človek nachodí hore dole....pre mňa už nikdy...aj keď pláž je nádherná....
Záleží ako ďaleko ste boli ubytovaní od pláže 🙂 Naš apt.je 30m od pláže takže super a pláž je jedna z najkrajších v BG
@bulharkaneli nezáleží, lebo aj ku pláži sa šlape pekne a keď sa človek chce večer prejsť po obchodíkoch tak s troma deťmi unavenými po celodennom kúpaní to je o držku...
Dakujem Vam vsetkym za radu. Uz som objednal cez booking. Konkretne apartman v hotely Garden Rosa 🙂
Ahoj. Dňa 12.8.2016 odchádzame na Slnečné pobrežie cez Rumunsko. Nepridá sa niekto? Vranov nad Topľou.
@stellasss chápem že isť s tromi malými deťmi na dovolenku v podstate nie je dovolenka 🙂 ale zrovna pre male deti je Byala ideálna voľba avšak každému sa pači niečo ine. Určite však nedopracujem Slnečne pobrežie alebo Nesebar na rodinnú dovolenku.
Napríklad Obzor je na rovine (žiadne kopce) a nádherne široké pláže
Grand hotel primorsko a vy ? A mi mame strieborny ford cmax.
@jardomi My sme boli cez booking.com v Primorsku - Hotel Buena Vissta na 12 noci. Hodnotenie na bookingu mal 9/10 a naozaj bolo super. Letenky kupene cez Kiwi.com - Bratislava <-> Bourgas - 200€/osoba, deti do 2r. zadara. Bol to nas stvrty pobyt v Primorsku. Predtym 3x cez cestovku, teraz na "vlastne triko" a bolo to super. Smartwings lieta cele leto 4x za tyzden do BG a spat, takze si to "namiesas" ako potrebujes.
@popkaaa Aj my sme boli v Grande, v piatok sme sa vratili 🙂
My sme sa tiež vrátili v piatok. Cesta späť nám trvala 17 hodín aj s čakaním na hraniciach. No bola som rada, že nejdeme opačným smerom, lebo na opačnej strane sa na hraniciach vytvárali už dosť dlhé kolóny. Čo ma mrzí, tak do zaparkovaného auta nám v BG nacúval Slovák a nemal toľko "chochmesu", aby nechal na seba kontakt, alebo to nejako inak poriešil. No čo už, aj to sa na cestách stáva, len človek to skôr očakáva od cudzinca ....... Teraz jedna milá príhoda. Cestou tam sme pozabudli odbočiť na obchvat v Sofii, tak sme voľky, nevoľky mali premierovú historickú jazdu centrom Sofie a musím priznať, že je to nádherné mesto a trvalo to dokonca kratšie ako po obchvate. Tak cestou späť sme už cez centrum išli dobrovoľne. 🙂 A ešte prídám jeden záber, ktorý nafotila moja 11 ročná dcéra z našej terasy. P.S. Všetkým, ktorí sa ešte len chystajú prajem krásnu dovolenku a šťastlivo tam aj späť. 🙂
Ahojte, tak vyrazam 23.8. Z michaloviec cez RO, na slnecne pobrezie cca o 11:00. Nejdete este niekto? Ak ano napiste spravu. Cas nejako prisposobime 🙂
@kamilita25 A ako bolo v Grande sa vam pacilo treba si na nieco davat pozor ?
A ako ste cestovali ?
Autom sa to baby ešte dá zvldánuť ale my sme boli minulý rok autobusom a to bolo za trest. Cesta nám trvala 27 hodín a odvtedy som povedala že už nikam na dovolenku autobusom nepôjdem, už len letecky
@bulharkaneli 😀 😀 Ja Bulharské pobrežie poznám až veľmi dobre, každé jedno miesto. Chodím tam totiž každý rok /podotýkam autom/ od svojich 5 rokov 😀 😀 😀 Takže už aj moje deti majú prechodené veľa miest, ale ďakujem za info. Dovolím si povedať, že lepšie poznajú Bulharsko, ako Slovensko 😖 Toho roku sme síce boli pre zmenu v Albánsku, ale sme si povedali, že viac nie, zlaté naše Bulharsko 😉
@popkaaa no ak si zvyknutá na bulharsku pohodlnost rak nudd dobre, po troch dnoch si clovek zvykne ze to nie jr to co cakal. Hotel este usiel upratovackh upratali pekne len ked ich veduca skontrolovala a prisli este raz... na to ze je oznaceny 5☆ tak niec moc Strava asi najhorsi vyber doteraz a horsi ako v malom 3☆ Dovolenka bola uzasna, more na sebernej plazi ktoru mate blizko je najkrajsie zo vsetkych bul stredisk dotetaz... animatorka zlata program pre deti super, pizza vyborna, napoje vsetkeho druhu a zmrzlina stale bazen cisty... ale zaves odveseny casnicka v spinavej sukni kolega si stupal po nohavicisch, spinave topanky a neupravrne upratovacky nez poriadnej uniformy a personal nevie ani anglicky anj nemecky, 2 hod sme cakali na spartman lebo nemal kto opravit umyvadlo a tecnical problem noli jedine slova ktote personal pouzival... takze dovolenka perfektna, dobra partia ale takr veci sa v luxusnom hoteli mózu stat len v Bulharsku. Primorslo ma najtrajsie more ale ziaden zachod na plazi preto tie pieskove duny boli totalne ocikane a mimo chodnika smrad ako v Presove v podchode na stanici 🙂 ns mna privela Slovakov na kope clovek mal pocit ze je ns Sirave a nie pri mori... hlavna ulica dost daleko, v bocnych obchodikoch vsetko lacnejsie a normalja ako v Bulharsku, chodniky rozbite, lkolo hotela odpadky, auta poparkovane kade tade po chodnikoch, zelen takmer ziadna kvety nepoliate, vyschnute, ale detom sa pacilo a ja som povedala ze uz bolo dost Bulharska...
@andrejka10 aj my e isli centrom Sofie, spustili okno a fotili... krasne mesto...
@popkaaa sorry za chyby ale pisem v aute z mobilu 🙂 ak chces este nieco vediet kludne sa pytaj, sadnem ku PC...🙂
@andrejka10 KRáSNA FOTO 😵
@andrejka10 Krásna foto 😵 my máme radi BG
@popkaaa nechcem ťa moc strašiť, ale čo sa týka grand hotela tak to bola najhoršia dovolenka ktorú som v Primorsku zažil a nezmenilo sa to ani po 2 rokoch nakoľko tento rok tam bol jeden známi a a len potvrdil moje slová, takže priprav sa na stravu ktorá je jednotvárna, na raňajky máš vajcia na všetky spôsoby, šunka sa nedá nazvať šunkou a čo sa týka obedov a večerí keď sa ti ujde chutné jedlo budeš sa strašne radovať, ubytovanie si zaslúži 5 hviezdičiek ale kuchyňa a služby max 2 aj to som zavrel obidve oči

Ahojte vsetci, mate skusenosti s dovolenkou cez BOOKING.COM? Dajte Vase recenzie