Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@bg2014 no muz tak vybral ☹ tiez myslim ze skoro je to :-/
@angie240492 no ja neviem ale primerna teplota vzduchu max 26 a vody maz 21 v tom case
@bg2014 uvidime nechame sa prekvapit 🙂
@angie240492 tak dufaj ze len milo
Ahojte tak my ideme tento rok prvy krat ideme do hotela Sunny day 4 complex. Poznate niekto ten hotel? My smesi rezervovalicez booking tak sme zvedavy
Min.rok sme boli v Obzore.Pre mna to bola v porovnani s Primorskom,Pomorim,Slnecnym najlepsia dovolenka.Pekne mesto aj pre deti zabavne parky a kolotoce,aj na vecerne prechadzky.Centrum a bar Badrock (Flinstonovci)bolo super.Slnecne je dost hlucne hlavne v centre.Ale na okraji je super,hluk sme nepoculi. Ale kto vyhladava bary a discoteky tak je prave to no.1.V Primorsku nebolo zle ale v Obzore sa mam pacilo viac.V Pomori sa nam nepacilo.
Pre deti v Slnecnom doporucuju hotel Kotva s vlastnym aquaparkom a je len na skok pesou chodzou od historickeho mestecka Nesebar.
@barbora1nemcova to je nahodicka, aj ja som z Holica, ked budete vychadzat okolo 18tej hod tak v pohode na hraniciach max 15 minut, hlavne nechodte cez den a na druhy den pred obedom budete tam. Spiatocnu cestu sme raz zvladli za 13 hodin, ale to sa islo extremne rychlo.Od nas tak 16-17 hodin s mensima prestavkama. Prespavali sme prvy krat v Sofii. Zalezi ako ste zviknuty cestovat, ja chodim na sluzobne cesty tak som zvyknuty, 1000 km jazdim skoro kazdy tyzden.
@ubosek od nas je to 2600 km tam aj spat tak uvidime kolko vyjde nafta
My tento rok vyrazame 2.7 - 15 .7.2017.Do Primorska autom ideme uz stvrty rok po sebe.Stale chdievame cez RO.Rumunsko je uzasna krasna krajina.Kazdy rok si spravime nejaky vyletik, vramci cesty do Primorska.Toho roku mame v plane navstivit v RO mesto Turda...je tam obrovske solne mesto v jaskyni.V roku 2014 sme sli tiez hned od 1.7...sli sme obzriet Transfaragasen...nico prenadherne...rok 2015 sme si presli Transalpinou v RO, tiez krasne, ale nebolo to az take zaujimave ako Transfaragasen....minuleho roku sme boli navstivit zamok Hundeora v RO, krasny zamok, podobny ako v Herry Pother a taktiez v BG sme navstivili aj mys Kaliakra...prekrasny utes nad morom ...tam sme v aute aj prespali do rana...a ten vyChod slnka nad utesom...sumIace more..skrekot cajok..NO.1...
@angie240492 idete cez cestovku?
@junovka ano .. na booking.com som zabookovala hotel
@angie240492 30 dni pred datumom prichodu mozes kludne zrusit .Cez booking je to drahsie...skus tu https://bgstay.com/....stadial mame aj my.
@angie240492 podla mna 4.6 je tiez dost skoro...vsimla som si ze mas rocne dieta...no neviem ci dieta namocis 4.6 do mora...:-/...moj brat tiez ide s rocnym dietatom🙂
@angie240492 mozem sa spytat aj my sme si rezervovali cez booking ale zatial nam nedoslo nic ohladom zalohovrj platby. Zrusenie mame bezplatne do 28.7
niektore hotely nechcu nic ani kartu ani zalohu
teda keby si to potom chcela zrusit
Ahojte! Viem že to sem nepatrí, ale prosím vás o pomoc s vyplnením dotazníka k diplomovej práci. Je to anonymné, nezaberie to veľa času a je to zaujímavá a aktuálna téma 🙂 Keď už link otvoríte, nezatvárajte ho pred vyplnením, aby sa správne načítali odpovede. Srdečne ďakujem!! 🙂 https://fsesuniba.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_...

@angie240492 coooo 4.6. dakus skoro