Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
No ja prave rozmyslam ze to vzdame
@barbora1nemcova co dovolenku???
Ano
cakam rok a teraz to koli tomu vzdat nikdy
Ja sa bojiim ze to nezvladneme s detmi
aj cakanie v sore na hranici je zazitok co patri k dovolenke
@barbora1nemcova vela jedla, vela vody rozpravky amyslim ze ok
Neviem si to predstavit ze pojdem 20hod.a este budem cakat 3hod na hraniciach este sme tak neboli my chodievame do Talianska a Chorvatska a to je v pohode max 8hod
@barbora1nemcova no lenze toto bude ked to bude aj na ostatnych hraniciach a myslim si ze najhorsie to bude na HU srb,pol nemecka turci a HU cro hraniciach pol europy a to je este horsie
@barbora1nemcova ahoj ako si zistila že sa tolko caka na hranicach?
Pisali to na internete v aktualne spravy
@barbora1nemcova to pisali o srb alebo ro
Aj na JOJke davali jak v BA cakaju snehovu kalamitu🙂)) Nerobte z komara slona.
Da sa vobec realne predpovedat co bude v lete?Tak ako Vam nikto nedokaze povedat ake budete mat pocasie.Jedine co je fakt realita su turecky nemci ktory potiahnu domov a to tiez nikto neodhadne kedy a kolko.Presuvaju sa postupne a priebezne a su totalne neprijmny a konfliktny.Proste spiny.Preto volim cestu tak ako volim aj ked som mal s nimi vystup v noci aj na benzinke v RO.Skor by som vnimal dopravne spravy z ciest ako bral za realne cakacky na hraniciac.Poviem priklad.Vsetko je ok a zrazu kolona zastavi az po hodine zistite ,ze colnici si odovzdavali smeny a na ludi vyslovene srali a patricne sa tak aj chovali.Stalo sa v RO.
Pisali to o SRB ale ze to iste ma bit aj na RO tak neviem
@barbora1nemcova jak bude tak bude hlavne ze bude🙂😉
Jedna pani povedala.Turci chodia kazdy rok a este ani raz sa mi nestalo,ze by som mal kvoli nim nejake nehorazne zdrzanie.Znameho kolegyna mala cez sviatky na navsteve brata z RO a tvrdil,ze na ceste pohoda,ziadne kontroly tak ako sa pisalo,ze uz su.Isiel tak ako inokedy.Verim,ze sa to do leta utrasie
vedeli by ste mi niekto poradit, neviem sa rozhodnut ci do bulharska alebo grecka, v bulharsku som bol uz 3 krat, v grecku este nie a to ma laka, ale grecko mam o 40 percent drahsie ubytovanie a o trocha horsie aku bulharsko a v bulharsku mam aj 2 bazeny. 🙂
Na toto tazko odpovedat.Clovek voli podla pocitu a skusenosti.Ja tiez chodim do BG od detstva tak,ze teraz 21 krat a mozno ma tam laka ta nostalgia a spomienky.Mam to tam rad.Co sa tyka ubytovania vzdy ciste a slusne ci uz cez cestovku ,alebo sukromne a bazen som nikdy nehladal ved idem k moru asi to je ine ked ma niekto male deti.Ceny su urcite priaznivejsie v BG ,ale ak ma niekto chut vyskusat cosi nove som za,zmena je zivot,alebo zivot je zmena?Ja mam BG ako srdcovku a tym padom ani nezvazujem zmenit destinaciu.Ked som mal deti male uz ich to otravovalo,teraz su dospely a prve dovolenky s partnerkami stravili v BG.Chceli to opat vidiet a zaspominat si.Ja to beriem uz ako nejaku deformaciu a viem,ze pokial sa bude dat budem tam chodit.Kazdy rok objavime cosi nove je to aj dost o planovani pred dovolenkou.
no ja chodim do BG hlavne pre toto - Ani jeden z tunajších dravcov nie je pre človeka nebezpečný. Nežijú v ňom ani pálivé medúzy, ani jedovaté ryby a ani pichľavé ježovky ani morske krokodily ani zraloky ani jedovate hady. V hĺbke od dvesto metrov sa nenachádza žiadny život, pretože tam už nie je kyslík, ale sírouhlík. Je to špecifikum Čierneho mora. Obrovskou výhodou je postupný spád dna ideálny aj pre neplavcov a malé deti. Príliv a odliv je takmer nepozorovateľný. A nie je až také špinavé, ako sa hovorí. O čistote vody svedčí napríklad výskyt delfínov.
@bg2014 o peniaze mi ani nejde, pride mi ze grecko je kludnejsie more, ako v chorvatsku, ale neviem nebol som tam len z videii usudzujem . A v Bulharsku sme mali polovicu dovolenky cervenu vlajku, nejako nam to nevadilo lebo sme to striedali s bazenom, dcera chcela skakat do vody stale, a mne to bolo jedno kde si dam pivo, ci na palzi, alebo u bazena 🙂) bularsko : https://www.booking.com/hotel/bg/complex-byala-...
grecko: http://karidibeach.gr/index.php
a volba je stale len na tebe kam pojdes
@ubosek v Bulharsku som bola asi 9 x, v Grecku 4x. More a plaze mi pridu porovnatelne, aj co sa vln tyka. Standard ubytovania je v Grecku lepsi ako v Bulharsku. Ale zas Bulharsko je lacnejsie, aj co sa tyka jedla, aj nejakych tych nakupov. Bulharsko na mna posobi prijemnejsou atmosferou, pozitivnejsie. To je len moj nazor. Vyskusaj tento rok Grecko a uvidis. 100 ludi, 100 nazorov.

Co som oozerala tak uz teraz tan su 3 hod.kolony a v lete to bude este horsie?a cez RO myslis bude lepsie?